Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Μην απορείτε μετά που σας θεωρούν περιορισμένης αντίληψης. Ένα κωλόμπαρο κατάντησαν την χώρα.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πραγματικά είναι να γελά κανείς με τα χάλια μας. Βγαίνει ο Πουθουκούλης Σάββατο πρωί να

ανακοινώσει το πακέτο από ΗΠΑ (LOA F35, τράτες κλπ), χωρίς κανέναν απολύτως λόγο πέραν του επικοινωνιακού (είπαμε η ΝΔούλα μόνο εικόνα, τίποτα άλλο).

Βγαίνει χθές ο ΥΕΘΑ και ανακοινώνει συμμετοχή στις ffg με εγχώρια ναυπήγηση έως εφτά πλοίων. Το κόστος βέβαια δεν απασχολεί κανέναν (πάνω από 10 δις € η προμήθεια). Ο Δένδιας από παλτό και φάντασμα που ακόμη νομίζει ότι είναι ΥΠΕΞ με μια υποσχετική για μελλοντικές  ναυπηγήσεις (χωρίς μια υπογραφή) έγινε άξιος ΥΕΘΑ. 

Αντί να είναι όλοι καχύποπτοι με το κράτος παρωδία και τους ηθοποιούς-υπουργούς χειροκροτούν τι κάθε σαχλαμάρα που τους σερβίρουν. Μην απορείτε μετά που σας θεωρούν περιορισμένης αντίληψης.

MEKO mlu, προαίρεση 4ης FDI, κορβέτες, FREMM, προαίρεση 214, δεν δίδαξαν τίποτα. Στο τέλος θα έρθουν μόνο οι τράτες και θα έχουμε τους γνωστούς για το damage control. Αστεία πράγματα. Μην ξεχάσετε μόνο στις ευρωεκλογές να τους ψηφίσετε πάλι. Πούλα τους παραμύθια και πάρτους την ψυχή. Η πολιτική ηγεσία το ξέρει και το πράττει. Δυστυχώς καμία ελπίδα.

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου