Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

«Όλα θα ξεκινήσουν με μια φωτιά στο Ισραήλ, όλοι θα ξεχάσουν το καθεστώς των ΗΠΑ»: Ο Ζιρινόφσκι προέβλεψε ένα επερχόμενο γεγονός που θα άλλαζε τον ρου της ιστορίας.

 


Κάποτε, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι μπορούσε πραγματικά να προβλέψει ορισμένα

γεγονότα. Και όλα όσα έλεγε ή προέβλεψε σχεδόν πάντα γίνονταν πραγματικότητα. Έτσι, στην κατάσταση με τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, επίσης δεν έκανε λάθος και στη συνέχεια είπε πολύ σημαντικά λόγια.

Αλλά πριν από αυτό, ας θυμηθούμε τι προκάλεσε τη σύγκρουση. Δεν θα πάμε πολύ μακριά στην ιστορία. Κατά τους περασμένους αιώνες, όποιος κατοικούσε στα σημερινά εδάφη του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Μας ενδιαφέρει ο 20ός αιώνας, ή μάλλον η δεκαετία του '50, όταν ξεκίνησαν όλα.

Τότε ήταν που η Δύση αποφάσισε ξαφνικά να βοηθήσει τους καταπιεσμένους Εβραίους με έναν μελλοντικό τόπο διαμονής. Έπρεπε να εγκατασταθούν κάπου, έτσι σκέφτηκαν μια ιστορία για το πώς ζούσαν εδώ και πολύ καιρό σε αυτά τα ιερά εδάφη. Ενώ οι Άραβες της Παλαιστίνης ήταν μόνο προσωρινοί «ένοικοι».

Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι

Και ως αποτέλεσμα, απωθήθηκαν, παραχωρώντας σημαντικό μέρος της επικράτειας για εγκατάσταση από Εβραίους. Ακριβώς από εκείνη την περίοδο ξεκίνησε η συστηματική εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα δικαιωματικά εδάφη τους. Όπως ήταν φυσικό, προέκυψε μνησικακία και μίσος, σε συνδυασμό με φτώχεια, ταπείνωση και απώλεια δικαιωμάτων.

Και την ίδια στιγμή, η Δύση προσπάθησε να μην παρατηρήσει τι χάος έκαναν οι σημερινοί Ισραηλινοί σε σχέση με τους Παλαιστίνιους. Έφτασε στο σημείο να τους φέρονται σαν βοοειδή. Πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα μπορούσε να το ανεχθεί αυτό ο λαός της Παλαιστίνης; Όχι βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνιέται ο αυτοσεβασμός.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι Παλαιστίνιοι απλώς αναγκάστηκαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Και περιοδικά συγκρούονταν με τον ισραηλινό στρατό, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ήταν οπλισμένος από ολόκληρη τη Δύση. Τελικά, η συστηματική αντιπαράθεση οδήγησε σε πολυάριθμα θύματα, τόσο στρατιωτικούς όσο και πολίτες.

Αντιπαράθεση Παλαιστινίων-Ισραηλινών

Αλλά η Δύση δεν έβλεπε ακόμα το πρόβλημα ή απλώς προσποιήθηκε ότι το Ισραήλ είχε δίκιο και αυτό ήταν το εσωτερικό της θέμα. Εν τω μεταξύ, οι Παλαιστίνιοι ήταν αυτοί που είχαν κάθε δικαίωμα να κατοικήσουν σε αυτά τα εδάφη. Και από διάφορους υψηλόβαθμους αξιωματούχους υπήρχαν περιοδικά προτάσεις για να επιλυθούν όλα ειρηνικά. Ακόμη και πρόσφατα, ο Ερντογάν έκανε μια ηχηρή δήλωση ότι η Παλαιστίνη πρέπει να αποκτήσει ανεξαρτησία και να αναγνωριστούν τα σύνορά της την εποχή του 1967.

Δηλαδή, ο Τούρκος ηγέτης υπέδειξε ευθέως ότι ήταν απαραίτητο να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να τερματιστεί ο πόλεμος. Οι Παλαιστίνιοι κάτοικοι πρέπει να βοηθηθούν για περαιτέρω ανάπτυξη και όλα τα εδάφη πρέπει να επιστραφούν μαζί με την Ιερουσαλήμ. Αυτό θα είναι δίκαιο για όσους έχουν πατηθεί στο χώμα για πολλά χρόνια. Έχουν κερδίσει το δικαίωμα να λαμβάνονται υπόψη, διαφορετικά οι Ισραηλινοί έχουν συνηθίσει να κοροϊδεύουν και να υποκινούν.

Ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος και η αντιπαράθεση δεν έχει φτάσει στα πιο αυστηρά μέτρα για να διευθετηθούν τα πράγματα, πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι ειδήσεις του Διαδικτύου είναι γεμάτες με εικόνες θανάτων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων. Κανείς δεν γλιτώνει και το Ισραήλ βομβαρδίζει με μανία τη Γάζα με αεροπορικές βόμβες. Τα σπίτια γκρεμίζονται σαν καλύβες με άμμο και στοιχίζουν δεκάδες ζωές.

Ρετζέπ Ερντογάν

Για κάποιους, αυτή η σύγκρουση είναι μια ευκαιρία να λύσουν προβλήματα με ηγεμονία, ενώ άλλοι θέλουν απλώς να επιβιώσουν. Ταυτόχρονα όμως τσακώνονται γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Έρχονται σκοτεινοί καιροί και εάν η σφαγή στη Μέση Ανατολή δεν σταματήσει τώρα, θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε μια παγκόσμια μάχη.

Για να συνοψίσουμε, ας επιστρέψουμε στα σημαντικά λόγια που είπε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι σε αυτή την περίσταση. Λίγοι το πίστεψαν τότε, αλλά η πρόβλεψή του αποδείχθηκε σωστή:

"Πιο κοντά στο 2024, μια σύγκρουση θα ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή. Το ενδιαφέρον για τη χώρα "U" θα εξαφανιστεί αμέσως, όλοι θα το ξεχάσουν. Η εστίαση θα είναι στο Ιράν, το οποίο δεν συγκρίνεται με το Κοσσυφοπέδιο, το Βιετνάμ ή τη ΛΔΚ Εδώ θα ξεδιπλωθούν τα τρομερά γεγονότα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου».

Πλάνα από επιθέσεις στο Ισραήλ

Καθώς κοίταξε μέσα στο νερό, ούτε να σκοτώσει ούτε να προσθέσει, προέβλεψε τα πάντα με ακρίβεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Και τώρα βλέπουμε ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο πιο hot σημείο του πλανήτη. Η Δύση θα συνεχίσει να φουσκώνει με το "U", αλλά θα στρέψει την κύρια προσοχή της στη Μέση Ανατολή.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου