Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Η ΕΠΊΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλη αυτή η εισβολή που γίνεται στα σύνορα του Τέξας την είχαμε προβλέψει και είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ και ΕΔΩ...ΠΡΙΝ αντιληφθούν ΟΛΟΙ οι άλλοι τι συμβαίνει και πόσο άρχισε να χοντραίνει το παιχνίδι.

Λέγαμε τότε..."Τεράστιες σειρές στρατεύσιμης ηλικίας ανδρών από την Κίνα παρατάσσονται στον Παναμά με κατεύθυνση προς τα ανοιχτά νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών! Αυτή είναι μια εισβολή που ΔΕΝ σταματούν οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι".

Tι λέγαμε εμείς ΕΔΩ ;;;:  " Η αποστολή του Κόμματός τους είναι να οδηγήσει τον κινεζικό λαό να βγει έξω εκτός συνόρων Κίνας" και " Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των άλλων ζητημάτων. Πρώτον, αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να έχουν πολλούς ασιάτες ανθρώπους που μετανάστευσαν  εκεί  και να ιδρύσουν μια άλλη Κίνα υπό την ίδια ηγεσία του ΚΚΚ".

Και έρχονται τώρα να μας επιβεβαιώσουν στο βίντεο κάτωθεν , λέγοντας ότι η Κίνα έχει αρχίσει να ελέγχει σε μεγάλο βαθμό την Λατινική Αμερική. Σύμφωνα με τον πάστορα Σαμ Χολολντ  .Και τι λέει ότι το WEF και η Κίνα στέλνουν έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟ αντρών στρατεύσιμης ηλικίας στα σύνορα των ΗΠΑ. Ο κομμουνιστικός κινεζικός στρατός (CCP) τοποθετείται εντός του στρατού των ΗΠΑ στο στρατόπεδο Pendleton Ca. Μεταβείτε στη θέση 22:30 λεπτών στο βίντεο ΕΔΩ.

Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των άλλων ζητημάτων. Πρώτον, αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να έχουν πολλούς ασιάτες ανθρώπους που μετανάστευσαν  εκεί  και να ιδρύσουν μια άλλη Κίνα υπό την ίδια ηγεσία του ΚΚΚ. Η Αμερική σύμφωνα με τους Σίνες ανακαλύφθηκε αρχικά από τους προγόνους τους της κίτρινης φυλής, αλλά ο Κολόμβος έδωσε τα εύσημα στη λευκή φυλή.Πιστεύουν έτσι ότι αυτοί οι απόγονοι του κινεζικού έθνους έχουν δικαίωμα στην κατοχή της γης των ΗΠΑ! Θεωρούν ότι οι κάτοικοι της κίτρινης φυλής έχουν πολύ χαμηλή κοινωνική θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και πρέπει να τους ελευθερώσουν.  

Έτσι, μετά την επίλυση του «προβλήματος της Αμερικής», οι δυτικές χώρες της Ευρώπης θα τους υποκλίνονταν, για να μην αναφέρουμε την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και άλλες μικρές χώρες. Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι η κυριότερη αποστολή που έχει ανατεθεί στα μέλη του ΚΚΚ ..και αυτό είναι που έπρεπε να είχε προβλέψει η ηγεσία των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες και να είχε πάρει τα κατάλληλα αντίμετρα. Δεν το έπραξαν όμως και τώρα όλος ο πλανήτης θα μπει σε περιπέτειες.

Υ.Γ Η Αμερική απέτυχε να σταματήσει την διείσδυση της Κίνας στη Δύση. Με αυτόν τον ρυθμό μέχρι το 2030 η Αμερική θα γίνει η Δυτική Κίνα.

Τίποτα τυχαίο. Όλα έχουν μιά προϊστορία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου