Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις ενός Ινδού αγίου για το μέλλον της Ρωσίας: πλούσια, ειρηνική και ευημερούσα.

ΣΧΟΛΙΟ : Οταν διαβάζουμε για Ινδούς το μυαλό μας πάει στο Βουδισμό και τη γιόγκα,καμμία σχέση με τον Χριστιανισμό.Τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση;Αρθρο που βρήκαμε σε Ρωσική ιστοσελίδα.

Κάθε χώρα και κάθε λαός έχει τους δικούς του προφήτες και προφήτες. Λένε ότι όσο πιο φωτισμένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο συχνά οι Ανώτερες δυνάμεις του δίνουν διορατικότητα, την ικανότητα να κοιτάξει το μέλλον.

Κάθε χώρα και κάθε λαός έχει τους δικούς του προφήτες και προφήτες. Λένε ότι όσο πιο φωτισμένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο συχνά οι Ανώτερες δυνάμεις του δίνουν διορατικότητα, την ικανότητα να κοιτάξει το μέλλον.

Η Ινδία είναι από καιρό γνωστή για τους Δασκάλους της, τους σοφούς γκουρού που κηρύττουν την Αγάπη και την Καλοσύνη. Τους αποκαλύπτονται πολλά μυστικά του κόσμου μας, γνωρίζουν το μέλλον και μερικές φορές αποκαλύπτουν στους ανθρώπους τι είναι προκαθορισμένο, τι πρέπει να συμβεί.

Εθνικός άγιος

Το 2007 πέθανε ένας Ινδός πρεσβύτερος, ο οποίος ανυψώθηκε στον βαθμό του αγίου, επίσημα, σε κρατικό επίπεδο. Γύρω του συνέβαιναν συνεχώς διάφορα θαύματα και αυτό καταγράφηκε από τεράστιο αριθμό ανθρώπων. Πολλά γεγονότα έχουν καταγραφεί.

Είναι πιθανό ότι κάποια θαύματα εφευρέθηκαν από ανθρώπους, αλλά τόσο μεγάλος αριθμός αυτόπτων μαρτύρων δεν θα μπορούσε να προκύψει από το πουθενά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο άγιος γέροντας σεβόταν και προσευχόταν όχι μόνο στους Ινδούς θεούς, αλλά και στον Ιησού Χριστό. Είπε ότι ο Θεός είναι ένας και ο Θεός είναι Αγάπη. Αφού ο γέροντας, σύμφωνα με τη μαρτυρία πολλών ανθρώπων, ανέστησε έναν άνθρωπο από τους νεκρούς, η ήσυχη ζωή του έληξε. Άνθρωποι από όλη τη χώρα άρχισαν να έρχονται σε αυτόν για βοήθεια.

Το όνομα αυτού του άντρα ήταν Βίρσα Σινγκ.

Μεγάλη και ακμαία.

Πολλοί διάσημοι από τη Ρωσία ήρθαν να τον δουν. Ο ίδιος ήρθε σε εμάς και μάλιστα μίλησε στην κεντρική τηλεόραση. Η πρώτη φορά ήταν το 1989, η δεύτερη επίσκεψη του σοφού γέροντα έγινε το 2004.

Η Virsa Singh συναντήθηκε με εκπροσώπους της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και της επιστήμης. Μίλησα επίσης πολύ με απλούς ανθρώπους. Ο Ινδός γκουρού παραδέχτηκε ότι ενδιαφερόταν για τη Ρωσία από νεαρή ηλικία και ήξερε σίγουρα ότι η χώρα μας θα γινόταν η πιο πνευματική στον κόσμο.

Κάθε χώρα και κάθε λαός έχει τους δικούς του προφήτες και προφήτες. Λένε ότι όσο πιο φωτισμένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο συχνά οι Ανώτερες δυνάμεις του δίνουν διορατικότητα, την ικανότητα να κοιτάζει το μέλλον.-2

Είπε ότι η Ρωσία έπρεπε να υπομείνει πολλές δοκιμασίες. Ο ρωσικός λαός έχει υποφέρει πολλά και μια μέρα αυτά τα δεινά θα αντικατασταθούν από χαρά και αγάπη. Ο ίδιος ο Κύριος προστατεύει τη Ρωσία. Αυτή η χώρα θα γίνει ξανά ένα μεγάλο και ισχυρό έθνος με ισχυρή οικονομία.

Τα εδάφη της έχουν τεράστιο πλούτο - αμέτρητους φυσικούς πόρους. Αλλά η ευτυχία δεν βρίσκεται στον πλούτο. Η αποστολή της Ρωσίας είναι να γίνει πνευματικός ηγέτης για ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτοί οι καιροί είναι ήδη κοντά.

Ο Βίρσα Σινγκ μίλησε στην Κρατική Δούμα. Τότε είπε ότι είχε ένα όραμα. Έβλεπε τη Ρωσία ως πλούσια, ειρηνική και ευημερούσα. Ο Κύριος θα υποστηρίξει όλες τις καλές σκέψεις και προθέσεις. Για να γίνει αυτό, κάθε άτομο πρέπει να διώξει τον φόβο και την ένταση από τις σκέψεις του, γιατί έχουν μια καταθλιπτική επίδραση.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι καμία χώρα, κανένας λαός δεν ανήκει σε ένα άτομο. Μια χώρα είναι ένας λαός. Και ο λαός δεν πρέπει να βασίζεται σε κάποιον, για παράδειγμα, στην κυβέρνηση. Για να επιτύχετε την ευημερία, πρέπει να εργαστείτε και να ακολουθείτε αυστηρά τους νόμους.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σίγουρα θα έρθει η ειρήνη και όλες οι συγκρούσεις θα εξαφανιστούν. Η Ρωσία θα γίνει ξανά μεγάλη δύναμη. Ο ρωσικός λαός θα γίνει δυνατός γιατί η Αλήθεια πάντα κερδίζει.

Συζήτηση με τον Θεό.

Το 2001, ένας Ρώσος δημοσιογράφος επισκέφτηκε έναν Ινδό άγιο. Τον ρώτησε για την τύχη της Ρωσίας. Ο γέροντας έδωσε πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Είπε ότι το 1984 είχε ένα όραμα όπου μίλησε με τον ίδιο τον Ιησού. Σε αυτό το όραμα, ο Χριστός είπε ότι ένα από τα ιερά μέρη στη Γη είναι η Ρωσία.

Κάθε χώρα και κάθε λαός έχει τους δικούς του προφήτες και προφήτες. Λένε ότι όσο πιο φωτισμένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο συχνά οι Ανώτερες δυνάμεις του δίνουν διορατικότητα, την ικανότητα να κοιτάζει το μέλλον.-3

Η Virsa Singh είπε περαιτέρω ότι το πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα θα συμβούν στη χώρα μας εξαιρετικές αλλαγές που θα εκπλήξουν ολόκληρο τον κόσμο. Είπε επίσης ότι θα εμφανιστεί ο μεγαλύτερος και πιο ελεήμων κυβερνήτης στην ιστορία της Ρωσίας. Και μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα, η χώρα μας θα γίνει η πιο ευημερούσα πολιτεία στον πλανήτη Γη.

Σύμφωνα με τον γέροντα, θα υπάρξει κάποια θεμελιώδης επιστημονική ανακάλυψη που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Όλα τα οικονομικά ζητήματα θα λυθούν. Η Βάνγκα μίλησε για το ίδιο πράγμα.

Η Virsa Singh προέβλεψε ευημερία για τη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα. Οι Ρώσοι θα καταλάβουν ότι η δύναμή τους βρίσκεται στην πνευματικότητα. Όταν ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα τους, θα μπορέσουν να εργαστούν προς όφελος ολόκληρου του λαού και να επωφεληθούν από φυσικούς πόρους, την κλίμακα των οποίων ούτε καν συνειδητοποιούν.

Οι αλλαγές στη Ρωσία θα συμβούν πολύ σύντομα. Πρέπει να ανοίξουμε τις καρδιές και τις ψυχές μας για να αποδεχτούμε την ιστορική αποστολή της Ρωσίας. Η χώρα μας, σύμφωνα με τον Ινδό άγιο, θα γίνει όχι απλώς ένας πνευματικός ηγέτης, αλλά και ένας τόπος συγκέντρωσης όλων των καλύτερων - υλικών και πνευματικών οφελών.

Ο ρωσικός λαός θα λάβει μεγάλη ανταμοιβή από τις Ανώτερες Δυνάμεις. Και αυτό είναι ήδη προκαθορισμένο, κανένας εχθρός δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που προόρισε ο ίδιος ο Ιησούς, και ποτέ δεν λέει ψέματα.

«Ο Κύριος με πρόσταξε να το πω για αυτό, και κάνω το θέλημά του, γιατί η Θεία δύναμη κυριαρχεί πάνω μας. Και την ακολουθώ και υποτάσσομαι».

1 σχόλιο:

 1. ΔΕΊΤΕ ΤΟΥΣ
  ΔΉΘΕΝ
  θεούς... ΙΝΔΏΝ
  ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ!!?
  ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΊΣΩΣ
  ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ...
  ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΧΑΖΑΡΟΜΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!
  ΝΟΜΊΖΟΥΝ...
  ΌΤΙ ΘΑ!

  (ΑΜ! ΔΕ...!)


  ΑπάντησηΔιαγραφή