Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ JARINJE: Οι Αλβανοί έφεραν θωρακισμένο όχημα με πολυβόλο, οπλισμένο στα δόντια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).

ΜΕΛΗ της ειδικής αστυνομικής μονάδας του ψεύτικου κράτους του Κοσσυφοπεδίου έφεραν σήμερα ένα ειδικό τεθωρακισμένο όχημα στο Jarinje, στο οποίο τοποθετήθηκε ένα πολυβόλο!


ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ JARINJE: Οι Αλβανοί έφεραν θωρακισμένο όχημα με πολυβόλο, οπλισμένο στα δόντια!  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φωτογραφία: Printskrin TV Pink

Ο δημοσιογράφος Mladen Mijatović συμμετείχε ζωντανά στην εθνική ημερήσια τηλεόραση Pink και ανέφερε ότι οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια ήταν οπλισμένες μέχρι τα δόντια και ότι ένα ειδικό θωρακισμένο όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στη διοικητική διάβαση.

Προηγουμένως, δύο Σέρβοι "αετοί" περιπολούσαν πάνω από το Jarinje, έκαναν δύο γύρους και στη συνέχεια έφυγαν.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, μετά την πτήση των «αετών», η αστυνομία του ψεύτικου κράτους παρέλαβε ένα drone που πέταξε πάνω από την περιοχή υπό αποκλεισμό.

Η διαμαρτυρία των Σέρβων από το Κοσσυφοπέδιο και τη Μετόχια, δυσαρεστημένοι με την απόφαση της Πρίστινας να αντικαταστήσει τις πινακίδες με σερβικές πινακίδες και να αναπτύξει ειδικές αστυνομικές δυνάμεις στις διοικητικές διαβάσεις των Jarinje και Brnjak, συνεχίζεται εδώ και επτά ημέρες.

Αρκετές δεκάδες φορτηγά και αρκετές δεκάδες οχήματα πολιτών από το βόρειο Κοσσυφοπέδιο και τη Μετόχια βρίσκονται στον αποκλεισμό, μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων, αλλά και περίπου είκοσι τεθωρακισμένα οχήματα της ROSU και τζιπ της πλαστής κρατικής αστυνομίας.

Η κατάσταση στις διαβάσεις, που έχουν αποκλειστεί εδώ και μέρες από φορτηγά και βαριά μηχανήματα, είναι προς το παρόν ήρεμη, αλλά τεταμένη.

Ενημέρωση )

ΒΙΝΤΕΟ BONUS - Αφαίρεση μελών της Rosso στη διοικητική διάβαση.

novosti.rs

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ NOVOSTI : Corfiatiko.blogspot.com

 
Απομάκρυνση μελών της Rosso στη διοικητική διάβαση
Απομάκρυνση μελών της Rosso στη διοικητική διάβαση
00:00
/
00:43

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου