Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σεισμός μεγέθους 9,5 Ρίχτερ στην Αργεντινή πριν λίγο./Αναθεωρήθηκε ως ψευδώς αναφερόμενος σεισμός./Χειρίζονται σαφώς τα δεδομένα: ο σεισμός 9.5 στην Αργεντινή υποβαθμίστηκε σε 6.0 πριν εξαφανιστεί εντελώς από τους χάρτες.

 Ενας από τους μεγαλύτερους σεισμούς στην ιστορία έγινε πριν 21 λεπτά στην Αργεντινή.


Σεισμός μεγέθους 9,5 Ρίχτερ - Departamento de General Juan F. Quiroga, 62 χλμ νοτιοδυτικά του Chamical, La Rioja, Αργεντινή, την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 9:18 π.μ.σε βάθος 649 χλμ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές,καταστροφές ή θανάτους καθότι οι εφημερίδες στην Αργεντινή και τα τηλεοπτικά κανάλια δεν έχουν καταγράψει ακόμη το συμβάν.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αναθεωρήθηκε ως ψευδώς αναφερόμενος σεισμός.

Τα πρωτότυπα δεδομένα που υπολογίστηκαν λανθασμένα από αυτοματοποιημένους αλγόριθμους ώθησαν την INPRES να εκδώσει ψευδή προειδοποίηση για έναν μεγάλο σεισμό 9,5 Ρίχτερ κοντά στη Λα Ριόχα της Αργεντινής.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ.
  • Δόξα τω Θεώ δεν το ένιωσε κανείς. Αλλά το να το ανακοινώσετε εδώ στην εφαρμογή ενώ κανένας άλλος δεν το κάνει είναι πολύ αμελητέο. Δεν πρέπει να ειδοποιούν τους ανθρώπους για το τίποτα
  • Αυτή η πηγή πληροφοριών είναι φρικτή. Θα πάρω την εφαρμογή EMSC. Σεισμός στα 600 χιλιόμετρα ;; Με 9,5?
  • Το επίκεντρο ήταν σε βάθος 649,0 χλμ. Πολύ σοβαρό για ολόκληρη τη γη αλλά όχι για τους ανθρώπους κοντά στο επίκεντρο.
  • volcanodiscovery.com
  • ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Χειρίζονται σαφώς τα δεδομένα: ο σεισμός M9.5 στην Αργεντινή υποβαθμίστηκε σε M6.0 πριν εξαφανιστεί εντελώς από τους χάρτες.

Ένας ισχυρός σεισμός Μ9,5 έπληξε τη Λα Ριόχα της Αργεντινής σε βάθος 649 χιλιομέτρων (403 μίλια) στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, περίπου στις 12:18 UTC (ή 9:18 τοπική ώρα). Τουλάχιστον αυτό πίστευαν όλοι στην αρχή…

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, αυτός που θα ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς σεισμούς που μετρήθηκαν ποτέ στη Γη, διαγράφηκε από τη Γεωλογική Υπηρεσία της Χιλής:

Αλλά περιμένετε, το έπος δεν έχει τελειώσει ακόμα.

5 λεπτά αργότερα, μια άλλη ειδοποίηση από το Volcano Discovery λέει ότι ο ίδιος ακριβώς σεισμός είναι τώρα 6.0:

Και πάλι, αυτός ο σεισμός 6.0 διαγράφηκε, ή καλύτερα "χειροκίνητα αναθεωρήθηκε" από τους σεισμολόγους:

Τώρα, αν κοιτάξετε τον χάρτη του σεισμού USGS και μεγεθύνετε την Αργεντινή, προς το παρόν δεν εμφανίζονται σεισμοί… Ούτε ένας!
Τι στο καλό λοιπόν παιδιά!;! Παίζεις με τα νεύρα μας; Χειρίζεστε τα δεδομένα;

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου