Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΜΦΙΒΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ. TA ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ . . . . ΦΟΡΤΩΜΕΝA! ! ! !

 


Μόλις τρεις ημέρες αφότου η Σουηδία γνωστοποίησε ότι σκέφτεται να ζητήσει την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία έστειλε έναν αμφίβιο στόλο στη Βαλτική Θάλασσα κοντά στη Σουηδία.  Και, ακούστε αυτό... τα πλοία...  ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ!   Με αποβατικά σκάφη, τεθωρακισμένα και στρατεύματα! ! ! ! ! ! 

Η αμφίβια ομάδα του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας (NORFLT) στη Βαλτική αποτελείται από: Ropuchas Class "Olenegorskiy Gornyak" και "Georgiy Pobedonosets" και το Ivan Gren-class "Pyotr Morgunov".

Φωτογραφίες που ελήφθησαν σήμερα το πρωί στα ανοικτά των ακτών της Σουηδίας δείχνουν το Olenegorskiy Gornyak:

Ακολουθεί ένα άλλο σκάφος, το Georgiy Pobedonosets, όπως φαίνεται σήμερα από τις ακτές της Σουηδίας:

Τοπικές αναφορές λένε ότι τα Ropuchas μοιάζουν να είναι πλήρως φορτωμένα.

Άλλες τοπικές αναφορές λένε ότι το Pyotr Morgunov είναι τουλάχιστον μερικώς φορτωμένο.

Εδώ είναι μια εικόνα που λήφθηκε σήμερα από τις ακτές της Σουηδίας και δείχνει το εν λόγω πλοίο:

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πρόσφατα ότι οποιαδήποτε άλλα έθνη κινούνται για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ "θα αντιμετωπιστούν αμέσως για να προστατευθεί η ασφάλεια της Ρωσίας".

Μετά τις παρατηρήσεις του Πούτιν, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Τζεν Στόλτενμπεργκ έκανε γελώντας την αλαζονική παρατήρηση: "Ε, μαντέψτε! Η απόφαση να γίνει δεκτή η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ έχει ήδη ληφθεί, και αν η Σουηδία θέλει να ενταχθεί, λοιπόν, αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα!".

Τώρα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αμφίβιων αποβατικών πλοίων κοντά στη Σουηδία, την ώρα που 100.000+ στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα της Ουκρανίας και η ηγεσία της Ρωσίας έχει δηλώσει ότι "η υπομονή της έχει τελικά εξαντληθεί".

Όταν οι τελείες συνδέονται, είναι σαφές να δούμε τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί, και δεν είναι όμορφο.

Σε απάντηση σε αυτά τα ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ αμφίβια αποβατικά πλοία στα ανοικτά των ακτών της, η Σουηδία προχώρησε σε επείγουσα ανάπτυξη στρατευμάτων.  Στρατιωτικά στρατεύματα κινούνται στον Ε4 βόρεια της Στοκχόλμης:

Ορισμένα στρατεύματα έχουν επίσης μεταφερθεί αεροπορικώς στο νησί Γκότλαντ, όπου οι ντόπιοι βλέπουν έκπληκτοι θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα και ένοπλους στρατιώτες να περιπολούν στους δρόμους!

Τεθωρακισμένα οχήματα αναπτύσσονται τώρα στους δρόμους του νησιού Γκότλαντ:

Αν το καλοσκεφτούμε περισσότερο, το Γκότλαντ είναι ένα στρατηγικό σημείο επειδή θα επέτρεπε στη Ρωσία να ελέγχει τη Βαλτική Θάλασσα και θα βοηθούσε στην απομόνωση των χωρών της Βαλτικής. Το ΝΑΤΟ φοβόταν μια επίθεση στο Suwalki Gap για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μια επίθεση θα μπορούσε να ξεκινήσει από το Καλίνινγκραντ.

Ένας κορυφαίος στρατιωτικός αρχηγός στη Σουηδία δήλωσε την Παρασκευή ότι υπάρχει αυξημένη ρωσική δραστηριότητα στη Βαλτική Θάλασσα, η οποία "αποκλίνει από την κανονική εικόνα", οδηγώντας τον στρατό της σκανδιναβικής χώρας να αυξήσει την ετοιμότητά του". 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Λαμβάνουμε τώρα αναφορές για έκρηξη σε σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στο Kolbäck της Σουηδίας, δυτικά της Στοκχόλμης.  Οι αρχές ήδη λένε ότι πρόκειται για "σαμποτάζ".

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 6:31 Μ.Μ.

Αεροσκάφη από την πτέρυγα βαρέων αερομεταφορών της Στρατηγικής Αεροπορικής Διοίκησης προσγειώνονται τώρα στο νησί Γκότλαντ!

 halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου