Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

(ΠΡΟΣΟΧΗ) Δύο στρατιωτικά ελικόπτερα καταγράφηκαν σε βίντεο στο Κονέκτικατ να συνοδεύουν αυτό που ορισμένοι λένε "UFO".

 Πρόσφατα, υπήρξαν πολλές θεάσεις UFO σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά μια που καταγράφηκε σε ταινία την περασμένη εβδομάδα στο Κονέκτικατ είναι λίγο διαφορετική από άλλες, επειδή το βίντεο δεν δείχνει μόνο κάποιο είδος φωτεινού σκάφους αλλά και δύο στρατιωτικά ελικόπτερα συνοδεύοντάς το.

Σύμφωνα με το άτομο που ανέβασε το κλιπ, γυρίστηκε πάνω από το Durham, στις 21 Ιανουαρίου. Το βίντεο δείχνει ένα σκάφος σε σχήμα σφαίρας να λάμπει πολύ δυνατά για να διακρίνει πραγματικά το σχήμα του.


Το φως είναι τόσο έντονο που λάμπει στο έδαφος από κάτω. Συνοδεύεται από κάτι που μοιάζει με δύο ελικόπτερα Blackhawk. Τα ελικόπτερα και τα UFO περνούν από τον ουρανό και πίσω από ένα σύννεφο. Αυτό έρχεται μετά από ένα βίντεο που υποτίθεται ότι κυκλοφόρησε από το Πεντάγωνο τον Απρίλιο του 2020.

Τέτοια βίντεο τροφοδοτούν μόνο τις ερωτήσεις που έχουν κεντρίσει την περιέργεια γενεών αστεριών. Σε μια έκθεση που εκδόθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2021, από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής, οι αστρονόμοι τόνισαν τρεις επιστημονικούς τομείς στους οποίους θεώρησαν ότι έπρεπε να επικεντρωθούν.

endtimeheadlines.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου