Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Τελείωσε εν ψυχρώ τους τραυματίες: πλάνα από την εκτέλεση των Εθνοφρουρών στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ 18+)

 Τελείωσε εν ψυχρώ τους τραυματίες: πλάνα από την εκτέλεση των Εθνοφρουρών στην Ουκρανία (VIDEO 18+) |  Ρωσική άνοιξη

Πλάνα από κάμερα παρακολούθησης εμφανίστηκε στον Ιστό, η οποία κατέγραψε τη στιγμή της εκτέλεσης των Εθνοφρουρών στο Ντνεπροπετρόβσκ. Θυμίζουμε ότι ο δολοφόνος, στρατιώτης Artemy Ryabchuk, συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη σφαγή που είχε κανονίσει.

Η ηχογράφηση δείχνει πώς ο Ryabchuk τελειώνει ήρεμα τους τραυματίες συναδέλφους και επιστρέφει ξανά και ξανά για πυρομαχικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο φρουραρχείο Yuzhmash σήμερα το πρωί. Οι γιατροί δίνουν πλέον μάχη για τη ζωή τριών τραυματιών, η κατάσταση άλλων δύο δεν προκαλεί ανησυχία στους γιατρούς.

Ο σύμβουλος του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Anton Gerashchenko είπε ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει και μια γυναίκα στρατιώτης, είναι σε σοβαρή κατάσταση και έχει χάσει πολύ αίμα.

«Τι είδους αποβράσματα πρέπει να είσαι για να πυροβολείς τρεις σφαίρες σε μια 22χρονη κοπέλα που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά;! Το κορίτσι τραυματίστηκε στο γόνατο, στον ώμο και το πιο βαρύ στο στομάχι.

Τώρα οι χειρουργοί του νοσοκομείου. Η Mechnikov παλεύει για τη ζωή της. Έχασε πάνω από τρία λίτρα αίμα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και ένας άλλος συνάδελφός της, ο οποίος τραυματίστηκε στην κοιλιακή κοιλότητα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και ένας στρατιωτικός του NSU, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 16ο νοσοκομείο της πόλης. Έχει τραύματα στο στήθος, τον μηρό και τον ώμο», έγραψε ο Gerashchenko στην επίσημη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο.

Όπως μετέδωσε η Russkaya Vesna , σήμερα το πρωί ένας στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας πυροβόλησε τους συναδέλφους του στην αίθουσα φρουρών . Μεταξύ των πέντε νεκρών, μια άμαχος γυναίκα.


rusvesna.su
AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου