Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ευθεία απειλή του Κυριάκου στους βουλευτές η τροπολογία Κεραμέως.

 ΣΧΟΛΙΟ : Το πρώτο άρθρο για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα.Την προηγούμενη δεκαετία είχαμε συνηθίσει αυτά του είδους τα άρθρα να βγαίνουν μετά την παρέλευση 18 μηνών από τις εκλογές.Στην Ελλάδα για ευρωεκλογές θα ψηφίσουμε στις 9 Ιουνίου,για να συμπέσουν ένα περίπου χρόνο μετά και οι εθνικές εκλογές θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότατος λόγος.

Όσοι φοβούνται το Θεό περισσότερο από τον Κυριάκο, θα νιώσουν την οργή του ηγέτη…


Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από την έμπνευση Κεραμέως να φέρει τροπολογία της τελευταίας στιγμής, ώστε η επιστολική ψήφος, να ισχύσει και στις εθνικές εκλογές.

Όποιος νομίζει πως η συγκεκριμένη εξωφρενική ενέργεια ήταν «προϊόν Κεραμέως», πλανάται.

Αντίθετα, ότι ήταν απόρροια της οργής του Κυριάκου για τους βουλευτές αλλά και τους τρεις υπουργούς που προσανατολίζονται στην καταψήφιση ή την αποχή του νομοσχεδίου για την αναγνώριση του γάμου ομοφυλόφιλων!

Αφού οι προειδοποιήσεις Μπρατάκου δεν φαίνεται να πιάνουν τόπο, ο ηγέτης μας ως άλλος Λούκυ Λουκ, τραβάει το περίστροφο.

Και το περίστροφο δεν είναι άλλο από την απειλή πρόωρων εθνικών εκλογών με το πρόσχημα της αδυναμίας ψήφισης του νομοσχεδίου από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καθώς οι εθνικές εκλογές εάν γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές, θα διεξαχθούν με λίστα!

Κοινώς, ο Κυριάκος με συνοπτικές διαδικασίες απειλεί να πάρει τα κεφάλια όλων όσων τολμήσουν να αμφισβητήσουν την σοφία και την εξουσία του…

Να δούμε τώρα πόσοι γαλάζιοι θα βάλουν τον φόβο Θεού επάνω από τον φόβο Κυριάκου…

ο κύριος Μάξιμος

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου