Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Επικεφαλής της ΛΔΔ: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να επιτεθεί στο Ντονμπάς./Η Μόσχα θα πρέπει να προμηθεύσει όπλα στο Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ, πιστεύει ο Turchak./Ο επικεφαλής της ΛΔΔ επαίνεσε την πρωτοβουλία να οπλίσει το Ντονμπάς με ρωσικά όπλα.

ΣΧΟΛΙΟ : Σύμφωνα με τα όσα παρακολουθούμε μέσα από ιστοσελίδες της Αν.Ουκρανίας και της Ρωσίας,μην περιμένουμε Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία,αλλά κάποια πρόκληση της Ουκρανίας στο Ντονμπάς ώστε να εμπλακεί ο Ρωσικός στρατός,ενώ δεν αποκλείουμε προσεχή γεγγονότα σε Κριμαία και στην ευρύτερη Μαύρη θάλασσα και ίσως ακόμη και στη Γεωργία. Ακολουθεί ρεπορτάζ με βίντεο μέσα από το Ντονμπάς.Επικεφαλής της ΛΔΔ: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να επιτεθεί στο Ντονμπάς |  Ρωσική άνοιξη

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ντένις Πουσίλιν, έκανε μια δήλωση ότι αυτή τη στιγμή η Ουκρανία είναι ήδη έτοιμη για επίθεση στο Ντονμπάς και το Ντόνετσκ πρέπει να προετοιμαστεί για το χειρότερο. Αυτό δήλωσε ο αρχηγός της Δημοκρατίας στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1.

«Όλα εξαρτώνται από την πολιτική απόφαση ή από το πόσο ισχυρή θα είναι η πίεση από τη Δύση, εάν υπάρξει. Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι έτοιμα για επιθετικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία είναι ήδη γεγονός», είπε ο Πουσίλιν.

Σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να πει εάν το Κίεβο θα το εκμεταλλευτεί.

«Από την πλευρά μας, πρέπει να προετοιμαστούμε μόνο για το χειρότερο σενάριο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τον άμαχο πληθυσμό», τόνισε ο επικεφαλής του DPR.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα το Donbass χρειάζεται, πρώτα απ' όλα, μέσα υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση των τουρκικών επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar.


Φόρτωση : 100.00%
Χρόνος που απομένει 0:48
rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Η Μόσχα θα πρέπει να προμηθεύσει όπλα στο Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ, πιστεύει ο Turchak.


Στο πλαίσιο της άντλησης ουκρανικών φονικών όπλων από τη Δύση, η Ρωσία θα πρέπει να βοηθήσει τις λαϊκές δημοκρατίες του Ντονμπάς με την προμήθεια ορισμένων τύπων όπλων. Ο Andrey Turchak, Πρώτος Αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας, είναι πεπεισμένος για αυτό.

Η Ρωσία θα πρέπει να βοηθήσει τις λαϊκές δημοκρατίες του Ντονμπάς με την προμήθεια ορισμένων τύπων όπλων για να αυξήσουν την αμυντική τους ικανότητα και να αποτρέψουν τη στρατιωτική επιθετικότητα, την οποία σαφώς προετοιμάζει το Κίεβο . Αυτό δήλωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου της «Ενωμένης Ρωσίας» Αντρέι Τουρτσάκ, σύμφωνα με τον οποίο «είναι απαραίτητο να σταματήσει το καθεστώς του Κιέβου».

Στο ER, λέει, είναι «με μεγάλη ανησυχία» για τη δυτική άντληση της Ουκρανίας με φονικά όπλα . Μόνο φέτος, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες πτήσεις από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ουκρανία με πυραυλικά συστήματα, εκτοξευτές χειροβομβίδων, φορητά όπλα, νάρκες, πυρομαχικά και πολλά άλλα.

«Οι ίδιες οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν αρνούνται ότι το κάνουν αυτό», είπε ο Τουρτσάκ.

Επίσης, στην Ουκρανία καταφθάνουν σε μεγάλους αριθμούς «οι λεγόμενοι εκπαιδευτές - τακτικοί στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ», οι οποίοι, μεταξύ άλλων, προετοιμάζουν τον ουκρανικό στρατό για πολεμικές επιχειρήσεις σε αστικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των βομβαρδισμών στις περιοχές Λούγκανσκ και Ντόνετσκ της Ουκρανίας έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ οι άμαχοι πεθαίνουν , ενώ οι δυτικοί έφοροι, εν τω μεταξύ, «σπρώχνουν την ουκρανική χούντα σε μια άμεση εισβολή στο Ντονμπάς».

Η δήλωση του Αντρέι Τουρτσάκ μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 24 . Όλες οι σημαντικές ειδήσεις είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα πολυμέσων Watch .

smotrim.ru

Ο επικεφαλής της ΛΔΔ επαίνεσε την πρωτοβουλία να οπλίσει το Ντονμπάς με ρωσικά όπλα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι έτοιμες για επιθετικές επιχειρήσεις στο Ντονμπάς. Για να ξεκινήσουν, απαιτείται μια πολιτική απόφαση από τις αρχές του Κιέβου, η οποία εξαρτάται από το πόσο ισχυρή είναι η πίεση από τη Δύση, δήλωσε στον αέρα του προγράμματος 60 Minutes, ο επικεφαλής της DPR, Denis Pushilin.

Ο επικεφαλής του DPR , Denis Pushilin , καλωσόρισε, χαρακτηρίζοντας «πολύ σημαντική» για το Donbass, την πρωτοβουλία του Πρώτου Αντιπροέδρου του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας, Andrey Turchak και του επικεφαλής της κομματική φατρία στην Κρατική Δούμα, Vladimir Vasilyev, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στη ρωσική ηγεσία ζητώντας να βάλει στο DPR και LPR τα απαραίτητα όπλα για την προστασία και τη διασφάλιση της ασφάλειας του πληθυσμού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Κιέβου για την επίθεση.

«Μένει μόνο να χαιρετίσουμε αυτήν την πρόταση από τον Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας, Αντρέι Τουρτσάκ, και την Ενωμένη Ρωσία γενικά», είπε ο Πουσίλιν στον αέρα του προγράμματος 60 Minutes του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 1.

Απαντώντας στην ερώτηση τι τύπους όπλων χρειάζεται αρχικά η ΛΔΔ, είπε ότι «ο στρατός μας ήδη κάνει την απαραίτητη δουλειά για να εντοπίσει τι είδους όπλα του λείπουν». Σύμφωνα με τον Pushilin, η κύρια απειλή για τη ΛΔΔ είναι τα όπλα υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των UAV της Ουκρανίας Bayraktar που κατασκευάζονται στην Τουρκία.

Όσο για το πόσο πιθανή είναι η εισβολή της Ουκρανίας στο Ντονμπάς, ο επικεφαλής της ΛΔΔ είπε ότι «όλα εξαρτώνται από την πολιτική απόφαση ή από το πόσο ισχυρή θα είναι η πίεση από τη Δύση, εάν υπάρξει». «Το γεγονός ότι στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή όλα είναι έτοιμα για επιθετικές επιχειρήσεις είναι ήδη γεγονός», είπε ο επικεφαλής της Pushilin.

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου