Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Οι διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων στον Καναδά προβλέπονται στις κάρτες των Illuminati ;

 Στα τέλη Ιανουαρίου του 2022, ο Καναδάς ξεκίνησε το λεγόμενο Freedom Convoy, μια διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων κατά των περιορισμών κατά του κώδικα.


Αρχικά, οι οδηγοί επρόκειτο να έρθουν στην Οτάβα με περίπου 500 φορτηγά, αλλά καθώς η δράση έγινε πιο δημοφιλής, τα 500 έγιναν 50.000, όπως λένε οι ίδιοι οι διαδηλωτές.

Και στις 29 Ιανουαρίου, η πρώτη παρτίδα φορτηγών έφτασε στην Οτάβα.

Μία από τις ζωντανές μεταδόσεις:

Από την αρχή της δράσης, οι συνωμοσιολόγοι δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με αυτήν, διότι δεν έχει κανένα νόημα και το μόνο που θα κάνει είναι να επιδεινώσει την κατάσταση με τις αλυσίδες εφοδιασμού, για την οποία σίγουρα θα κατηγορηθούν οι αντιεμβολιαστές. Η λογική πίσω από αυτό είναι πολύ απλή: τι κι αν έρθουν, τι κι αν πάνε στο συλλαλητήριο, τι κι αν; Το θέμα είναι παγκόσμιο και δεν θα το χτυπήσουμε με το μαστίγιο.

Εξάλλου, η συνοχή της δράσης προκάλεσε ορισμένες υποψίες. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πολύ δύσκολο να βγάλουν μέχρι και 50.000 οδηγούς στο δρόμο, κανένας ανεξάρτητος οργανισμός δεν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει, είτε κάποια βοήθεια από το εξωτερικό είτε ακόμη και παγκόσμια βοήθεια.

Ωστόσο, ο κόσμος θέλει πραγματικά κάποια καλά νέα, θέλει να ακούσει ότι κάποιος φώναξε μπροστά στο δημαρχείο και το θέμα της πανδημίας αποσύρθηκε, οπότε οι απόψεις του κοινού είναι διχασμένες. Όσοι είναι πιο έξυπνοι υποψιάστηκαν αμέσως ότι όλα ήταν στημένα, και όσοι είναι αισιόδοξοι άρχισαν να κουνάνε σημαίες.

Και τώρα, έχει περάσει λίγος καιρός, και αυτός ο καιρός έχει βάλει τα πάντα στη θέση τους, ως συνήθως. Όπως αποδείχθηκε – κάποιο είδος παγκόσμιας διαμαρτυρίας των οδηγών αντικατοπτρίστηκε στην έκδοση των χαρτών των Illuminati του 1990:

Οι φορτηγατζήδες ως επί το πλείστον είναι πάντα πολύ όρθιοι τύποι και υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, δηλαδή απεργούν συχνά. Επομένως, είναι αδύνατο να πούμε ότι η κάρτα αντικατοπτρίζει μια διαμαρτυρία στον Καναδά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής πολλές από τις εικόνες αυτής της διαβόητης τράπουλας έχουν ήδη υλοποιηθεί.

Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από αυτό, οι οποίες έχουν όλες συνδεθεί παραπάνω, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτές οι διαμαρτυρίες είναι απλώς ένα ακόμη επεισόδιο της παράστασης. Οι διαμαρτυρίες είναι πιθανό να επεκταθούν παγκοσμίως και να οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο χάος από ό,τι υπήρχε:

Ωστόσο, οι καραντίνες και οι εμβολιασμοί δεν θα τελειώσουν εκεί. Αντιθέτως, η αντιμετώπιση θα είναι πιο σκληρή, δείχνοντας με το δάχτυλο το χάος που επικρατεί γύρω μας. Και θα τελειώσει μόνο με κάποιον τεράστιο μετεωρίτη, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου