Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ.

 

                            ( Η χειρότερη κυβέρνηση από καταβολής Ελληνισμού)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ:

Γιατί χάθηκαν άδικα 10.000 άνθρωποι από τις δογματικές νεοφιλελε εμμονές τους περί "μη ενίσχυσης του ΕΣΥ". Και θα χαθούν άλλοι τόσοι.
 
Γιατί φέσωσαν πάλι την οικονομία με 30δισ, κατευθύνοντας τους διαθέσιμους πόρους για την ενίσχυση λίγων και ισχυρών φίλων τους και τις τράπεζες.
 
Γιατί τον Απρίλιο 2.500.000 συμπολίτες μας μπαίνουν σε καθεστώς βίαιης πτώχευσης για να χάσουν τα σπίτια τους από κάτι funds ημετέρων.
 
Γιατί οι πολιτικές τους στην ενέργεια έχουν δημιουργήσει συνθήκες ενεργειακής φτώχειας και εκτίναξης των τιμών βασικών προϊόντων πάνω από τον μέσο όρο της ευρωζώνης, χωρίς καμία προστασία των πιο ευάλωτων.
 
Γιατί στην εξωτερική πολιτική ο ενδοτισμός τους στα ημέτερα συμφέροντα οδηγούν σε απώλεια κυριαρχίας και σε νέες μεγάλες εθνικές περιπέτειες.
 
Γιατί κανείς δεν τους εμπιστεύεται τώρα και στο εξωτερικό. Εκτός κάποιων ακροδεξιών στην Ουγγαρία ίσως.
 
Γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα για να θωρακίσουν την εθνική οικονομία από τις επερχόμενες νέες μεγάλες κρίσεις. Το "μαξιλάρι" φαγώθηκε ήδη για εγγυήσεις στις Τράπεζες.
 
Γιατί τα έκαναν μπάχαλο στην διαχείριση κάθε κρίσιμης κατάστασης που διαχειρίστηκαν μέχρι τώρα.
 
Γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη μας όταν όλα αυτά, και όχι μόνο, τα θέλουν κρυμμένα από τα μμε που ελέγχουν.
 
Γιατί υπάρχουν λύσεις που μπορούν να μας βγάλουν στο ξέφωτο, χωρίς νέα μνημόνια και επιτροπείες.

Υ.Γ Tο χειρότερο δεν είναι ότι πρέπει να φύγουν τώρα αλλά το ότι δεν έπρεπε να είχαν έρθει ποτέ μετά το 2009!...Ας όψονται εκείνοι που τους ψήφισαν .

zeys-elaynon.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ο Λαός να κανονίσει την πορεία του να μην περιμένει τίποτα από το κράτος στα δύσκολα πρέπει να έινε έτοιμος να τα βγάλει πέρα μόνος του σε μικρές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή