Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Έτοιμοι;;; Δεν είναι επιστημονική φαντασία!!! Είναι εικόνα μέσα από τα Τρίκαλα – ΒΙΝΤΕΟ.

 

Αυτό που θα δείτε σε λίγο καιρό θα είναι παντού καθημερινή ρουτίνα μπορεί και θανάσιμος κίνδυνος!!! Πάντα με πρόσχημα την υγεία!!!

Πριν κάποια χρόνια φάνταζε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά σήμερα είναι μια πραγματικότητα!!! Drones πετάνε στους ουρανούς και μοιράζουν φάρμακα! Πρώτη πόλη που συμβαίνει αυτό;;; Τα Τρίκαλα, η αγαπημένη ελληνική πόλη της διεθνιστικής καινοτομίας!

Η πρώτη πτήση με drone για μεταφορά φαρμάκων  είχε σημείο απογείωσης στο GiSeMi HUB στα Τρίκαλα και προορισμό φαρμακείο στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, ενώ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 «Δεν είναι σκηνές επιστημονικής φαντασίας», τόνισε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

«Είναι στιγμές από το αύριο και όχι πολύ μακρινό αύριο της καθημερινότητά μας, το πώς θα μπορούμε σε έκτακτες ανάγκες, τουλάχιστον την ώρα αυτή αυτό δοκιμάζουμε, και αύριο, μεθαύριο, σε πραγματικές συνθήκες και καθημερινότητα, να μεταφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως τα φάρμακα. Σήμερα κλείνουμε έναν χρόνο, ακριβώς, από την καταστροφή στην Καρδίτσα, στον “Ιανό” και αν είχαμε πέρυσι ένα τέτοιο όχημα, θα μπορούσαμε να λύσουμε προβλήματα που είχαν προκύψει εκείνη την ώρα, πάρα πολύ γρήγορα και άμεσα», σημείωσε.

Ο ίδιος προέτρεψε «να μην είμαστε τεχνοφοβικοί, αλλά να ψάχνουμε και να βρίσκουμε τεχνολογικές λύσεις εκεί που υπάρχουν πραγματικά προβλήματα».

Προφανώς και κάποιος θα μπορούσε να συμφωνήσει εν γένει μαζί του! Το πρόβλημα δεν είναι η τεχνολογία αυτή καθ’ αυτή αλλά το ποιος και γιατί την διαχειρίζεται.

Για παράδειγμα τα drones μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αστυνόμευση, παρακολούθηση ακόμα και για την εκτέλεση ανθρώπων!!!

Για την ώρα πάντως, η πιλοτική εφαρμογή στην πόλη των Τρικάλων, αφορά στο θέμα της εναέριας αστικής κυκλοφορίας, και ειδικότερα προβλέπει την χρήση εναέριων αυτόματων μέσων (drones) για τη μεταφορά φαρμακευτικού υλικού, από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Τρικάλων (ΣΥΦΤΑ) προς περιφερειακά φαρμακεία.

Δείτε βίντεο:


ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΠΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
1 σχόλιο:

  1. Αν αυτο, ειναι ο ορισμος της "αρμονιας", φανταςου πως θα ειναι ο αντιστοιχος της "δυσαρμονιας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή