Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία – Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Σύντομα στα χέρια της ανακρίτριας οι εξετάσεις που ρίχνουν «φως» στην υπόθεση.Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία έπεσε θύμα πλουσιόπαιδων που ασέλγησαν στο κορμί της ενώ οι αντιστάσεις είχαν καμφθεί από αλκοόλ και ουσίες που της χορηγήθηκαν, όπως κατήγγειλε στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είναι έτοιμα και αναμένεται να σταλούν με email στο τμήμα εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ τις επόμενες ώρες.

Οι εξετάσεις της νεαρής γυναίκας στάλθηκαν στη Βέρνη της Ελβετία επειδή εκεί υπάρχει εξιδεικευμένο εργαστήριο, στο οποίο μπορούν να ανιχνευθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια ουσίες οι οποίες μπορεί να χορηγήθηκαν στην 24χρονη.

Γεωργία μπίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα θα προστεθούν σε αυτά του ΑΠΘ και φτάσουν στα χέρια της ανακρίτριας σφραγισμένα σε φάκελο σήμερα το βράδυ ή το αργότερο, το πρωί της Τρίτης.

Παραπατούσε μέσα στο ξενοδοχείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έχουν συγκεντρώσει καταθέσεις από τα άτομα που βρέθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα 401  του ξενοδοχείου «The Μet Hotel» στη Θεσσαλονίκη. Μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι είδε την Γεωργία να είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τα αρχεία που συγκεντρώθηκαν από τις κάμερες και σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν την Γεωργία να παραπατάει μέσα στο ξενοδοχείο.

Όπως διαφαίνεται από τις αντιφάσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις, κάποιοι επιχειρούν να «βγάλουν» καθαρούς τους άνδρες που καταγγέλθηκαν από την 24χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται τα αδέρφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο μετρ του Αχίλλειον Μάνος Παπαδόπουλος, οι οποίοι στις καταθέσεις τους αρνήθηκαν ότι στο πάρτι έγινε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

sdfsdafsfd

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου