Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Με λένε :ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ και είμαι Ζωντανήηηηη !!!

 

Με λένε :ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ 

και ειμαι Ζωντανηηηηη !!!

Και θαθελα να εχω φωνή να το φωνάξω δυνατά!

Σε πεισμα ολων αυτών που θα τους βόλευε να εχω πεθάνει…για να μου κάνουν άγαλμα.

Συμβούλιο Επικράτειας 4 Οκτωβριου 2021 ???

Μυρτώ μου στην συνείδηση των περισσότερων Ελλήνων είσαι η 15χρονη έφηβη που στις 22 /7/2012 έπεσες θύμα δολοφονικής επίθεσης στο νησί της Πάρου από ενα τερας πακιστανικής καταγωγής λαθρομετανάστη (γιατι δεν ήρθε απο εμπόλεμη ζώνη, ούτε φαινεται που πέρασε τα σύνορα αφου διέμενε 4 χρονια στην Ελλάδα). Επεζησες από αυτήν την επίθεση με 100%αναπηρία, σε αντίθεση με τους άτυχους συμπολίτες σου Μάνο Καντάρη ετών 44 και Νικόλαο Μουστακα ετών 25 οι οποίοι υπέστησαν βίαιο και άδικο θάνατο. Ο πρωτος άφησε 4 παιδιά και ο δευτερος τους γονεις του απαρηγορητους.Οι δύο οικογένειες δεν έλαβαν την παραμικρή στήριξη από την πολιτεία, γιατι ως γνωστόν οι νεκροί δεν μπορούν να ζητήσουν τιποτε. Δεν έχουν λόγο, φωνη.

Εσυ ομως επεζησες,πάλεψες και παλεύεις από εκείνο το απόγευμα μέχρι και σήμερα με πονους χειρουργεία σε νοςοκομεια και κεντρο αποκαταστασης για να κερδισεις μια υποτυπώδη ζωη χωρις την κίνηση, την ομιλία, την Ζωγραφική που σου άρεσε, την μουσική που αγαπουσες, τα όνειρα που είχες.... 

Όμως χρειάζεσαι εκτός από την θέληση την οποία διαθέτεις και την βοήθεια του κρατους για ένα κόστος που ανέρχεται στο μηνιαίως στα 2900€ εκτός αυτών που παρέχουμε εμείς.

Φυσικοθεραπευτής,  λογοθεραπευτης που έρχονται για κατ οίκον θεραπείες. Αντιεπιληπτικη αγωγή , ηρεμιστικά, φάρμακα για το στομάχι,για τα οστά, για τους πόνους,(δίδοντας τα πρωτότυπα φάρμακα και όχι γενόσημα) με το ανάλογο κοστος.

Νοσηλευτική βοήθεια κατ οίκον, πολλές εξετάσεις κάθε μήνα, και ιατρική παρακολούθηση απο ιατρους πολλών ειδικοτήτων ως άτομο με πολλα υποκείμενα νοσήματα,υγειονομικό υλικό ως βαρέως πασχουσα, συμπληρώματα και βιταμίνες  τα οποία χορήγησαν οι γιατροί  και έδωσαν εντολή να χορηγούνται δια βίου, ως και φαρμακευτική πρωτεΐνη και κανναβιδελαιο και αλλα πολλα.

Το Αστικό πρωτοδικείο -εφετείο στις απόφασεις τις οποίες εξέδωσε σε χαρακτήρισε ΆΤΥΧΗ ένα άτυχο συμβάν το οποίο δεν ήταν δυνατό να προβλεφθεί, επομένως δεν δικαιούσαι καμία μέριμνα από το ελληνικό κράτος ως Ελληνίδα πολίτης για τις σοβαρότατες βλάβες τις οποίες έχεις υποστεί .Αν ζήσεις  έζησες, αν οχι καλύτερα για να μην ακούμε την αδικία που εχεις υποστεί, και γίνεσαι παράδειγμα τυχόν δεινών που μπορει εν δυνάμει να αντιμετωπίσει ο καθε Έλληνας πολίτης.

 Θα συμφωνήσω ως μητέρα με τον όρο ΆΤΥΧΗ (Με μια διευκρίνηση!) ΆΤΥΧΗ που γεννήθηκες στην Ελλάδα. Αν ειχες γεννηθεί σε αλλη ευρωπαϊκή χώρα η μέριμνα θα ηταν διαφορετική. Γιατι στην Ελλάδα δεχόμαστε πρόσφυγες τους οποιους πληρώνουν τα αλλα κράτη, αλλα δεν φρόντισαν να υπάρχει και μια επι πλεον παραγραφος στις συμφωνιες πως <οτιδήποτε υποστεί Ελληνας πολίτης θα αποζημιώνεται απο αυτα τα χρήματα>. Ετσι ο καθενας μπορει να πει, γιατι να πληρώνει το Ελληνικό κρατος για οτιδήποτε συμβεί σε ενα Έλληνα? Δεν είναι σωστό. Το διαίρει και βασίλευε παντα βολεύει.

Στον όρο γυναικοκτονια η επιθεσεις εναντίον γυναικών,δεν αναφέρεσαι ως θύμα διότι επέζησες,με 100%αναπηρία όμως δεν συγκαταλεγεσαι στα αποβιώσαντα θύματα.

Ως ανήλικη επίσης! Ως κακοποιημενη έφηβη, γυναίκα δεν αναφέρεσαι ΠΟΥΘΕΝΑ!. Αν ήσουν προσφυγοπουλα (έστω και παράνομη από το Πακιστάν που το 2012 δεν ηταν εμπόλεμη Ζώνη!) θα τυχαινες διαφορετικής αντιμετώπισης! 

Αν σε κακοποιούσε κάποιος Έλληνας οι ΜΚΟ θα ξεσηκωναν την Ευρώπη, η ελληνική Βουλή θα σε υιοθετουσε σαν ανήλικη, οι συλλογικοτητες κατά του ρατσισμού και της βίας κατά των γυναικών, παιδιών, κορασίδων, προσφύγων, θα σε χριζαν ως σύμβολο του αγώνα τους και θα διαδηλωναν με στεντορεια φωνή την οργή τους για ότι σου συνέβη. Δυστυχώς όμως πουθενά δεν χωράς και από παντού περισσεύεις!. Υπάρχουν άνθρωποι που μεχρι σήμερα σε βοηθάνε χωρις να φαινονται. Υπήρξαν επισης άλλοι που ευαισθητοποιήθηκαν και θέλησαν να σε στηρίξουν (κ.Μαρινακης, κ Κυρανακης) προσφέροντας για το ελπιδοφόρο ταξίδι στο εξωτερικό με σκοπό την όποια βελτίωση της υγείας σου! 

Ο Δρόμος παραμένει ανεξήγητα κλειστός! Το γιατί δεν το γνωριζω! Θέλω ομως να το μάθω. Ισως το ξέρουν αυτοί που τον έκλεισαν, χωρις να τους γνωριζω.

Ως μητέρα με ενδιαφέρει και η ελάχιστη αποκατάσταση της υγείας σου για να μειωθούν οι πόνοι σου, να ξαναδώ το χαμόγελο σου να υπάρξει η όποια βελτίωση στο λόγο και την αυτονομία αν ειναι δυνατόν.

Δεν με ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακα τερτίπια. Δεν με ενδιαφερει η δημοσιότητα και τα φλας, το αντίθετο θα έλεγα. Αυτα κρατάνε λίγα λεπτά. Το δικό σου μαρτύριο κρατάει 9 χρονια και κατι.

Όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών χαιρετιζουν την πολυπολιτισμικη κοινωνία που γίναμε χωρίς να αναλαμβάνουν την παραμικρή ευθύνη για τυχόν απώλειες που αφορούν τους Έλληνες. Σπεύδουν να δηλώσουν την στήριξη τους σε σένα μια δήλωση άνευ αντικρυσματος αφου τιποτε δεν έχει αλλάξει απο καμμια, όσον αφορά τους νομους. Τελευταία άκουσα και την λέξη  <αρωγος>. Μεγάλες κουβέντες που πουλάνε.

Στις 4 Οκτωβρίου εκδικάζεται η αναίρεση στο συμβούλιο επικράτειας ολομόναχη Μυρτώ μου σε αυτόν τον αγώνα με ένα αίτημα στους δικαστές να ξαναδούν ΕΣΈΝΑ και ΜΟΝΟ, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η οικογένεια σου δεν ζητά το παραμικρό ως ψυχική οδύνη, στέκονται δίπλα σου με αγαπη θέληση υπομονη αντοχή ελπιδα και δυναμη, δίνοντας έναν αγώνα να κερδίσεις και πάλι τον εαυτό σου (οσο  γινεται). 

Η ώρα των απαντήσεων έφθασε. Η ελληνική δικαιοσύνη είναι μαζί σου Μυρτώ μου η εναντίον σου? η αλλοιως οι νόμοι του Ελληνικού Κρατους ποιους υποστηρίζουν?Για την πατρίδα σου την Ελλάδα είσαι 

μια Ελληνίδα πολίτης η μία άτυχη που θέλει να ξεχάσει?

Ο αγώνας ομως δεν σταματά εδώ. Υπάρχει και το ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπου η Ελλάδα μπορει να διασυρθεί αλλα θα μάθει να σκέφτεται τους Έλληνες πολίτες.

Υ.Σ. Μην διαβάσω τιποτε περί ρατσισμού στα σχόλια γιατι στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Και αυτη η σελίδα ειναι το δικό μου <επικοινωνιακό σπιτι>? Οποίου δεν του αρέσει να μην διαβάζει και να μην σχολιάζει. Και το καλυτερο να κάνει διαγραφή απο φίλος μου.


Πηγή fb: Maria Kotrotsou

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου