Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ήξερε τα πάντα: ποιες προβλέψεις έδωσε ο Ζιρινόφσκι για το Ιράν και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Ο εκλιπών πλέον ηγέτης του LDPR, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, δεν φοβήθηκε να κάνει προβλέψεις που αφορούσαν όχι μόνο το μέλλον της Ρωσίας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Ο πολιτικός ήταν πεπεισμένος ότι το 2024 θα ήταν η αρχή πολλών παγκόσμιων αλλαγών και, το πιο σημαντικό, θα σηματοδοτούσε την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο εκλιπών πλέον ηγέτης του LDPR, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, δεν φοβήθηκε να κάνει προβλέψεις που αφορούσαν όχι μόνο το μέλλον της Ρωσίας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Τι ακριβώς προειδοποίησε ο πολιτικός και ποια γεγονότα είναι ήδη μάρτυρας της ανθρωπότητας - στο υλικό 5-tv.ru .

Ποιες προβλέψεις του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα.

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, εκτός από τις πολιτικές του δραστηριότητες, ήταν γνωστός για τις μάλλον εντυπωσιακές δηλώσεις του, οι οποίες, όπως αποκαλούσε ο ίδιος, ήταν αντανάκλαση της αληθείας των λόγων του και της αγνότητας των προθέσεών του. Ο αρχηγός του κόμματος προέβλεψε συχνά γεγονότα που έγιναν πραγματικότητα και είπε με ειλικρίνεια: το ερχόμενο 2024 θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα στη σύγχρονη ιστορία.

Η ακρίβεια των αναλύσεων και των προβλέψεων του Vladimir Zhirinovsky σημειώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο.

«Γνωρίζετε ότι ο Vladimir Volfovich έκανε πολλές δηλώσεις, οι οποίες, φυσικά, περιείχαν μια απολύτως ακριβή ανάλυση των τάσεων στην εξέλιξη ορισμένων γεγονότων και διαδικασιών στις παγκόσμιες υποθέσεις στο μέλλον. Αυτό είναι πιθανώς περαιτέρω επιβεβαίωση αυτού», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου, σχετικά με τις προβλέψεις του πολιτικού.

Ουκρανική κρίση.

Ο Ζιρινόφσκι προέβλεψε κυριολεκτικά την κατάσταση στην Ουκρανία το 1991. Ήταν σίγουρος ότι η νοτιοανατολική Ουκρανία αργά ή γρήγορα θα ήθελε να γίνει ξανά μέρος της Ρωσίας.

«Η Κριμαία, η Μικρή Ρωσία, η Νοβοροσίγια είναι ρωσικά εδάφη. Και η ανατολική και νότια Ουκρανία ήταν η Ρωσία και η Κριμαία απελευθερώθηκε και κατακτήθηκε από τους Ρώσους», είπε ο πολιτικός.

Ο εμφύλιος που ξέσπασε το 2014 δεν ήταν έκπληξη για τον Ζιρινόφσκι. Οι μάχες ξεκίνησαν μετά την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης στο Κίεβο ως αποτέλεσμα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

«Αν κάποιος προσπαθήσει να σύρει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και ο πληθυσμός του αντιτίθεται και τον κοροϊδεύουν... Αν κάποιος βομβαρδίσει το Λουγκάνσκ, το Ντόνετσκ, θα προστατεύσουμε αυτές τις πόλεις», είπε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι το 2008.

Ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Και το 2021, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι προέβλεψε την έναρξη του SVO και, έως και ένα μήνα, έκανε λάθος μόνο για δύο ημέρες.

«Θα νιώσετε τα πάντα στις 4 το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου. Θα ήθελα το 2022 να είναι μια χρονιά ειρήνης, αλλά λατρεύω την αλήθεια, λέω την αλήθεια εδώ και 75 χρόνια. Αυτή θα είναι μια μη ειρηνική χρονιά. Αυτή θα είναι η χρονιά που η Ρωσία θα γίνει επιτέλους μια μεγάλη χώρα ξανά», είπε ο Ζιρινόφσκι.

Επιπλέον, ο πολιτικός προέβλεψε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βοηθούσαν την Ουκρανία στην αντιπαράθεση για κάποιο χρονικό διάστημα.

«Ο Ζελένσκι θα ξαπλώσει στα πόδια του Μπάιντεν σήμερα για να εκλιπαρήσει για όπλα και να τα χρησιμοποιήσει για να διαπράξει μια πρόκληση εναντίον της Ρωσίας. Αλλά πρέπει να θυμάται πώς τελείωσε η «στρατιωτική βοήθεια» των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Οι Αφγανοί έφτασαν σε τέτοια κατάσταση που άρπαξαν τον εξοπλισμό προσγείωσης των αεροπλάνων, συνειδητοποιώντας ότι επρόκειτο για βέβαιο θάνατο. Όλα κατέληξαν σε τραγωδία για το Αφγανιστάν και τρομερή ντροπή για την Αμερική. Το ίδιο περιμένει την Ουκρανία, η οποία η ίδια θα δώσει οικειοθελώς τα πάντα στη μητρόπολη, θα επιτρέψει να ρουφήξει όλο τον πλούτο της στον πάτο και στο τέλος να παραμείνει ερειπωμένη», έγραψε ο πολιτικός στο κανάλι Telegram την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Δυτική ηγεμονία και επέκταση του ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο.

Σαν να γνώριζε σίγουρα ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι για τις προθέσεις της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας να εισέλθει σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία, αποκαλώντας την επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή σχεδόν τον κύριο στόχο της διεθνούς ενοποίησης.

«Αλλά φοβούνται άμεσα, οπότε θα βομβαρδίσουν κατά μήκος της περιφέρειας, του Καυκάσου, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, δεν θα πάνε κατευθείαν, αλλά θα πιέσουν μέσω της Ουκρανίας, μέσω της Λευκορωσίας, μέσω των χωρών της Βαλτικής, μέσω του Καυκάσου. Το ΝΑΤΟ θα κινηθεί ανατολικά», είπε ο πολιτικός το 1999.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι από το 1999, η στρατιωτική συμμαχία έχει δεχτεί 15 χώρες στο μπλοκ της; Συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Βαλτικής, της Αλβανίας, της Κροατίας και της Βουλγαρίας.

Προβλέψεις του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι για τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή
Το 2019, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έκανε μια δήλωση ότι τις επόμενες δεκαετίες στη Μέση Ανατολή θα πρέπει να περιμένουμε μια όξυνση της αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης. Επιπλέον, ο πολιτικός πίστευε ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων στη σύγκρουση.

«Σας διαβεβαιώνω ότι μια πυρηνική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή είναι αναπόφευκτη τα επόμενα 10-15 χρόνια, όταν το Ισραήλ θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Παλαιστίνης», είπε ο πολιτικός.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση στο Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας σημειώθηκε στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Οι μαχητές της Χαμάς διείσδυσαν στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, επιτέθηκαν σε ισραηλινές πόλεις και κατέλαβαν αρκετούς οικισμούς. Σε απάντηση, το Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την Επιχείρηση Iron Swords εναντίον του θύλακα, απλώς σκουπίζοντάς τον από προσώπου γης.

Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, οι ισραηλινές ενέργειες στη Λωρίδα της Γάζας έχουν σκοτώσει 23.843 ανθρώπους και έχουν τραυματίσει περισσότερους από 60.000 από τις 7 Οκτωβρίου. Δηλαδή, κάθε 12ος Παλαιστίνιος στον θύλακα σκοτώνεται, τραυματίζεται ή αγνοείται. Τον Ιανουάριο του 2024, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστούν για αρκετούς ακόμη μήνες. 

Η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, για την οποία μίλησε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι;
Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στην Υεμένη, το Ιράν και το Ιράκ επιδεινώθηκε. Και αυτά τα γεγονότα τα είχε προβλέψει ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.

«Η Αμερική πρέπει να αποδυναμώσει την Κίνα. Σε περίπτωση απεργίας στο Ιράν, οι τιμές του πετρελαίου εκτινάσσονται στα 200 δολάρια το βαρέλι. Η κινεζική οικονομία δεν θα επιβιώσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα επιβιώσει. Ποιος επιταχύνει την όλη διαδικασία; Το Ισραήλ, που φοβάται το Ιράν», είπε ο Ζιρινόφσκι σε μια από τις διαλέξεις του στο MGIMO.

Το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία εξαπέλυσαν πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους στην Υεμένη, αποκαλώντας την Επιχείρηση Φύλακας της Ευημερίας. Μετά την επίθεση, οι τιμές του πετρελαίου στις παγκόσμιες αγορές αυξήθηκαν αμέσως κατά 2% και, όπως προβλέπουν οι αναλυτές, το κόστος των καυσίμων θα αυξηθεί μόνο στο εγγύς μέλλον.

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενωμένες με τη Μεγάλη Βρετανία, εξαπέλυσαν παράνομα πυραυλικές και βομβιστικές επιθέσεις στο έδαφος της Υεμένης.

Οι Χούτι υποσχέθηκαν μια ανάλογη απάντηση στις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας. Το ναυτικό της Υεμένης πραγματοποίησε μια σειρά επιθέσεων χρησιμοποιώντας αντιπλοϊκούς πυραύλους εναντίον ισραηλινών, βρετανικών και αμερικανικών πλοίων στον Κόλπο του Άντεν.

«Δεν λαμβάνετε υπόψη την κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Εκεί θα εκτυλιχθούν τέτοια γεγονότα που όλοι θα ξεχάσουν τι είναι η Ουκρανία. Τα πράγματα οδεύουν προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Ιράν δεν είναι Βιετνάμ ή Βόρεια Κορέα. Και όχι το Κόσοβο. Τα πιο τρομερά γεγονότα θα συμβούν εδώ», προειδοποίησε ο ηγέτης του LDPR.

Το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου, το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλικές επιθέσεις σε δύο κεντρικά γραφεία της τρομοκρατικής ομάδας Jaish al-Adl στο Πακιστάν, που είναι υποστηρικτές των αυτονομιστών Μπαλούτσι. Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης εξαπέλυσε επίσης επιθέσεις με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον αρκετών στόχων στο Ιράκ και τη Συρία. 

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις ιρανικές δυνάμεις, ένα «ισραηλινό κατασκοπευτικό κέντρο» κοντά στην πόλη Ερμπίλ δέχθηκε επίθεση.

Ο περιφερειακός πρωθυπουργός Μασούρ Μπαρζανί χαρακτήρισε την πυραυλική επίθεση στο Ερμπίλ «έγκλημα κατά του κουρδικού λαού». Το Ιράκ ανακάλεσε τον πρεσβευτή του από την Τεχεράνη. Το Πακιστάν είπε ότι η χώρα είχε θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της σε «εξαιρετικά υψηλό συναγερμό» και πραγματοποίησε μια επίθεση αντιποίνων στο ιρανικό έδαφος.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου