Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 7 ΏΡΕΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΈΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ MRNA PFIZER.

 


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 7 ώρες μετά την πρώτη ένεση ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer 

Ο Volodymyr Salo, ο οποίος επίσης γράφεται ως "Βλαντιμίρ" σε ορισμένους λογαριασμούς, έλαβε την πρώτη του ένεση mRNA Pfizer στις 13 Σεπτεμβρίου περίπου στις 2:30 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με το Ουκρανικό Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών. Ο κ. Σάλο ήταν φοιτητής εκεί. Η μέρα του συνεχίστηκε κανονικά στη συνέχεια. Έφαγε τον τελευταίο δείπνο στην καφετέρια των φοιτητών στις 6:30 μ.μ., στη συνέχεια έπαιξε επιτραπέζια παιχνίδια με άλλους μαθητές. Η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα.

Εκανε υψηλό πυρετό και γενική αδιαθεσία γύρω στις 8 μ.μ. Ο Σάλο κατέρρευσε και υπέστη κρίση στις 8:15 μ.μ. που κατάληξαν σε βίαιους σπασμούς. Το ιατρικό προσωπικό του πανεπιστημίου έκανε CPR καθώς περίμενε την άφιξη του ασθενοφόρου. Όταν έφτασαν οι γιατροί στις 8:45 μ.μ., εφάρμοσαν έναν φορητό αναπνευστήρα για μια ώρα σε μια προσπάθεια να σώσουν τη ζωή του Salo. Αλλά δεν είχε σφυγμό μέχρι τις 9 μ.μ.

Ο Salo κηρύχθηκε νεκρός αμέσως μετά.

Το πιστοποιητικό θανάτου του λέει ότι πέθανε από καρδιοπνευμονική ανεπάρκεια, πνευμονικό οίδημα και οξεία στεφανιαία ανεπάρκεια. Με απλά λόγια, η καρδιά και οι πνεύμονες του καταστράφηκαν ολοσχερώς, πιθανώς λόγω θρόμβων αίματος. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν θα είναι γνωστή για μήνες.

Ο Salo ήταν τριτοετής φοιτητής φιλολογίας στο Ουκρανικό Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών.  Ηταν τακτικός αιμοδότης και δίδασκε μικρούς μαθητές στο διαδίκτυο που μάθαιναν αγγλικά.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου