Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Αστρολόγος Tamara Globa: το 2024 η προφητεία για το τρίτο Πάσχα θα γίνει πραγματικότητα.


Γιατί όλοι φοβούνται τόσο τα δίσεκτα έτη;  Σκεφτείτε, η χρονιά είναι μια μέρα μεγαλύτερη!

Γιατί όλοι φοβούνται τόσο τα δίσεκτα έτη; Σκεφτείτε, η χρονιά είναι μια μέρα

μεγαλύτερη! Αλλά οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η επιπλέον μέρα αλλάζει κατά κάποιο τρόπο ολόκληρο το έτος προς το χειρότερο· φέρεται ότι, σε ένα δίσεκτο έτος, δυσμενή γεγονότα συμβαίνουν συχνότερα και όλες οι προσπάθειες είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.

Αλλά η αστρολόγος Tamara Globa πιστεύει ότι το 2024, παρά όλα τα δίσεκτά του χρόνια, θα είναι ευκολότερο από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα θα είναι πολύ σημαντικό από γεωπολιτική άποψη.

Τεχνολογία και ίντριγκα

Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι πολύ σημαντικό για ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως γιατί αν δεν προσπαθήσουμε όλοι να τερματίσουμε όλες τις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, θα το μετανιώσουμε πολύ στο μέλλον. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε την ειρήνη, να οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, να αγωνιστούμε για δικαιοσύνη, να αγαπήσουμε τον πλανήτη μας και να μάθουμε να διαπραγματευόμαστε μαζί του.

Κάθε μήνας του επόμενου έτους είναι πολύ σημαντικός. Ναι, κάποιοι θα είναι πιο ήρεμοι, άλλοι πιο αγχωτικοί, αλλά όλοι οι μήνες είναι σημαντικοί, γιατί το 2024 είναι από πολλές απόψεις μια χρονιά καμπής.
Γιατί όλοι φοβούνται τόσο τα δίσεκτα έτη;  Σκεφτείτε, ο χρόνος είναι μια μέρα παραπάνω! -2

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Ρωσία. Θα εισαχθούν νέες τεχνολογίες που σχετίζονται με τις επικοινωνίες και είναι πιθανό να εμφανιστούν νέα καύσιμα. Αυτή είναι μια στιγμή για μάθηση και επίτευξη.

Αλλά παράλληλα με όλα αυτά τα θετικά γεγονότα, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα καταπλήξει την ανθρωπότητα με πονηρές ίντριγκες, μυστικά παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων θα δούμε στο τέλος του 2024.

Σύμφωνα με την Tamara, το 2024 είναι σημαντικό γιατί δημιουργεί τα θεμέλια για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το 2026 έως το 2034.

Δύση και Ανατολή

Σύμφωνα με το δυτικό ημερολόγιο, το 2024 είναι το έτος του Ήλιου. Και ο Sun είναι επιφανή πρόσωπα, ηγέτες κρατών, πολιτικοί και η δημιουργική ελίτ. Πολλά από αυτήν τη λίστα ελίτ θα λάμψουν με νέα χρώματα και μερικά θα φύγουν για πάντα από την αρένα των αστέρων.

Και σύμφωνα με το ανατολικό ημερολόγιο, το 2024 είναι το έτος του Ξύλινου Δράκου, που καλύπτει όλα τα στοιχεία: φωτιά, γη, αέρα και νερό. Θα φέρει καλούς καρπούς και αποτελέσματα, θα δημιουργήσει επιθυμία για ειρήνη και ταυτόχρονα θα ανοίξει μια νέα περίοδο.

Η Εκδίκηση της Γης

Γιατί όλοι φοβούνται τόσο τα δίσεκτα έτη;  Σκεφτείτε, ο χρόνος είναι μια μέρα παραπάνω! -3

Δεν είναι όμως όλα τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Η Γη, ο πλανήτης μας, προσβάλλεται από τον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τη φύση πολύ αλαζονικά και χωρίς τελετές. Ήρθε η ώρα να αντεπιτεθούμε, οπότε μας περιμένουν φυσικές ανωμαλίες και καταστροφές. Τις περισσότερες φορές θα συμβούν γύρω από ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις.

Η πρώτη επικίνδυνη περίοδος είναι τα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου, η δεύτερη είναι ο Οκτώβριος. Οι δυνάμεις της φύσης θα επαναστατήσουν και ταυτόχρονα θα συμβούν σοβαροί γεωπολιτικοί μετασχηματισμοί.

Θα είναι επίσης επικίνδυνο στα μέσα Ιουλίου και το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου· αυτή τη στιγμή η Tamara Globa αναμένει σημαντικές αλλαγές στον φλοιό της γης. Θα υπάρξουν τεράστιες δυσλειτουργίες εξοπλισμού, οι πτήσεις και τα ταξίδια θα είναι επικίνδυνα.

Η Νοτιοανατολική Ασία, η Κεντρική Ασία, η Ιαπωνία ακόμη και η Ευρώπη κινδυνεύουν από σεισμούς. Οι πιο επικίνδυνες περιοχές είναι αυτές που βρίσκονται σε ρήγματα.

Εκτός από τους σεισμούς θα μας επηρεάσουν και άλλα στοιχεία. Συγκεκριμένα, τυφώνες και χιονοθύελλες αναμένονται ήδη στα τέλη Ιανουαρίου. Και το υδάτινο στοιχείο θα είναι ενεργό για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια. Για τη Ρωσία, όλες αυτές οι ανωμαλίες θα αφορούν κυρίως τις νότιες περιοχές κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Αποστολή της Ρωσίας

Γιατί όλοι φοβούνται τόσο τα δίσεκτα έτη;  Σκεφτείτε, ο χρόνος είναι μια μέρα παραπάνω! -4

Κάθε χώρα έχει τη δική της αποστολή, το καθήκον της Ρωσίας είναι να σώσει τον κόσμο από ένα μοιραίο βήμα, να τον κρατήσει από την καταστροφή. Η Ρωσία μετατρέπεται από παθητική σε παθιασμένη. Και από φέτος, ο πολιτισμός μας και η ρωσική γλώσσα θα εξαπλωθούν ενεργά σε όλο τον κόσμο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολύ σύντομα όλος ο κόσμος θα μάθει ρωσικά.

Αρχίζουν διεργασίες που δίνουν στη Ρωσία όχι ηγεμονία ή ανωτερότητα, αλλά σημαντικό ρόλο στον κόσμο. Οι άνθρωποι από άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι η χώρα μας είναι ανοιχτή, φιλική και δίκαιη.

Μπορείτε να ζήσετε και να εργαστείτε ευτυχισμένοι στη Ρωσία. Όλες οι παρανοήσεις και οι ψευδείς ειδήσεις για τη χώρα μας θα διαλυθούν. Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι η Ρωσία δεν είναι βότκα, αρκούδες και μπαλαλάικα, αλλά ένας αρχαίος πολιτισμός και υπέροχοι άνθρωποι.

Ο ρωσικός κόσμος θα καταλάβει την υδρόγειο, σταδιακά αλλά σταθερά. Και όχι με το ζόρι, αλλά με την καλή θέληση και τη δικαιοσύνη του. Ήδη το 2025 ο κόσμος θα στραφεί προς το μέρος μας.

Παγκόσμια ειρήνη

Γιατί όλοι φοβούνται τόσο τα δίσεκτα έτη;  Σκεφτείτε, ο χρόνος είναι μια μέρα παραπάνω! -5
Οι δυνάμεις, ειδικά αυτές που προκαλούν στρατιωτικές συγκρούσεις, θα κάνουν ό,τι μπορούν το πρώτο εξάμηνο του έτους για να δείξουν πόσο ειρηνόφιλοι, αθώοι και χνουδωτές είναι, πόσο θέλουν την ειρήνη. Στην πραγματικότητα, εδώ θα υπάρχουν πολλά ψέματα και δόλος - όλα αυτά γίνονται για χάρη των εκλογών που θα γίνουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όμως αμέσως μετά τις εκλογές όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Τα λευκά και τα χνουδωτά θα γίνουν πάλι επιθετικά και μαχητικά. Επομένως, δεν χρειάζεται να χαλαρώνετε και να πιστεύετε κολακευτικές ομιλίες.

Ωστόσο, η ειρήνη θα έρθει ακόμα. Σύμφωνα με την Tamara Mikhailovna, φέτος θα πραγματοποιηθεί η προφητεία του Ορθόδοξου γέροντος  Ιωνά της Οδησσού για τρία Πάσχα. Επιτέλους θα περιμένουμε τον νικητή.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου