Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Πληροφορίες: ο εχθρός ετοιμάζει κτύπημα για τη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18+)

 Νοημοσύνη: ο εχθρός ετοιμάζει απεργία για τη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18+) |  Ρωσική άνοιξη

Αύριο, θα πραγματοποιηθεί στο Σότσι μια σημαντική συνάντηση των αρχηγών Ρωσίας και Τουρκίας, για την οποία τρομοκρατικές ομάδες υπό τον τουρκικό έλεγχο τόσο στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Ιντλίμπ όσο και στις περιοχές της τουρκικής επιχείρησης στη μεθοριακή ζώνη στη βορειοδυτική Συρία ετοιμάζονται επίσης. 

Λεπτομέρειες για τη  «Ρωσική Άνοιξη»  είπε στρατιωτική πηγή από το SAR. 

Όλες οι ενέργειες των μαχητών, φυσικά, αποσκοπούν σε προκλητικές δραστηριότητες κατά του συριακού αραβικού στρατού.

Η πιο εντυπωσιακή από αυτές είναι η προσπάθεια των μαχητών να σπάσουν τις αμυντικές θέσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή του οικισμού Κιμάρ στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν εξαλείφθηκαν 5 τρομοκράτες. Αυτό αναφέρθηκε από το ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων μερών.

Υπάρχει επίσης αυξημένο επίπεδο έντασης πυρών ελεύθερων σκοπευτών σε Σύρους στρατιώτες. Αρκετές τέτοιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί την τελευταία εβδομάδα. Το τελευταίο από αυτά ηχογραφήθηκε χθες στην περιοχή Μιζνάζ. Στη συνέχεια, ένας στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά ( δείτε τη φωτογραφία ).

Μια τολμηρή προσπάθεια των μαχητών να χτυπήσουν στη βάση Χμεϊμίμ , που πραγματοποιήθηκε επίσης χθες, απέτυχε χάρη στην αποτελεσματική εργασία των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας.

Μαζί με όλα αυτά, οι τρομοκράτες από το Hayat Tahrir al-Sham * δηλώνουν έτοιμοι να αποκρούσουν επιθέσεις, προσπαθώντας να παρουσιαστούν ως θύματα. 

Στο τέλος της αλυσίδας αυτών των γεγονότων, πρέπει να προστεθεί ότι οι πληροφορίες αποκάλυψαν το γεγονός ότι οι μαχητές προετοιμάζονταν για μια νέα σκηνοθεσία χημικής επίθεσης. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πληροφοριών του SAR, γι 'αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της αντιπολίτευσης "Nedaa Post", "Zaitun", "Zaman al-Wasl" και "Enab Baladi".

Μια τέτοια μεγάλη χημική πρόκληση προετοιμάστηκε από τα «Λευκά Κράνη» την παραμονή της ορκωμοσίας του Μπασάρ αλ Άσαντ. Στη συνέχεια προγραμματίστηκε για τις 17 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού κέντρου συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων μερών στην SAR, αντιναύαρχος Βαντίμ Κούλιτ. 

Νοημοσύνη: ο εχθρός ετοιμάζει απεργία για τη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18+) |  Ρωσική άνοιξη
Νοημοσύνη: ο εχθρός ετοιμάζει απεργία για τη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18+) |  Ρωσική άνοιξη

Όλες αυτές οι ενέργειες δεν είναι τίποτα περισσότερο από προσπάθειες να διαταραχθούν οι συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν ή να απαξιωθούν τα αποτελέσματά τους, φυσικά, με τρόπο ωφέλιμο για τους μαχητές και την Τουρκία.


rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου