Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

BAS_4 : Video ΣΟΚ με τον Obama να τα λέει φόρα παρτίδα.

 Ένα θέμα που πραγματικά με “διαολίζει” είναι ότι μιλάς, μιλάς, μιλάς σε τόσους με τόσα επιχειρήματα κι ελάχιστοι θέλουν να ακούσουν την αλήθεια.ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. (BAS_4 : ΑΛΗΘΕΙΑ ή ψέμματα)
Αντίθετα οι άνθρωποι αρέσκονται στο να τους χαϊδεύουν τα αυτιά, να τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα κι ενώ θέλουν να περνιούνται για ξύπνιοι ούτε που τους νοιάζουν τα όσα επιχειρήματα τους παραθέσεις, άσχετα αν οι ίδιοι είναι κι επιστήμονες και γυρεύουν τεκμηριωμένη γνώση. Νομίζουν.

Σε πάμπολλες ιστοσελίδες κι άλλα τόσα ιστολόγια και ειδικά στην δική μας Τρικλοποδιά, έχουν φτύσει αίμα τόσοι αξιόλογοι αρθρογράφοι να αποδομούν τα άπειρα ψέμματα των πολιτικών και των μισθωμένων επιστημόνων και δημοσιοΚΑΦΡΩΝ. Ούτε σκέψη να ακούσουν δυο δημοσιογράφους, που τιμούν το επάγγελμά τους και δημοσιεύει συστηματικά η εδώ ιστοσελίδα τα ρεπορτάζ τους (Κόκκαλης-Πάσχος). Το τι λένε οι γεωπολιτικοί αναλυτές ούτε που τους νοιάζει. Το να ακούσουν τους “εμπνευσμένους” ιερείς και μοναχούς ούτε κουβέντα.

Προτιμούν τους μασκοφορεμένους ΝεοΦαρισαίους αχρειερείς, που τους χαϊδεύουν τη πνευματική ραστώνη, ώστε να μην γυρίσουν πλευρό και πλευριτώσουν. Αααχχ ταλαίπωροι, το άγριο ξύπνημα δεν θα το γλυτώσετε και θα τρέχετε ταχύτερα κι από τον Bolt αύριο.

Αυτοί λοιπόν οι σατανισμένοι Schwab-όπαιδες (μάλλον Schwab-οπαιδούλες – για να καταλάβεις δες εδώ > (BAS_4 : ΑΛΗΤ, ΧΡΗΜΑ & ΤΣΙΡΑΚΙΑ (ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ-γ) , που όπως πολύ ωραία αναλύει το άρθρο > Από παλιά έβαζαν τα «δικά τους παιδιά»: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο – Ο Κ.Σβαμπ με τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας τους επιλέγουν να επανδρώσουν (μάλλον επιγυναικώσουν – μην παρεξηγηθούν οι γυναίκες, άλλο εννοώ …) τις κυβερνήσεις και μετά να μας βγαίνει ο πρωθυπούργος (ή πρωθιέρεια;;;) του Καναδά Trudeau με ροζ και παρδαλά σοσονάκια και την γλυκερή φωνούλα και φυζίκ. Ό,τι πρέπει για πασαρέλα!

Οι κάλτσες του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων φαίνονται καθώς συναντάται με τον Ιρλανδό ομόλογό του Enda Kenny την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 στο Μόντρεαλ. THE CANADIAN PRESS/Paul Chiasson

Αυτά λοιπόν τα τετράποδα της ανωτάτης Schwabικής σχολής, αφού εμπεδώσουν το μάθημα στα τέσσερα (είναι μάθημα κορμού, βασικότατο, αν δεν το κατέχεις κόβεσαι) μετά τους ανατίθεται κάποια θέση σε ροτσιλντική εταιρεία (για να γράψουν ένσημα και δήθεν εργασιακή εμπειρία) και κατόπιν τους ανατίθεται κυβερνητική θέση με όρο “their master voice” (η φωνή του “πασά” τους), που σαν αυθεντικά χανουμάκια εκτελούν με περισσή χάρη, λικνίσματα, ροζ σοσονάκια και πολύ γονυκλισία. Όταν δε προσέρχονται σε ομιλες των Schwabιστών, κυρίως τραγουδούν το “χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ” σε ζουζουνίστικη εκτέλεση.

Αργότερα παίρνοντας ψηλότερη θέση κι αέρα, αρχίζουν να μιλούν σαν πριμαντόνες, οπότε τους φεύγουν κάποιες αλήθειες, που μετά τρέχουν να τις μαζεύουν και να εξαφανίζουν τα video, όπως αυτό του Μπάμια Obama >

«…and for the international order that we are worked for generations to build. Ordinary men or women are too small minded to govern their own affairs. That order and progress can only come when individuals surrender their rights to an all powerful sovereign»

(«…και για τη διεθνή τάξη που γενιές εργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε. Οι απλοί άνθρωποι είναι πνευματικά πολύ μικροί για να ρυθμίσουν τις δικές τους υποθέσεις. Αυτή η τάξη και η πρόοδος, μπορούν να έρθουν μόνο όταν οι άνθρωποι παραχωρήσουν τα δικαιώματά τους σε έναν πανίσχυρο κυρίαρχο (εννοώντας την νέα τάξη πραγμάτων»).

Βγήκε κάποιος δημοσιοΚΑΦΡΟΣ να τους ρωτήσει “τι έχετε σεις περισσότερο από μας;
Τι φοβάστε βρε του παγκόσμιου γκούβερνου; Αφού ο Όσ.Παϊσιος τα έλεγε : «Σέ μιά ἐποχή πού ὁ Σατανάς ὀργιάζει καί οἱ ἄνθρωποί του ὀργανώνονται, οἱ Ἑλληνες βρίσκονται σέ νάρκη. Τόν ἑαυτό του μόνο κοιτάει νά βολέψει ὁ καθένας καί τίποτε περισσότερο. Καί ὅ,τι νά τούς κάνεις, ὅσο κι ἄν τούς κουνήσεις, μέ τίποτε δέν ξυπνοῦν» (www.hristospanagia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%af-%e1%bd%85%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%e1%bd%85%cf%83%ce%bf-%ce%ba%ce%b9-%e1%bc%84%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%ba/ ).

Αυτό το γράφω για κάποιους ορθόδοξους ανησυχούντες, ότι ο κόσμος δεν ξυπνά. ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, τα είχε δει ως γέροντας Παϊσιος, ώστε να πει και το φοβερό “θα τους καταλάβει ο κόσμος και θα τους πάρει με τις πέτρες!” Οπότε συμπληρώνω : “το πεΤρωμένον φυγείν αδύνατον!” (σωστά το έγραψα).

Αν σεις μετράτε κρούσματα, ο Θεός καταμετρά υπομονή και Πίστη, ώστε «ο υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται» (Ματθ.κδ’13). Εμείς βάζουμε την υπομονή κι ο Θεός τη σωτηρία (Αγ.Θεοφάνης ο Έγκλειστος). Γιατί ο Χριστός θέλει να δει πόσοι έχουν Πίστη ότι Εκείνος έχει τον τελικό κι απόλυτο έλεγχο, δηλαδή να μετανοήσουν, αφού αυτό συνιστά την μετάνοια, ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! Αλλίμονο στους ανυπόμονους και στους τοιούτους με τα ροζ και παρδαλά σοσονάκια.

Σεις δε “γκοϊμια”, που μπορεί να μην ανέχεστε τον πρόεδρα της ΠΑΕ σας να μην αγοράζει τον παίκτη που γουστάρετε αλλά ανέχεστε τον κάθε Schwabιστή να καταδυναστεύει την ζωή σας!

Δείτε τώρα ένα στέλεχος της Schwabικής σχολής, που μάλλον δεν τον πήραν από φυντάνι αλλά του έδωσαν υποτροφία, αφού ανεδείχθη αριστούχος του ΕΠΑΛ “Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω” >


BAS_4

ΥΓ-Θέλετε κι άλλο χιούμορ; Θα σας πω ότι αυτές τις μέρες που δεν σχολίασα πήγα για σκι στην Αττική Οδό. Έκανα ΔΩΡΕΑΝ τόσες διαδρομές γλυτώνοντας τα έξοδα του Παρνασσού, κυρίως όμως προπονήθηκα για το ξε-σκι, που έρχεται. Έχω πει δεν θα συμμετέχω, δεν θα βάψω κόκκινα τα χέρια μου, αλλά θα παρακολουθώ το “πεΤρωμένο” με ποπ-κορν και ποτάκι. Ααα! και το χιούμορ >

triklopodia.gr

1 σχόλιο: