Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ τα ΜΑΤ με ανάποδα τις ασπίδες! ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και δυναμική πορεία των υγειονομικών...Βαγγέλης Λάσκαρης  
Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι έκοψαν μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους.  Στο Πάρκο Ελευθερίας για μία ακόμη Κυριακή (30/1) πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι. Πάγιο αίτημά τους να καταργηθεί από την Κυβέρνηση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του Covid-19 και να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής και της αυτοδιάθεσης.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία ως τη Βουλή με τη συμμετοχή να είναι δυναμική και να συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διάφορα επαγγέλματα. Μάλιστα οι υγειονομικοί έκοψαν και τη βασιλόπιτά τους για το νέο έτος.

Αυτό το οποίο αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι στο πλευρό τους στάθηκαν και άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι όπως συνήθως συνοδεύουν κάθε πορεία που γίνεται στις πόλεις της Ελλάδας.
Οπως μπορείτε να δείτε από στη φωτογραφία παρακάτω ο άνδρας των ΜΑΤ κρατά ανάποδα την ασπίδα του ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους υγειονομικούς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία που πραγματοποίησαν την Κυριακή (30/1) οι ΥγειονομικοίΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου