Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Περίεργη Δήλωση Από Την Sanofi Για Μια Νέα Πανδημία.

Ακόμα δεν τελείωσε ο Covid 19 και οι Big Pharma προετοιμάζουν τον κόσμο για μια νέα πανδημία που θα εκτοξεύσει και άλλο τα κέρδη τους

Περίεργη δήλωση από την Sanofi που ίσως να σημαίνει ότι κάποιοι εκεί στις Big Pharma προετοιμάζονται για μια νέα πανδημία.


Συγκεκριμένα η γνωστή φαρμακευτική ενώ ετοιμαζόταν να φτιάξει κι αυτή ένα mRNA εμβόλιο για τον κορωνοϊό ξαφνικά αποσύρεται από το παιχνίδι δηλώνοντας πως: «δεν υπάρχει ανάγκη για την ανάπτυξη νέων εμβολίων mRNA, αλλά υπάρχει ανάγκη για τον εξοπλισμό της Γαλλίας και της Ευρώπης με εμβόλια mRNA που θα προορίζονται για μια νέα πανδημία»


Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;  


Προετοιμασία για μια νέα επερχόμενη πανδημία η ανάπτυξη ενός καινούργιου εμβολίου ενός σκευάσματος που πολλοί αποκαλούν υπερεμβόλιο και τοποθετούν την εμφάνιση του στο άμεσο μέλλον;


Η Sanofi, όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποι της, θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Glaxosmithkline για ένα πιο συμβατικό εμβόλιο για την Covid 19 ενώ θα αναπτύξει εμβόλια με τεχνολογία mRNA για άλλους ιούς.


Πρόσφατα ωστόσο ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που αφορούν τα πειράματα των εταιρειών για την δημιουργία ενός εμβολίου που θα χορηγείται από την μύτη.


To συγκεκριμένο σκεύασμα θα περιέχει την πρωτεΐνη ακίδα του ιού καθώς και άλλες πρωτεΐνες του που δεν υπόκεινται σε μεταλλάξεις και θα χορηγείται από την μύτη. Eτσι θεωρητικά, αυτός που θα το λαμβάνει, θα προστατεύεται από τυχόν μεταλλάξεις του ιού.


Οι εταιρείες που το αναπτύσσουν είναι κατά σύμπτωση Γαλλικές όπως και η Sanofi.


Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι Big Pharma έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε πειραματόζωα και γιατί όχι άλλωστε; Όσο υπάρχουν «πανδημίες» τόσο τα κέρδη τους εκτοξεύονται...

ksipnistere.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου