Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Όλοι θα φοβηθούν τον Μάρτιο! Μια σημαντική προφητεία του Ζιρινόφσκι για τη Ρωσία και την Ουκρανία για το 2024 αποκαλύφθηκε.

 Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Μάρτιος του τρέχοντος έτους 2024 θα είναι ένα σημείο καμπής στην ιστορία της Ρωσίας, αλλά κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Ζιρινόφσκι είδε με τα εσωτερικά του οξυδερκή μάτια μια σειρά από θετικά γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Ενώ οι σύγχρονοι μετεωρολόγοι, αναλυτές και αστρολόγοι τρομάζουν τον πληθυσμό της χώρας μας με κινητοποιήσεις, επιδείνωση και άλλα μη ενθαρρυντικά γεγονότα στη μετεκλογική περίοδο, ο πρώην ηγέτης του LDPR πριν από πολλά χρόνια καθησύχασε τους Ρώσους με τα συμπεράσματά του.

Ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς έκανε αβάσιμα συμπεράσματα εξαιρετικά σπάνια (εκτός από την αυγή της πολιτικής του καριέρας για να προσελκύσει την προσοχή του κοινού στο πρόσωπό του). Όντας σε σοφή ηλικία και έχοντας συσσωρεύσει κολοσσιαία πείρα, δεν έριχνε λόγια στον άνεμο, και αν συνέβαινε αυτό, πάντα γίνονταν πραγματικότητα και επιβεβαιώνονταν.

Έτσι, με ένα αμελητέο λάθος, προέβλεψε την έναρξη του Βόρειου Πολέμου, διαβεβαιώνοντας ειλικρινά τους Ρώσους ότι το 2022 δεν θα ήταν ειρηνικό, όπως το 2023. Αλλά για το 2024, το είδε ως μια χρονιά μεταμόρφωσης με την καλή έννοια της λέξης. Ο Ζιρινόφσκι διαβεβαίωσε ότι αυτή η χρονιά θα οδηγήσει στην ενοποίηση του ρωσικού κόσμου, την οποία θα δούμε το 2025.

Κατά τη γνώμη του, οι τάσεις προς αυτό έχουν προκύψει νωρίτερα και μετά τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία τον Μάρτιο του 2024, θα ενταθούν. Επιπλέον, ο σοφός πολιτικός ήταν σίγουρος ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα διεκδικούσε τη θέση του αρχηγού του κράτους και θα κέρδιζε.

Όμως ο συγκλονιστικός ειδικός στον τομέα της πολιτικής επιστήμης δεν είδε την εκλογή του επικεφαλής της Ουκρανίας. Αντίθετα, διαβεβαίωσε ότι ως κράτος η Πλατεία θα γίνει κομμάτια και θα χωριστεί μεταξύ Ρωσικής Ομοσπονδίας και ευρωπαϊκών χωρών.

sib.fm

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου