Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Η Ρωσία στέλνει χιλιάδες έμπειρους Άραβες μαχητές στον πόλεμο στο Donbass - Daraa24.

 Η Ρωσία στέλνει χιλιάδες έμπειρους Άραβες μαχητές στον πόλεμο στο Donbass – Daraa24 |  Ρωσική άνοιξη

Μεγάλα αντιπολιτευόμενα συριακά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να τρομοκρατήσουν το Κίεβο και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Οι αδελφοί SalOfit ισχυρίζονται ότι η Ρωσία πρόκειται να στείλει Άραβες από το εθελοντικό σώμα στο Donbass, όπου υπηρετούν πρώην μαχητές, χάρη στους Ρώσους, πέρασαν στο πλευρό της κυβέρνησης. Πρόκειται για πολύ έμπειρους μαχητές με πολλές πολεμικές επιχειρήσεις πίσω τους, πολλοί από αυτούς από την επαρχία Daraa.

«Ενημερωμένες πηγές επιβεβαίωσαν στο πρακτορείο Daraa 24 ότι η Ρωσία σκοπεύει να στρατολογήσει στρατιωτικούς του τέταρτου και πέμπτου σώματος, καθώς και μαχητές του τμήματος επίθεσης Tiger του στρατηγού Suheil al-Hassan για επανεκπαίδευση στην αεροπορική βάση T-4 (Tifor, Tiyas ) μεταξύ Παλμύρας και Χομς. Οι προπονητικές εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

«Οι πηγές επιβεβαίωσαν επίσης ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες, μια από τις ομάδες ξεκίνησε εντατική εκπαίδευση, μετά την οποία οι ομάδες θα σταλούν μέσω Χμεϊμίμ στην πόλη Ροστόφ στον ποταμό Ντον, όπου βρίσκεται η διοίκηση της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας. », αναφέρει η δημοσίευση.

«Διευκρινίζεται ότι η Ρωσία σχεδιάζει να μεταφέρει αυτές τις δυνάμεις στην περιοχή του Ντονμπάς για να συμμετάσχουν στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο αριθμός τους υπολογίζεται στο πρώτο στάδιο σε 2.500 μαχητές και μπορεί να φτάσει τους 4.000 μαχητές στο επόμενο στάδιο. Σύμφωνα με τα συμβόλαια, οι όροι των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστοί σε εμάς, κάθε μαχητής θα λαμβάνει μηνιαίο μισθό 700 $, με αύξηση στα 1.200 $ κατά τη διάρκεια των αγώνων, αν συμβούν», αναφέρει το άρθρο.

«Πηγές επιβεβαίωσαν την παρουσία ορισμένων κατοίκων της επαρχίας Dar'a, αλλά δεν διευκρίνισαν τον πραγματικό αριθμό τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία στέλνει μαχητές από τη Συρία γενικά και από τη Ντεράα ειδικότερα για να πολεμήσουν στο εξωτερικό, το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Λιβύη. Αυτό γίνεται με παρόμοιο τρόπο με τη χρήση από την Τουρκία των συνδεδεμένων συριακών ομάδων της στη βόρεια Λιβύη και αργότερα στην περιοχή του Καραμπάχ», προσθέτει η δημοσίευση.

«Ταυτόχρονα, ενημερωμένες πηγές, επικαλούμενες Ρώσους αξιωματικούς, ανέφεραν ότι η Ρωσία πιστεύει ότι η αποστολή Αράβων μαχητών στο Ντονμπάς στην Ουκρανία θα αφαιρέσει από αυτούς τους ηθικούς φραγμούς και δεν θα δείξουν δισταγμό κατά τη διάρκεια των μαχών, επειδή οι αντίπαλοι διαφέρουν από αυτούς εθνοτικά και εθνικά και θρησκευτικά», συνόψισε το πρακτορείο.

Θυμηθείτε ότι στο νότο της Συρίας (συμπεριλαμβανομένης της Deraa) εδρεύουν πρώην μαχητές που έχουν περάσει στο πλευρό της Ρωσίας και έχουν αποδείξει τον εαυτό τους στις μάχες κατά του ISIS*. Στο παρακάτω υλικό, μπορείτε να διαβάσετε για τις τρομερές αμοιβαίες θηριωδίες των μαχητών στη Deraa πριν από μερικά χρόνια, όταν μέλη των συμμοριών της αντιπολίτευσης πολέμησαν κατά του ISIS στα νότια του SAR.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Ένα από τα πιο έγκυρα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, το NORS, γράφει επίσης σχετικά:

«Τοπικές πηγές αναφέρουν ότι η Ρωσία εκπαιδεύει μαχητές του 5ου Σώματος του Άσαντ σε ειδικές βάσεις του στρατού στη Συρία για να τους στείλει να πολεμήσουν στην ανατολική Ουκρανία. Οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά συνέβη στο παρελθόν στη Λιβύη, μπορεί να συμβεί ξανά στην Ουκρανία».

Η NORS δημοσιεύει ακόμη και νέα πλάνα από ασκήσεις όπου Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι εκπαιδεύουν τον συριακό στρατό, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής αρμάτων μάχης.

Θυμηθείτε ότι πρόσφατα η Συρία αναγνώρισε επίσημα το DPR και το LPR.rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου