Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! To Colpo Grosso του Μαξίμου... για να αφήσει εκτός βουλής τον Βελόπουλο! 3.000.000 ευρώ σε όποιο νέο δεξιό κόμμα "πιάσει" 2,5% και 500.000 σε όποιον "φτάσει τον πήχη" στο 1%. Οι συναντήσεις του "έμπιστου" με 2 εκκολαπτόμενους "αρχηγούς" και το ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο.

 

Του Άρη Σπίνου

Οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν αφού όσοι γνωρίζουν λένε ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει.

Μαζί τους έχουν ξεκινήσει και τα "χτυπήματα" που στοιχίζουν βέβαια λίγο ακριβά, αλλά πάντα τον λογαριασμό τον πληρώνει άλλος. Πολλά τα λεφτά για να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Όπως μαθαίνουμε συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα σουαρέ που μεταξύ μπισκότου και καφέ μιλούν για την ίδρυση ενός νέου δεξιού κόμματος! Είναι προφανές ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το κίνημα των ανεμβολίαστων  αλλά και το κενό που έχει αφήσει ο Μητσοτάκης με τις πολιτικές του επιλογές, ως προς την τελική εκλογική κρίση των Νεοδημοκρατών. Απορήσαμε και εμείς λοιπόν που βρέθηκαν τόσοι "σωτήρες"! Μάθαμε λοιπόν ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη κάνει 2 συναντήσεις που τις επιμελήθηκε "έμπιστος" με αντίστοιχους εκκολαπτόμενους αρχηγίσκους! Είναι βέβαιο πως όποια πολιτική κίνηση δημιουργηθεί, δεν έχει καμία απολύτως εκλογική τύχη για να μπει στην βουλή. Άρα προς τι όλος αυτός ο θόρυβος ; Η απάντηση είναι απλή. Το μήνυμα που έχει δοθεί είναι πως όποιος καταφέρει να κάνει κόμμα που θα πιάσει 2,5% τον περιμένει μία επιταγή με 3.000.000. Δεν θα μείνει παραπονούμενος και όποιος φτάσει στο 1%. Φυσικά αυτά τα ποσοστά είναι εξωπραγματικά για κάτι που θα γεννηθεί "εχθές". Γιατί όμως μοιράζονται τόσα λεφτά. Όπως μάθαμε ο πόνος και η έγνοια του Μητσοτάκη είναι να ψαλιδίσει τα ποσοστά Βελόπουλου και φυσικά να καταφέρει να τον αφήσει εκτός βουλής. Θεωρεί πως εάν του κόψει, 1% από εδώ, 2% από εκεί, λίγο ακόμα από κάπου αλλού θα ξεμπερδέψει με την Ελληνική Λύση. Μάθαμε επίσης ότι πριν λίγες μέρες έγινε και μία ακόμα συνάντηση σε σπίτι στο παλαιό Φάληρο προκειμένου να μπει λίγο "λάδι" στις μηχανές ενός ξεχασμένου " Πατριώτη" μπας και κόψει και αυτός το κάτι τις από τα ποσοστά Βελόπουλου. "Πατριώτες" της κονόμας ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για... κονόμες, αφού ήδη δίνονται οι πρώτες προκαταβολές!
edolio5.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ο Αρηs Σπινοs ειναι ενα απ'τα συλλεκτικα κομματια"τηs ακροδεξιαs και μαρτυραs υπερασπισηs του Μιχαλολιακου!!!Ο Αρηs Σπινοs θεωρειται προσωπικη επιλογη του Νικου Μιχαλολιακου!!!Πριν το 2009 διοριστηκε Αντιπροεδροs του Γενικου Νοσοκομειου τηs Νικαιαs με υπουργικη αποφαση του Δ.Αβραμοπουλου!!!Αμεσωs μετα σε θεση υποδιοικητη διοριστηκε ο Μαυρικοs εκδοτηs δυο εφημεριδων("Ακροπολη"και 24 ωρεs")!!!Οι Σπινοs και Μαυρικοs εχουν βγαλει και οι δυο την ιδια περιοδο την σχολη δημοσιογραφιαs του Γ.Καρατζαφερη!!!Αλλωστε ο Σπινοs υπηρξε και στελεχοs του Λαοs!!!Ο Αρηs Σπινοs εργαζοταν για χρονια διπλα στον Μαυρικο ωs εκδοτηs-διευθυντηs στην Ακροπολη αλλα τα χαλασαν!!!Οι συναδελφοι του τον εχουν καταγγειλει ωs εναν"ρουφιανο"με πολλεs φιλοδοξιεs!!...Στο παρελθον εχει τσεπωσει 20.000 ευρω για να κανει"εξυπηρετηση"και τα επεστρεψε με μια..."ακαλυπτη επιταγη" ενω το μακρινο 1996 ειχε συλληφθει για εκβιασμο επιχειρηματια-τοκογλυφου...Ο Σπινοs μαζι με τον Παπαγιαννη καταδικαστηκαν το 2012 για"διασπορα ψευδων ειδησεων"και γιατι οι ιδιοι τελουσαν σε γνωση αυτων των ψευδων ειδησεων!!!Στουs καταδικασθεντεs επιδικαστηκε να πληρωσουν το ποσο των 95.400 ευρω(90.000 για δυσφημιση και 5.400 για δικαστικη δαπανη) ενω επιβληθηκε και στο Extra Chanel 3 προστιμο 100.000 ευρω!!!Τελοs να σημειωθει οτι ο γνωστοs εκβιαστηs Γρηγορηs Μιχαλοπουλοs ο οποιοs καταδικαστηκε το 2004 σε 18 χρονια,υπηρξε επιστηθιοs φιλοs και συνεργατηs του Αρη Σπινου!!!!!!

    Ο Αρηs Σπινοs στο Πνευματικο Κεντρο του...-Η Πολιτικη συγκεντρωση του Υπ Αντιπεριφερειαρχη Πειραιωs με το ΛΑ.Ο.Σ.!!!

    Υποψηφιοs συμβουλοs του Νοτιου τομεα τηs περιφερειαs Αττικηs με την"Ελληνικη Αυγη"Θα ειναι ο Δημοσιογραφοs Αρηs Σπινοs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή