Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Μυστηριώδης και απόκοσμη χρυσή δέσμη ακτίνων από τον ουρανό, ήταν ορατή για 3 ώρες στο πέρασμα Ζιγκάνα στα Ποντιακά Όρη, κοντά στα Τουρκικά σύνορα.

 

Μια μυστηριώδης δέσμη ακτίνων από τον ουρανό φώτισε ένα βουνό στην Τουρκία για τρεις ώρες.

Μια ισχυρή χρυσή δέσμη ακτίνων εντοπίστηκε στο πέρασμα Ζιγκάνα στα Ποντιακά Όρη, κοντά στα τουρκικά σύνορα. Αυτόπτες μάρτυρες το συνέκριναν με ακτίνες UFO που βλέπουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Η Daily Star αναφέρει.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/huge-alien-tractor-beam-shines-26024350

Οι ντόπιοι παρακολουθούσαν την τεράστια απόκοσμη δέσμη φωτός με απορία επί τρεις ώρες. Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Μια τεράστια χρυσή ακτίνα ( 'alien tractor beam') εθεάθη στο πέρασμα Ζιγκάνα στα Ποντιακά Όρη στην επαρχία Γκουμουσάν, κοντά στα σύνορα με την επαρχία Τραπεζούντας στη βορειοανατολική Τουρκία. Το σπάνιο φαινόμενο καταγράφηκε από την επικράτεια του χιονοδρομικού κέντρου Zigana Gümüskayak σε υψόμετρο 2.100 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ένα τεράστιο χρυσό φως έλαμπε στις πλαγιές του περάσματος Ζιγκάνα, από ένα μόνο σημείο, για περίπου τρεις ώρες.

Ο Αμπντουλάχ Έρογλου, εκπρόσωπος του χιονοδρομικού κέντρου της περιοχής, δήλωσε ότι είχαν δει και στο παρελθόν ένα ευρύ φάσμα εκπληκτικών θεάσεων σε όλη την περιοχή, αλλά δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Και πρόσθεσε: "Ενθαρρύνουμε πάντα τους επισκέπτες μας να θαυμάζουν τη μοναδική θέα στη Ζιγκάνα. Είχαν την τύχη να δουν την πιο εκπληκτική σκηνή απόψε. Αυτή η ακτίνα φωτός έπεφτε στις πλαγιές του Ζιγκάνα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα".

"Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες το παρομοίασαν με ένα κάθετο (κατακόρυφο) ουράνιο τόξο. Οι επισκέπτες του κέντρου μας έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν αυτή τη σκηνή και έπιασαν αμέσως τα τηλέφωνά τους για να απαθανατίσουν τη στιγμή".

Οι ακτίνες (δέσμες) φωτός είναι ένα συνηθισμένο θέαμα στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, καθώς συχνά εμφανίζονται να κατεβαίνουν από εξωγήινα διαστημόπλοια για να μεταφέρουν ανθρώπους, ζώα ή άλλα αντικείμενα που ενδιαφέρουν τους εξωγήινους.

πηγή 23-1-22

https://esoreiter.ru/news/0122/tainstvennyj-luch-s-neba-tri-chasa-osvecshal-goru-v-turcii.html?fbclid=IwAR0V4hs430awDZufrN62Yhtuiv-9LsQMCECxM2PKqWTOCISNCAa3otBvJQs

hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου