Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Παραδοχή ΣΟΚ. Η αγορά 16 εκατομμυρίων εμβολίων, αποκαλύπτει τα 5 εκατομμύρια των λαθροεισβολέων!!!

 


 

Πολλά ερωτήματα δημιουργούν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, καθώς

υποστήριξε πως η Ελλάδα αγοράζει εμβόλια για 16 εκατομμύρια κατοίκους! 

Το μεγάλο ερώτημα είναι... πότε έγιναν οι Έλληνες 16 εκατομμύρια; Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (2019) στην Ελλάδα υπάρχουν 10,72 εκατομμύρια κάτοικοι. Οι άλλοι 5 και πλέον εκατομμύρια κάτοικοι που βρίσκονται; Και θα πρέπει παράλληλα να συνυπολογίσουμε πως τα τελευταία χρόνια έχουν πεθάνει αρκετοί Έλληνες, ενώ οι γεννήσεις είναι αρκετά λιγότερες. 

«Η Ελλάδα είναι προγραμματισμένο να λάβει από τις συμφωνίες με την ΕΕ για το 2021, 27.576.000 δόσεις που αντιστοιχούν σε εμβολιασμό 16.140.000 πολιτών. Αναμένεται να παραλάβουμε 13.900.000 δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer, 1.896.000 δόσεις από την Moderna, 7.080.000 δόσεις εμβολίου από AstraZeneca και 4.700.000 Johnson & Johnson», είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Θεμιστοκλέους. 

Τα άλλα 5 εκατομμύρια είναι παράνομοι μετανάστες; Παίρνουμε περισσότερα εμβόλια για να δώσουμε στις φτωχότερες χώρες; Ισχύουν και τα δύο; 

Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός παράνομων μεταναστών που διαμένουν στη χώρα μας, ένας αριθμός που είναι άγνωστος, καθώς δεν έχουν ούτε χαρτιά ούτε τίποτα, αλλά 5 εκατομμύρια; Είναι πραγματικά ένας εξωφρενικός αριθμός. Ακόμα και όμως εάν αυτός ο αριθμός είναι 2-3 εκατομμύρια τότε πάλι μιλάμε για έναν τεράστιο αριθμό (εάν αναλογιστούμε ότι 2-3 εκατομμύρια εμβόλια θα δοθούν σε φτωχότερες χώρες). 

Επίσης είναι σαφέστατο πως η Ελλάδα έχει κάνει συμφωνίες για αγορά πολλών εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου, κάτι μπορεί να δικαιολογήσει την πίεση που ασκεί η κυβέρνηση προς τους ανεμβολίαστους για να εμβολιαστούν, καθώς εάν δεν εμβολιαστεί σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού πολλά εμβόλια θα καταλήξουν στο ράφι. 

Ότι και να ισχύει πάντως χρειάζονται επίσημες απαντήσεις, αν και δεν ελπίζουμε σε πολλά... 

twitter.com/mastigion/status 

 

πηγή 

 

Σχόλιο Διοδοτου: Λέει η φωτο: "..Έλληνα ξύπνα, σε αντικαθιστούν". 

Ποιοι να ξυπνήσουν.. 

Δυστυχώς.. υπάρχουμε λίγοτερο από 2 εκατομμύρια πραγματικοί Έλληνες. Οι υπόλοιποι είναι απλά κάτοικοι της χώρας, με λιγότερη από 20 χρόνια ύπαρξη.

Η τράπουλα είναι σημαδεμένη από χιλιάδες χρόνια.

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου