Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΏΤΑΤΟΣ ΙΡΑΝΌΣ ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ: "ΌΤΑΝ ΧΤΥΠΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΔΎΝΑΜΗ.

 Ο αναπληρωτής διοικητής του Σώματος Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, το Ιράν θα χτυπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες "με μεγάλη δύναμη".


Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση Al-Manar της Χεζμπολάχ στις 4 Ιανουαρίου, ο ναύαρχος Ali Fadavi δήλωσε ότι σύντομα ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας της πλήρους υποχώρησης της Αμερικής από τη Μέση Ανατολή.

"Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι την κατάλληλη στιγμή, όταν χτυπήσουμε την Αμερική -τον Μεγάλο Σατανά- και τους Σιωνιστές οπαδούς της, θα τους χτυπήσουμε με μεγάλη δύναμη. Όπως είπε περίφημα ο Ιμάμ Χαμενεΐ πριν από πολύ καιρό, όταν οι Σιωνιστές διατηρούσαν κάποιες ψευδαισθήσεις ... είπε: "Αν κάνουν έστω και το παραμικρό βήμα [εναντίον μας], θα κάνουμε τη Χάιφα και το Τελ Αβίβ σκόνη", δήλωσε ο Φανταβί.

"Αν οι Σιωνιστές κάνουν κάτι ανόητο και κάνουν ένα βήμα εναντίον μας, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό, θα το δούμε αυτό ως σημάδι ότι ο Αλλάχ διέταξε να μας επιτεθούν, ώστε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε. Αυτό θα σήμαινε τον αφανισμό των Σιωνιστών", πρόσθεσε.

"Είναι γεγονός ότι οι Σιωνιστές θα εξαφανιστούν πολύ πιο γρήγορα από το χρονικό πλαίσιο που έχει καθορίσει ο ηγέτης [Χαμενεΐ]. Σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες του αφανισμού των Αμερικανών και της κυριαρχίας τους στον κόσμο, και συγκεκριμένα σε αυτή την περιοχή. Σύντομα θα τους δούμε να εγκαταλείπουν την περιοχή. Αυτό θα συμβεί σίγουρα", δήλωσε ο Fadavi.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου