Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μπέντζαμιν Φούλφορντ: Οι ελεγκτές «Μπάιντεν» μηνύουν για ειρήνη μετά από μυστική συμφωνία Ανατολής / Δύσης.

Οι ελεγκτές του ψεύτικου καθεστώτος του «Τζο Μπάιντεν» κάνουν μήνυση για ειρήνη, σύμφωνα με τις πηγές του ελευθεροτέκτονα P3. Ζητούν ένα συνέδριο στο Λιχτενστάιν «σύντομα». Ο λόγος για αυτό είναι επειδή μια μυστική συμφωνία Ανατολής/Δύσης επετεύχθη καταρχήν την περασμένη εβδομάδα για να αποσυρθεί το καθεστώς «Μπάιντεν», σύμφωνα με πηγές που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις. Την ελεγχόμενη κατάρρευση αυτού του φρικτού καθεστώτος θα ακολουθούσε ένα τεράστιο έργο πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων Ανατολής/Δύσης για τη βελτίωση του πλανήτη, ανέφεραν οι πηγές.

Ακολουθεί ένα μήνυμα από μια ασιατική μυστική κοινωνία στην οποία ανήκει ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ: «Θα επισπεύσουμε τις συζητήσεις μας για να τηρήσουμε την προθεσμία της 30ής Σεπτεμβρίου [για να αποκόψουμε το καθεστώς Μπάιντεν], αλλά ο χρόνος είναι ξαφνικός έτσι, ενώ ενδέχεται να μην συμβεί τίποτα που θα είναι ορατό στην απλή κοινωνία- κάτω από την επιφάνεια σίγουρα θα γίνουν μεγάλες κινήσεις ».

([WDS] と お 話 し た こ と は さ っ そ く こ ち ら で 協議 し 30 日 が タ イ ム リ ミ ッ ト と し て 急 が せ る の で, 一般 社会 で は 現 れ る こ と は な い か も し れ な い が, 大 き な 動 き が 水面下 で あ る 起 き る こ と で し ょ う).

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις WDS και τη συμφωνία με τους Ασιάτες θα αναρτηθούν πιο κάτω στην ιστορία.

Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι καναδικές τράπεζες θα κλείσουν στις 30 Σεπτεμβρίου για την «εθνική ημέρα αλήθειας και συμφιλίωσης». Οι πηγές μας λένε ότι πρόκειται να τους εμποδίσουν να λεηλατηθούν από τους ελεγκτές του Μπάιντεν καθώς προσπαθούν απεγνωσμένα να τηρήσουν τις προθεσμίες πληρωμών τους.

Εν πάση περιπτώσει, αυτή η συμφωνία καταρχήν ακολουθεί κάθε είδους διεθνή υποκλοπές και πραγματικές κατασκοπευτικές ιστορίες που σίγουρα θα παρέχουν ζωοτροφές για ταινίες για τις επόμενες δεκαετίες.

Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια άλλη ματιά στο τι κρύβεται πίσω από τη λεγόμενη αυστραλιανή συμφωνία υποβρυχίων που έχει εξοργίσει τόσο μυστηριωδώς το Πεκίνο.

Οι αρχές των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβαν μέτρα στην Αυστραλία αφού αποδείχθηκε ότι όλα τα είδη πολιτικών είχαν εκβιαστεί ή/και δωροδοκηθεί για να παραδώσουν τη χώρα στην Κίνα από έναν συνδυασμό κινεζικών κομμουνιστών και ίντριγκας των Rothschild/Rockefeller. Αυτό ήταν μέρος μιας συμφωνίας που είχαν κάνει για να παραδώσουν την Αυστραλία στην Κίνα με αντάλλαγμα τη συνεχή υποστήριξη του καθεστώτος «Μπάιντεν».

Εδώ είναι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: Ο πρωθυπουργός Daniel Andrews της Πολιτείας της Βικτώριας υπέγραψε την κινεζική πρωτοβουλία Belt and Road Infrastructure πίσω από την πλάτη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Επίσης, αφού υπέστη «τραυματισμό στην πλάτη από την πτώση από τις σκάλες», έθεσε την πολιτεία του υπό τους μεγαλύτερους και σκληρότερους περιορισμούς «Covid» στον κόσμο.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8359583/Victorian-Premier-Daniel-Andrews-secretly-signed-controversial-deal-Beijing.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9631549/Wild-conspiracy-theories-emerge-Victorian-Premier-Dan-Andrews-pushed-stairs-bashed.html

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία όπως αποκαλύφθηκε από αυστραλιανές πηγές πληροφοριών:

«Ο Ντάνιελ Άντριους έχει έναν παρασκήνιο έναν Κινέζο επιχειρηματικό συνεργάτη της μαφίας. Πολλά εκατομμύρια έχουν διοχετευθεί στον Andrews για τον πράσινο φωτισμό πολυάριθμων έργων στη Βικτώρια (Ταμεία από τους Κινέζους διαχειριστές του).

Ο Andrews πιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τη νεαρή κόρη του Κινέζου αφεντικού του. (θα μπορούσε να ήταν ρύθμιση;) Τον ξυλοκόπησαν κοντά στο θάνατο. Το κεφάλι του ήταν πολύ μελανιασμένο με αποτέλεσμα να σπάσει το κρανίο. Οι σπόνδυλοι του και πολλές πλευρές του είχαν σπάσει. Almostταν σχεδόν παράλυτος. Του είπαν ότι από εκείνη την ημέρα και μετά ήταν το αγόρι τους και πρέπει να κάνει ό, τι του είπαν. (Η γυναίκα του γνωρίζει την αλήθεια για το τι συνέβη). Η μη τήρηση των εντολών από τους χειριστές του CCP σημαίνει σίγουρη εξάλειψη για αυτόν και την οικογένειά του. Όπως είπαν στον Andrews, «τα ατυχήματα συμβαίνουν κάθε μέρα».

Τώρα καταλαβαίνετε τον λόγο διακοπής της οικοδομικής βιομηχανίας για 2 εβδομάδες σε όλη τη Βικτώρια. Δείτε τις ταραχές που γίνονται. Παρακολουθήστε προσεκτικά ποια ομάδα επιστρέφει στη δουλειά. Ο Andrews πρέπει να σπρώξει το Vax σε όλους τους Βικτωριανούς. Αυτές είναι οι διαταγές πορείας του »

https://www.skynews.com.au/australia-news/coronavirus/victorian-construction-industry-forced-into-two-week-rest-to-slow-covid19-transmission/news-story/2f1771c828d412bcc6e7bb2ec42b43

Τώρα ξέρετε γιατί τέτοιες μη αναφερόμενες (στα μέσα προπαγάνδας) σκηνές όπως αυτές λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην Αυστραλία.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=183363

Το ξαφνικό ξέσπασμα ρηχών σεισμών στην Αυστραλία σχετίζεται επίσης. Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι οι σεισμοί σχετίζονται όλοι με την καταστροφή των υπόγειων βάσεων εκεί. Πηγή του Αυστραλιανού πρακτορείου εξηγεί ότι «η Αυστραλία περιέχει τις μεγάλες υπόγειες εγκαταστάσεις στον κόσμο, οι οποίες είναι χτισμένες σαν υπόγεια ξενοδοχεία όπου η παγκόσμια ελίτ σχεδίαζε να καταφύγει μετά την εφαρμογή του αρχικού παγκόσμιου σχεδίου εξόντωσής τους και στη συνέχεια βγαίνει μόνο όταν κατακαθίσει η σκόνη». ΟΧΙ πια.

Η Αυστραλία δεν είναι η μόνη χώρα που δεν παραδίδεται στην Κίνα, όπως υποσχέθηκε η μαφία Rockefeller/Rothschild και το είδωλό τους «Biden».

Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια και στην Ιαπωνία. Για παράδειγμα, εδώ είναι μια φωτογραφία ενός πλοίου φυλακής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που έφτασε στην αμερικανική βάση στο Γιοκοσούκα.

Το πλοίο της φυλακής γεμίζει.


beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου