Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ελένη Θεοχάρους: ”Αν το αποφασίσουν οι Τούρκοι είναι ζήτημα 24 ωρών να καταληφθεί η Κύπρος"

 " Σε αυτό το σενάριο η Αθήνα για να διασώσει την τιμή των Ελλήνων θα πραγματοποιήσει κάποια αποστολή «ΝΙΚΗ» αλλά το νησί θα έχει χαθεί!"

Σενάριο κατάληψης της Μεγαλονήσου παραθέτει γνωστή Κύπρια Ευρωβουλευτής, μετά τις αποκαλύψεις του Κύπριου ειδικού αναλυτή Γιάννου Χαραλαμπίδη για πανέτοιμες τουρκικές δυνάμεις που έχουν τοποθετήσει τα πυροβόλα τους έτοιμα για στρατιωτική δράση.    

"Δυστυχώς είναι ζήτημα 24 ωρών να καταληφθεί η Κύπρος σε περίπτωση που το αποφασίσουν κάποια στιγμή οι Τούρκοι. Η Αθήνα για να διασώσει την τιμή των Ελλήνων θα πραγματοποιήσει κάποια αποστολή «ΝΙΚΗ» αλλά το νησί θα χαθεί!"

Αυτό αναφέρει η ευρωβουλευτής, βουλευτής η Κύπρια γιατρός Ελένη Θεοχάρους παραθέτοντας και την ανάρτηση:

Οι δυνάμεις του Αττίλα έχουν παρατάξει στα Κατεχόμενα μονάδες πυροβολικού και πυραύλους σε ετοιμότητα.. Ερώτηση. Τα LCS θα φτάσουν την Κύπρο σε περίπτωση πολέμου? Μερικοί δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι έρχεται και μάλλον δεν θέλετε να λάβετε τα μηνύματα που στέλνει η Τουρκία.”

"Ρε μακάρι να είναι όπως τα λέτε και ας είμαι παραπληροφορημένη. Αλλά πίστεψέ με έχω κάποιες πολύ ανησυχητικές πληροφορίες. οι Τούρκοι  φέρνουν και εμείς πουλούμεν ( ή χαρίζωμεν)

Ξέρεις τα ίδια σκεφτόμασταν και πριν το 1974. -Μα είναι δυνατόν να καταλάβουν τον Πενταδάκτυλο; κι όμως

Γράφοντας χθες «είναι ζήτημα 24 ώρες να καταληφθεί η Κύπρος» δεν ήθελα να ενσπείρω την ηττοπάθεια μα να σας προσφύγω στην πραγματικότητα. Δεν διαβάσατε τη συνέχεια. Υπήρξαν λογικές αντιθέσεις αλλά και κάποια  παλικαράκια που μου έκαναν μαθήματα πατριωτισμού. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ", ανέφερε η ίδια

 

"´Έζησα την πρόσφατη τραγωδία του Αρτσάχ. Χάθηκε μια ολόκληρη χώρα από τουρκικά drones και πυραύλους παρ' όλο που οι στρατιώτες της πολέμησαν γενναία και έπεσαν πολεμώντας με λιανοντούφεκα! Η Αρμενία δεν σήκωσε ούτε ένα αεροπλάνο.Δεν είμαστε πια στο 1991. Η λεβεντιά δεν μετράει!', τόνισε η ίδια.

Τα ίδια είπε τις προάλλες και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  καθώς όπως είπε ”οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση στη Μυτιλήνη, θα ζώσουν το νησί και θα μας σφάξουν όλους!’‘

Ο κ. Παρασκευαΐδης ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίσθηκε ότι η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί και μάλιστα υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Σε δορυφορικές φωτογραφίες απεικονίζονται τα αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χιλιοστών Μ52-Τ1, τα πυροβόλα των 203 χιλιοστών και οι πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων με 40 σωλήνες έκαστος. Ακόμη αποτυπώνονται 14 και 19 «τομές μάχης», καθώς και οι όρχοι των πυροβόλων και των εκτοξευτών στα στρατόπεδα του Κιόνελι. Η τουρκική απειλή και κατοχή σε όλο το «μεγαλείο της».

Τελικά ρωτάμε τι ετοιμάζει ο Ερντογάν στην Κύπρο;

pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου