Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ένα όνειρο, ένας υπολογισμός και μια προειδοποίηση του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.Στις 20 Φεβρουαρίου 2012,  είδα ένα όνειρο για την καταστροφή ενός νησιωτικού παραδείσου και το ίδιο βράδυ είδα ένα άλλο όνειρο που μου έλεγε να ελέγξω την απόσταση από το OKC. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω,  πιστεύω ότι το όνειρο εκπληρώθηκε και ότι μπορεί να υπάρξει μια άλλη εκπλήρωση της καταστροφής ενός νησιωτικού παραδείσου που εκκρεμεί στο άμεσο μέλλον. Εδώ είναι ο λογαριασμός των ονείρων από την αρχική ανάρτηση. Dreams of a Paradise Lost .

 

Ένα τροπικό νησί παράδεισος? πιθανώς όλοι έχουμε ονειρευτεί να είμαστε εκεί, ξέρω ότι το έχω κάνει. Στην πραγματικότητα, η παραπάνω εικόνα είναι μια τοιχογραφία σε ένα δωμάτιο που βρίσκομαι αρκετά συχνά. Και μερικές φορές εύχομαι να ήμουν εκεί με το καλάμι στο χέρι. 

Την Ημέρα του Προέδρου, 20/2/2012, λίγο μετά τα μεσάνυχτα είδα αυτό που πιστεύω ότι είναι ένα όνειρο από τον Θεό που περιελάμβανε αυτήν την εικόνα. Να πώς το θυμάμαι. ένας άντρας μπήκε τρέχοντας στο δωμάτιο όπου βρίσκεται η τοιχογραφία του παραδείσου του τροπικού νησιού. Ήταν ένας μέσος άνθρωπος, με μέτρια προς ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και κοντό μούσι. Έμοιαζε φοβισμένος μέχρι θανάτου. Είχε ένα βλέμμα έντονου τρόμου και φόβου στο πρόσωπό του και ήταν σε πανικό, αλλά δεν έλεγε ή δεν μπορούσε να πει τίποτα. Νομίζω ότι τον κάλεσα μερικές φορές δυνατά και τον ρώτησα. "τι συμβαίνει?" Δεν απάντησε. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν η τοιχογραφία του τροπικού νησιού, αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα από τη σκηνή, είχε γίνει μια καπνιστή - συννεφιασμένη μαύρη και γκρίζα παρόμοια με αυτή που απεικονίζεται παρακάτω. 


Αργότερα το ίδιο βράδυ είδα ένα άλλο όνειρο. Θυμάμαι ότι είδα μια εικόνα μιας πόλης στο Google Earth και άκουσα «ελέγξτε την απόσταση από την Οκλαχόμα Σίτι». Η απάντησή μου ήταν? «Γιατί Οκλαχόμα Σίτι, τι σχέση έχει αυτό;» 

Πηγή:  Dreams of a Paradise Lost . 

Στις 20/9/17 αυτό το όνειρο εκπληρώθηκε όταν το τροπικό νησί St. Croix χτυπήθηκε από τον τυφώνα Maria της κατηγορίας 5.

Η απόσταση από το κτήριο OKC Murrah έως τη νοτιοδυτική γωνία του St. Croix όπου η Μαρία χτύπησε για πρώτη φορά είναι 2039 NM. Ο αριθμός ημερών από 20/2/2012 έως 20/9/2017 είναι 2039 ημέρες. Και η γραμμή που χάραξα τυχαίνει να περνάει από την πόλη Frederiksted. 

Αυτή ήταν η πρώτη εκπλήρωση του ονείρου μου,  και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια δεύτερη εκπλήρωση, γιατί; Επειδή η τοιχογραφία ήταν μια πραγματική εικόνα μιας παραλίας στη  Χαβάη. Έτσι,  θα μπορούσε να υπάρξει μια διπλή εκπλήρωση που περιλαμβάνει τη Χαβάη. Σε αυτές τις γραμμές, εδώ είναι ένα email που έλαβα από την Heaven Bound σχετικά με ένα όνειρο στη Χαβάη που είχε. 

Γεια Bill, Ευχαριστώ που μου έγραψες πίσω, έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σου που νομίζω ότι μπορεί να είναι χρήσιμα. Πρώτα από όλα το όνειρό μου, ήρθε τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Φεβρουαρίου 2008. Ήταν ένα από τα πιο ζωντανά όνειρα που έχω ζήσει ποτέ. Τόσο, πολύ, που φρόντισα να το γράψω και να το βάλω ημερομηνία την επόμενη μέρα. 

Στο όνειρο, έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο, ο οποίος ζούσε στη Χαβάη εκείνη την εποχή, αλλά είχε έναν αριθμό τηλεφώνου του Ουισκόνσιν. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, είδα καθαρά την αναγνώριση κλήσης να ανάβει - Ουισκόνσιν με μπλε νέον γράμματα. Έτσι, κατάλαβα αμέσως ποιος τηλεφωνούσε. 

Όταν, απάντησα στο τηλέφωνο, το μόνο που είπε ο φίλος μου ήταν "ημέρα της μοίρας" - όχι γεια ή χαιρετισμό, απλώς "ημέρα της κρίσης". Απορημένος από αυτό είπα, "Τι;" Το επανέλαβε. «Κρίμα, κοίτα έξω από το παράθυρό σου». 

Έτσι, κοίταξα έξω από το παράθυρο από την κρεβατοκάμαρά μου στον δεύτερο όροφο, όπου μπορούσα να δω ένα μεγάλο σύννεφο μανιταριών - την αδιαμφισβήτητη υπογραφή μιας πυρηνικής έκρηξης που σχηματίζεται πάνω από τη Χονολουλού. Τρομοκρατημένος του είπα «θέλω να έρθεις εδώ τώρα!». Γνωρίζοντας ακόμα και τη στιγμή που μίλησα, θα ήταν απολύτως μάταιο για οποιονδήποτε να ξεφύγει από αυτό το σύννεφο."… 

Λοιπόν, έχοντας κατά νου το όνειρό μου και της Cindy, και αφού συνέβησαν την ίδια ημέρα του μήνα, ας τραβήξουμε μια γραμμή για να μετρήσουμε την απόσταση από το κτίριο OKC Murrah στο πλησιέστερο σημείο στη Χαβάη, στη Χονολουλού και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στο HI. 

Από το OKC στο πλησιέστερο σημείο στη Χαβάη είναι 3157 NM ή 3633 M 

Από το OKC στη Χονολουλού είναι 3253 NM ή 3744 M 
Από το OKC μέχρι το πιο απομακρυσμένο σημείο στη Χαβάη είναι 3356 NM ή 3862 M 
Προσθέτοντας αυτούς τους αριθμούς στις 20/2/2012 προκύπτει το  εξής. 

Για NM; 3157, 3252 και 3356 αποδίδει 12/10/2020, 15/1/2021 και 29/4/2021. 

Για Miles? 3633, 3744 και 3862 αποδίδει 31/1/2022, 22/5/2022 και 17/9/2022.

 

 

Το πιο κοντινό

Ημερομηνία

Χονολούλου

Ημερομηνία

Απώτατος

Ημερομηνία

NM

3157

10/12/20

3252

15/1/21

3356

29/4/21

Μίλια

3633

31/1/22

3744

22/5/22

3862

17/9/22

  

Ανάλυση: 

Τα NM χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη εκπλήρωση του ονείρου και προφανώς αφού η τελευταία δυνατή ημερομηνία NM ήταν η 29/4/2021 και αυτό είναι ήδη στο παρελθόν, τότε δεν είναι έγκυρες ημερομηνίες. Ωστόσο,  εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μίλια, τότε οποιαδήποτε ώρα από 31/1/2022 έως 17/9/2022 είναι ημερομηνίες που πρέπει να παρακολουθήσετε με την ώρα γύρω στις 22/5/2022 ως κύρια ημερομηνία παρακολούθησης. Και υπό το πρίσμα του ονείρου της Σίντι, κάποιος τύπος σύνδεσης ή εκδήλωσης στο Ουισκόνσιν μπορεί να μας ενημερώσει ότι το γεγονός στη Χαβάη είναι επικείμενη. Ένα συμβάν στη Χαβάη μπορεί επίσης να είναι μέρος του Seal 2 WW3, και σύμφωνα με αυτές τις γραμμές μπορεί να θέλετε να ελέγξετε αυτήν την προειδοποίηση. 

FWIW 

Για ό,τι αξίζει, με τηλεφώνησε σήμερα ένας τύπος του οποίου το αφεντικό δούλευε με έναν παλιό τύπο της Intel.   Ο τύπος της Intel κάνει τώρα την ασφάλεια για τις πολύ εύπορες λάσπες στη Φλόριντα. 

Σύμφωνα με τον τύπο που μου τηλεφώνησε, ο ηλικιωμένος άντρας της Intel κάλεσε το αφεντικό του και του είπε «Ό,τι προμήθειες, τρόφιμα, φάρμακα χρειάζεσαι, πάρε τα ΣΗΜΕΡΑ». 

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου