Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Το Blackout ξεκίνησε στην Κεντρική Ασία!!! Θα είναι η Ευρώπη ο επόμενος στόχος;


Το Blackout ξεκίνησε στην Κεντρική Ασία!!! Θα είναι η Ευρώπη ο επόμενος στόχος;

Σ' αυτό το άρθρο με τίτλο σας γράψαμε για το ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ που ετοιμάζουν οι μαύρες εξουσίες για να δολοφονήσουν 3-5 δις ανθρώπων με τίτλο 1ο ΧΤΥΠΗΜΑ - Blackout - (ανατριχιαστικές πληροφορίες, καλύτερα να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα)    

Η κυβερνοεπίθεση του WEF (ψευδής σημαία) που θα οδηγήσει σε μαζικό μπλακ άουτ στην Ευρώπη, με σκοπό να προωθήσει τη Μεγάλη Επαναφορά ενώ εγκληματοποιεί τη Ρωσία και παρέχει ένα πρόσχημα για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, φαίνεται να πλησιάζει καθώς μεγάλες χώρες χθες στην Κεντρική Ασία επλήγησαν από μαζική διακοπή ρεύματος που επηρέασε εκατομμύρια ανθρώπους. Φως, νερό, ψυγείο, θέρμανση, δημόσια μεσα κυκλοφορίας – τίποτα δεν δούλευε!!!

Αμέτρητοι άνθρωποι κόλλησαν στα ασανσέρ. Η κυκλοφορία μπλόκαρε και δημιούργησε ένα χάος. Λαμβάνοντας υπόψη τις πολεμικές εντάσεις γύρω από την Ουκρανία που προκαλούνται από τους συμμάχους μας, την Δύση. Η περίοδος Φεβρουαρίου-Μαρτίου θα μπορούσε επίσης να γίνει πολύ συναρπαστική από αυτή την άποψη, ειδικά εάν θεωρηθεί ότι η ΕΕ θα «υποστεί» μια λεγόμενη «ρωσική επίθεση στον κυβερνοχώρο» κατά τη διάρκεια αυτή την περίοδο για 6 εβδομάδες!!!Το Καζακστάν -πρόσφατα στόχος μιας αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος της MI6 και ΣΙΑ τύπου Μαϊντάν-, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν, τρεις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες των οποίων τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας είναι συνδεδεμένα με τη Ρωσία, έμειναν χωρίς ρεύμα χθες, σύμφωνα με την Καζακστάν Electricity Operating Company (KEGOC) λόγω μια ξαφνική ανισορροπία στο δίκτυο. 

Στην Τασκένδη, την πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν, τα μετρό σταμάτησαν και το αεροδρόμιο χρειάστηκε να κλείσει. Οι κάτοικοι της χώρας ανέφεραν αποτυχία της παροχής νερού και της θέρμανσης. Το Μπισκέκ, η πρωτεύουσα του Κιργιστάν, ακινητοποιήθηκε όταν τίποτα δεν λειτουργούσε. Η κυκλοφορία κατέληξε σε ενα χάος, επίσης πολλοί άνθρωποι είχαν βλάβες στη θέρμανση.

Κάποιοι εικάζουν ότι η έκρηξη της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι η αιτία. Αφού η Κίνα άρχισε να ρυθμίζει την πολύ ενεργοβόρα εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

«Μετά από μια επίθεση στον κυβερνοχώρο, θα χάσουμε την πρόσβασή μας στο διαδίκτυο»

Η μεγάλη έκπλξη όμως θα είναι ότι για να ξανα μπεις θα πρέπει να χορέψεις στους ρυθμούς τους.

Αυτό που είναι πιθανό να συμβεί είναι ότι σε μια «κυβερνοεπίθεση» – για την οποία στη συνέχεια θα κατηγορηθεί η Ρωσία. Σαν να είναι μέρος της στρατηγικής απέναντι στην Ουκρανία. Εξαιτίας αυτής της «κυβερνοεπίθεσης» ή της «πανδημίας στον κυβερνοχώρο» θα χάσουμε την πρόσβασή μας στο διαδίκτυο.

Τότε παίρνουμε πίσω τις ελευθερίες μας μόνο με «διαβατήριο διαδικτύου».


Και έτσι θα παίξουν ακριβώς το ίδιο κόλπο στον ψηφιακό κόσμο όπως έκαναν στον φυσικό κόσμο τα τελευταία 2 χρόνια: θα σας αρνηθούν την πρόσβαση στο ιντερνετ με ένα ψεύτικο πρόσχημα και στη συνέχεια θα επιστρέψετε με τα νεα «ασφαλή και ελεγχόμενα» ηλεκτρονικά διαβατήρια ή QR code. Η πλήρως ενσωματωμένη ψηφιακή ταυτότητα είναι πλέον γεγονός. 

Και η Μεγάλη Επαναφορά, THE GREAT RESET θα πραγματοποιηθεί σ' ένα ακόμη βήμα αποκλείωντας εμάς τους ανεμβολίαστους που δεν θέλουμε με κανένα τρόπο την θανατική χημεία στο σώμα μας. 

Πιστεύετε ακόμη ότι όλα όσα σας γράφουμε είναι θεωρίες συνωμοσίας;;;

Σε αυτά τα άρθρα σας γράψαμε τι ακριβώς θα συμβεί με τις επιθέσεις τους ερχόμενους μήνες:

1ο ΧΤΥΠΗΜΑ - Blackout - (ανατριχιαστικές πληροφορίες, καλύτερα να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα) 

2ο ΧΤΥΠΗΜΑ: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος  

και το 

3ο ΧΤΥΠΗΜΑ σας το οφείλουμε...

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου