Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

BAS_4 : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΛΛΗΝΑΣ (ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ-δ).

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ σημαίνει μάζεμα του κόσμου και μάντρωμα του κοπαδιού των ζώων, αφού έτσι μας βλέπουν. Επιβολή σε όλους των ίδιων μέτρων με πλήρη κατάργηση ελευθεριών. Όπως είχαν τον κόσμο στην αρχαία Βαβυλώνα και στην Αίγυπτο. Δούλοι όλοι, με κάποιους λιγότερο δούλους να λειτουργούν σαν τσοπανόσκυλα στο κοπάδι με μαστίγιο. Αυτόν τον ρόλο παίζουν οι πολιτικοί σήμερα απλά αντί για τσοπανόσκυλα κατάντησαν κοπρόσκυλα.Το ίδιο μάντρωμα στις πόλεις, που επέβαλε η αστυφιλία. Εδώ στην Ελλάδα εντάθηκε από τον δήθεν εθνάρχη Καραμανλή, όταν με το σύστημα της αντιπαροχής μάζεψε όλη την επαρχία στα αστικά κέντρα αντί να δώσει ώθηση στην επαρχία.

Αποδυναμώθηκε ο παραγωγικός ιστός του πρωτογενούς παραγωγικού φορέα κι άδειασε η επαρχία, ώστε σιγά-σιγά να κουβαλήσουν οι πολιτικοί την Ασία και την Αφρική εκεί και να αλλοιωθεί όχι μόνον η πολιτιστική ταυτότητα της Ελλάδας αλλά και η φυλετική. Πρώτα μας έκαναν μαύρους στο μυαλό και στην ψυχή, τώρα μας κάνουν και στο δέρμα. Προσέξτε δε το εξής : έπεισαν τον κόσμο να έρθει στις πόλεις για να έχει εξασφαλισμένα νερό, ρεύμα, παιδεία, ασφάλεια, ιατρική περίθαλψη, πολιτισμό κι άλλα πολλά έναντι πληρωμής φόρων (πολύ λογικό). Καταντήσαμε να πληρώνουμε πολύ περισσότερους φόρους για να μην έχουμε τίποτα από όσα υποσχέθηκαν. Έτσι δυστυχώς στο μέλλον δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πληρώνουν φόρους σαν λαλάκες αλλά ότι οι λαλάκες πληρώνουν φόρους σαν Έλληνες!

Πίσω πάλι στο παρελθόν, ένας μόνον λαός αντιστάθηκε στην πρώτη παγκοσμιοποίηση. Ήταν οι Έλληνες! Οι αρχαίοι φιλόσοφοι άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί αυτό και γιατί εκείνο. Γιατί δούλοι; Τι είναι η ζωή, μόνο δουλεία; Δεν υπάρχει κάτι ανώτερο; Ποιός ορίζει τους νόμους της ζωής; Η πνευματική ανάταση τους έκανε να ψάξουν τι σημαίνει Ελευθερία και πως αποκτιέται. Ότι η αξία της ζωής είναι μηδαμινή μπρος στην αιώνια δόξα. Ότι το φιλότιμο μετράει και η μάνα του Σπαρτιάτη, έδινε την ασπίδα στο γιό της και του έλεγε “μη γυρίσεις ζωντανός ηττημένος!”.

Σήμερα καταντήσαμε “η ζωούλα μας και η ζωούλα μας”, ψοφοδεείς ως το μεδούλι. Πού η αρχαία ελληνική παιδεία, όχι μόνον η ακαδημαϊκή, πόσα γραμμάρια λίπος να καταναλώσουμε για να έχουμε σωματική ευεξία αλλά πόσα κιλά αντρειωσύνη (καλύπτει και τις γυναίκες) δείχνουμε για να μην ρεζιλευτούμε. Πάνω από όλα η αιώνια δόξα, αυτός ήταν ο Ελληνισμός, που αφού αντέστη στην επίθεση της πρώτης παγκοσμιοποίησης (Περσικοί πόλεμοι) χάρις στην πνευματική άνοδον, μετά αντεπιτέθηκε και την διέλυσε εντελώς. Οι πρώην δούλοι της παγκοσμιοποίησης ένοιωσαν άνθρωποι με τον Αλέξανδρο και τον μνημονεύουν ακόμα με λατρεία, δυόμισυ χιλιετίες μετά.

Παγκοσμιοποίηση σημαίνει δουλεία της πρωτόγονης εποχής κι αυτήν υφιστάμεθα σήμερα με την χυδαία, βάρβαρη επίθεση σε όλα τα ανθρώπινα κεκτημένα του ανθρώπου. Η σημερινή απόπειρα είναι πολύ πιο βάρβαρη από τότε κι αν ακόμα θεωρεί κάποιος ότι είναι πολιτισμένη ας περιμένουμε λίγο να δούμε πότε ο άνθρωπος υπέφερε περισσότερο : όταν με μια του έκοβαν το κεφάλι ή με ένα “τσιμπηματάκι” και τις πιθανολογούμενες τρομακτικές παρενέργειες. Μάλιστα από ποιούς; Από τους ανώμαλους, που δήθεν χάριν ανθρωπισμού καταργούσαν την θανατική ποινή.

Ένα το συμπέρασμα με το παρελθόν : Διαφορετικές μεθοδεύσεις, ΙΔΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, όπως οι πλάκες της Τζόρτζια επιτάσσουν (Georgia Guidestones ~ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9_%CE%BB%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CE%B6%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1 ).

Αν λοιπόν πιστεύεις ότι είσαι άξιος απόγονων των αρχαίων Ελλήνων (και των Κολοκοτρωναίων) κι όχι προσκυνημένος, δράσε όπως εκείνοι. Αντιστάσου όπως εκείνοι, που δεν σκιάχτηκαν να τους σκοτώσουν αλλά πολέμησαν με ψυχή απέναντι σε όλες τις βαρβαρικές ορδές. Μην ξεχνάμε ότι οι ευρωπαίοι ήταν οι βάρβαροι των τότε εποχών, που κουβαλιόντουσαν από ανατολικότερα του Καυκάσου, είτε σαν Ούννοι ή Γότθοι ή Μογγόλοι ή οτιδήποτε βαρβαρικό και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑΝ. Το βλέπεις και σήμερα κι εκεί οφείλεται το διαχρονικό μίσος εναντίον μας. Δεν θα τους κάνουμε τις θεραπενίδες, ή αυτοί ή εμείς, όπως τότε στους Περσικούς πολέμους και πολλές φορές μετά στην Ιστορία, όπως πληρέστερα περιγράφεται στα videos, που παραθέτω.
Συνέχεια στο επόμενο άρθρο κι εύχομαι να μην παρεξηγείτε την εκλαϊκευμένη διατύπωση των συμβαινόντων. Πάντως σε επίπεδο Big Brother δεν κατεβαίνω!
2ο μέρος > https://www.brighteon.com/9ccb107a-9861-4d94-a61d-f675b40c2377

Αυτουνού τι έχει ο λαιμός, παρενέργεια είναι; >
https://www.brighteon.com/35f85c5b-4dd5-4922-94fa-0112b08f0d75

Σας προσφέρω και δωράκι από τον εν Χριστώ αδελφό μου Δημήτρη (από τον οποίον σας έχω δώσει κι άλλα δωράκια στο παρελθόν) μόνο για “ψεκασμένους συνομωσιολόγους” >

Υπάρχει εφαρμογή που ανιχνεύει τους εμβολιασμένους αλλά και κάθε συσκευή. Την κατέβασα σήμερα στο κινητό μου, και πήγα Super market. Έβλεπα σε πραγματικό χρόνο το σήμα των εμβολιασμένων, και στα πόσα μέτρα είναι μακριά από μένα.

Επειδή κινούνταν, μέσα στο super market, τα μέτρα άλλαζαν.
Δηλαδή το μισό μέτρο, γινόταν 2 μέτρα, τα 4 μέτρα γινόντουσαν 5 κτλ.

Τα σήματα αυτά δεν έχουν όνομα όπως εχουν οι συσκευές huawei, samsung κτλ.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macdom.ble.blescanner

BAS_4

Να κλείσω με το καθιερωθέν χιούμορ, με καράτε αυτή τη φορά >
https://www.brighteon.com/64019e98-b30b-41da-ac84-943fe6d4fdeb

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου