Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Το Κεμπέκ του Καναδά απαγορεύει στους ανυπότακτους να αγοράζουν είδη παντοπωλείου σε μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, εκτός αν συνοδεύονται από έναν "φύλακα υγείας" που θα διασφαλίζει ότι αγοράζουν μόνο τρόφιμα και φάρμακα.

 Ο Καναδάς έχει γίνει πλήρως αυταρχικός σε σχέση με το κοινό-χρυσό-όπως το Omicron.
Η καναδική επαρχία του Κεμπέκ απαγόρευσε επίσημα σε ανεμβολίαστα άτομα άνω των 12 ετών να ψωνίζουν σε μεγάλα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Walmart και Costco, εκτός αν συνοδεύονται από έναν "υγειονομικό φύλακα" που θα επιβλέπει κάθε τους κίνηση και θα τους επιτρέπει μόνο να αγοράζουν εξαιρετικά περιορισμένα αγαθά, όπως τρόφιμα ή φάρμακα.

Η δυστοπική πολιτική διαχωρισμού τέθηκε σε ισχύ από χθες και ισχύει για όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης που είναι πάνω από 1500 τετραγωνικά μέτρα.

Παρόλο που η εντολή εξαιρεί ρητά τα "παντοπωλεία και τα φαρμακεία", η κυβέρνηση του Κεμπέκ προχώρησε και συμπεριέλαβε τη Walmart και την Costco ούτως ή άλλως, αφού ισχυρίστηκε ότι δεν θεωρεί τα παντοπωλεία ως "κύρια δραστηριότητα" της Walmart και της Costco.

Η αδύναμη αιτιολόγηση απλά δεν ευσταθεί, βλέποντας ότι τα δύο σούπερ μάρκετ είναι το #1 και το #3 μέρος όπου οι Καναδοί κάνουν την πλειοψηφία των αγορών τους για ψώνια, σύμφωνα με την statistica.

Παρ' όλα αυτά, τα καταπιεστικά μέτρα άρχισαν να εφαρμόζονται από τις 24 Ιανουαρίου και η Walmart ευχαρίστως υποχρέωσε - τοποθετώντας πινακίδες σε όλα τα καταστήματά της.


Με τη νέα πολιτική, οι κάτοικοι του Κεμπέκ έχουν τεθεί υπό μερικούς από τους πιο σκληρούς κυβερνητικούς περιορισμούς στον κόσμο.

Ακόμα και πριν τεθεί σε εφαρμογή, η καταπιεστική καναδική επαρχία απαιτούσε διαβατήρια εμβολίων στα κρατικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών και κάνναβης, εκτός από πολλά άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης που θεωρήθηκαν "μη απαραίτητα" από τους αυταρχικούς αυγοκέφαλους του καθεστώτος δημόσιας υγείας.

Τώρα, ο μόνος τρόπος για τους ανεμβολίαστους να ψωνίσουν για ψώνια ή να παραλάβουν τη συνταγή τους είναι να έχουν μια κυβερνητικά χρηματοδοτούμενη μπέιμπι σίτερ.

Δεν είναι υπέροχη η νέα κανονικότητα;


Το Cbc news είχε περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία.

Παρακολουθήστε:

Όπως και κάθε άλλο αυταρχικό μέτρο που έχει ληφθεί για τον μετριασμό του Covid, το σύστημα διαβατηρίου εμβολίων του Κεμπέκ είχε αρχικά χαρακτηριστεί ως ζωτικής σημασίας για να σωθούν ζωές. Η κυβέρνηση είχε μάλιστα ισχυριστεί συγκεκριμένα ότι δεν θα εφαρμοζόταν σε δημόσιες ή βασικές υπηρεσίες, αλλά, λόγω του εξαιρετικά ήπιου Όμικρον, τώρα ισχύει.

Αυτό, φυσικά, ήταν το σχέδιο από την αρχή.

Δυστυχώς για τους ανεμβολίαστους κατοίκους του Κεμπέκ, αυτή η καταπίεση δεν σταματά στον διαχωρισμό- υπάρχουν πολλοί ακόμη περιορισμοί που έχουν ήδη φορτωθεί και σταλεί στον αγωγό - ένας από τους οποίους είναι ένας "σημαντικός" φόρος υγείας που θα χρησιμοποιείται για την τιμωρία της μη συμμόρφωσης με τα εμβόλια.

Αυτά για την κρατικά χρηματοδοτούμενη σοσιαλιστική υγειονομική περίθαλψη.

Και όσο για τους αμέτρητους ανθρώπους που συμμορφώθηκαν και έκαναν ήδη και τις δύο δόσεις του εμβολίου, κερδίζοντας το δυστοπικό πάσο για το εμβόλιο ως τρόπαιο - σύντομα, και αυτοί θα διαχωριστούν από την κοινωνία, εκτός αν κάνουν το πειραματικό αναμνηστικό...

..και το επόμενο αναμνηστικό, και το επόμενο αναμνηστικό, καταλάβατε την ιδέα.

Τα τείχη γκρεμίζονται και η κυβέρνηση δεν μπορεί να στηρίξει για πάντα αυτή την παρωδία, οπότε τι κάνουν οι εξουσιαστές όταν απειλείται η εξουσία τους; Φυσικά, κάνουν ό,τι κάνουν οι αυταρχικοί και διπλασιάζουν την καταπίεση.

Ο μόνος τρόπος για να συνεχιστεί αυτή η τυραννική τρέλα είναι αν αρκετά άτομα συνεχίσουν να τη συμμορφώνονται. Καθώς αυτού του είδους οι δυστοπικές πολιτικές συνεχίζουν να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στις ΗΠΑ, εναπόκειται στους ανθρώπους να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την καταπίεση μια για πάντα.

thegatewaypundit.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου