Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Βέλτζι ενοχλείται από τον σερβικό στρατό κοντά στο Κοσσυφοπέδιο, οπότε χτύπησε τον πρόεδρο της Σερβίας: ο Βούτσιτς εφαρμόζει το σχέδιο του Πούτιν.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΕΡΒΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ / ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο σύμβουλος του Προέδρου των Προσωρινών Ιδρυμάτων της Πρίστινας, Vjosa Osmani, Blerim Velja, δήλωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, εφαρμόζει το σχέδιο του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για, όπως ισχυρίζεται, «να ακυρώσει όλες τις επενδύσεις των ΗΠΑ , ΕΕ και ΝΑΤΟ στην περιοχή ». Είπε,« συνέβαλε στην ειρήνη και την ευημερία ».

Ο Βέλγια το είπε στο Twitter μετά την επίσκεψη του Ρώσου πρέσβη Αλεξάνταρ Μποκάν-Χαρτσένκο και του Υπουργού Άμυνας της Σερβίας Νεμπόισα Στεφάνοβιτς στις μονάδες του Σερβικού Στρατού στη Ράσκα και τη Γιαρίνιε.

"Ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας και ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Βελιγράδι επισκέφθηκαν τις στρατιωτικές μονάδες που έχουν συσσωρευτεί στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο. Ο Βούτσιτς υλοποιεί το σχέδιο του Πούτιν για την ακύρωση όλων των επενδύσεων των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, κάτι που τον έκανε ειρηνικό και ευημερούσα », είπε ο Velja.

blic.rs

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ BLIC : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου