Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Θέλουν ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;; NeoCoV: Κινέζοι ερευνητές από την Γουχάν ανακοίνωσαν την ανακάλυψη νέου κορωνοϊού.


Προπαγανδίζουν την παραμονή των μέτρων σε όλα τα ΜΜΕ...

Καμπανάκι φέρονται να χτύπησαν Κινέζοι επιστήμονες από την Γουχάν για τον κορονοϊό NeoCoV, που εντοπίστηκε στην Νότια Αφρική, σύμφωνα με προδημοσίευση σχετικής μελέτης που υποβλήθηκε για αξιολόγηση την Τρίτη (25/01).

Η ομάδα των Κινέζων επιστημόνων από την Γουχάν έκανε λόγο για κίνδυνο εξάπλωσης.

Ειδικότερα,, σύμφωνα με μια προδημοσίευση σχετικής μελέτης που δημοσιεύεται στο bioRxiv, «οι περιπτώσεις εξάπλωσης αυτής της ομάδας ιών θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά, δεδομένης της πιθανότητας εμφάνισης και μετάδοσης στον άνθρωπο».

Πάντως, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ιός χρειάζεται μια συγκεκριμένη μετάλλαξη για να αλληλεπιδράσει με τον ανθρώπινο οργανισμό και, αυτή την στιγμή, αποτελεί απειλή μόνο για τις νυχτερίδες.

Ωστόσο, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι από πολλές απόψεις η φύση του NeoCoV εξακολουθεί να είναι μυστηριώδης. Η εν λόγω μελέτη δεν έχει δημοσιευθεί επίσημα, καθώς εκκρεμεί και η αξιολόγηση και τεκμηρίωσή της και από άλλους επιστήμονες.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν εντοπιστεί περίπου 361 εκατομμύρια περιπτώσεις της νόσο COVID-19, μιας ασθένειας που προκαλείται από τον κορονοϊό SARS-CoV-2.

Θυμηθείτε την προειδοποίηση του Dr. Malone: «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» από τον Malone: Συμβαίνει τώρα στην Κίνα! 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;;

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου