Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

«Στρατός του Θεού»! Ταυτόχρονο χάος σε όλη την Δύση – ΒΙΝΤΕΟ.

 Γίνεται λόγος για «σκοτεινές δυνάμεις»Στις ΗΠΑ, μια συνοδεία φορτηγατζήδων, που αυτοαποκαλούνται «Στρατός του Θεού», ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι από διάφορα μέρη εντός και εκτός ΗΠΑ προς τα νότια σύνορα, καθώς οι εντάσεις μεταξύ του Τέξας και της κυβέρνησης Μπάιντεν κλιμακώνονται.

Στην Ευρώπη,  οι αγρότες πολιορκούν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης  – από το Βουκουρέστι στνη Βαρσοβία έως τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Παρίσι – εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για τις πολιτικές για το κλίμα που εξαφανίζουν το επάγγελμά τους. 

Αυτές οι κοινωνικές αστάθειες ξεσπούν ενόψει των κρίσιμων ευρωπαϊκών και αμερικανικών εκλογών φέτος και ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το timing διόλου τυχαίο!

Οι διοργανωτές του κομβόι «Take Our Border Back – Πάρτε τα σύνορά μας πίσω»  καλούν όλους τους ενεργούς και συνταξιούχους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, βετεράνους, εκλεγμένους αξιωματούχους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, κτηνοτρόφους, φορτηγατζήδες, μέσα ενημέρωσης και Αμερικανούς που αγαπούν την ελευθερία» να «συγκεντρωθούν προς τιμήν του Συντάγματος των ΗΠΑ και της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων» στα νότια σύνορα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδυναμία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να εξασφαλίσει τα σύνορα, σύμφωνα με τον  ιστότοπο της εν λόγω κίνησης .

«Συμπολίτες και συμπατριώτες… σας καλώ στο όνομα της ελευθερίας, του πατριωτισμού και ότιδήποτε διέπει τον αμερικανικό χαρακτήρα να έρθετε σε βοήθειά μας με κάθε μέσο», έγραψε ο Πιτ Τσάμπερς, ένας από τους ηγέτες του συνασπισμού.

Ο Chambers πιστεύει ότι οι Αμερικανοί «πολιορκούνται από όλες τις πλευρές» από κακές «σκοτεινές δυνάμεις».

Αμερικανοί δημοσιογράφοι έχουν αποκαλύψει ένα « σκιώδες δίκτυο», το οποίο σύμφωνα με αυτούς φαίνεται να αποτελείται από μη κυβερνητικές υπηρεσίες χρηματοδοτούμενες από τους φορολογούμενους, διευκολύνοντας την πιο μαζική εισβολή στα σύνορα που έχει δει ποτέ η Αμερική.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ  κήρυξε  την μεταναστευτική κρίση «εισβολή» και επικαλέστηκε την συνταγματική εξουσία του Τέξας για να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τον εαυτό του. 

Ο Άμποτ δήλωσε: «Αυτή η αρχή είναι ο υπέρτατος νόμος της χώρας και υπερισχύει οποιουδήποτε ομοσπονδιακού νόμου για το αντίθετο. Η Εθνική Φρουρά του Τέξας, το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας και όλο το προσωπικό του Τέξας ενεργούν βάσει αυτής της αρχής, καθώς και του νόμου της πολιτείας, για την ασφάλεια των συνόρων του Τέξας».

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα μπορούσε εύκολα να εξασφαλίσει τα σύνορα με ένα εκτελεστικό διάταγμα… αλλά οι ριζοσπάστες στον Λευκό Οίκο δεν θέλουν να σπαταλήσουν μια καλή κρίση ενόψει των προεδρικών εκλογών σε 281 ημέρες, γράφεται στις ΗΠΑ!

Παράλληλα στην Ευρώπη, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι αγρότες έχουν εκτονώσει την οργή τους σε πολλές από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που πιθανότατα θα «επιβραδύνουν την εφαρμογή των περιβαλλοντικών μεταρρυθμίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα δυσκολέψουν τις Βρυξέλλες να διαπραγματευτούν συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου», σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Stratfor. Με αφορμή όλα αυτά θα αναζητηθεί μια καινούρια αρχή για να δώσει την λύση στο πρόβλημα;;; Θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης;;; Αυτό αναρωτιούνται ΜΜΕ και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού!

«Οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη έχουν βγει στους δρόμους τις τελευταίες εβδομάδες για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και εμπορικές πολιτικές των κυβερνήσεών τους», συνέχισε το Stratfor. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, υπογραμμίζεται! Πού θα οδηγήσει όλο αυτό σε βάθος χρόνου;;;


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου