Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ρατσιστική τρομοκρατία από Πακιστανούς στο Κασμίρ: Ο κίνδυνος για την Ελλάδα.

 Τα γεγονότα στο Κασμίρ δυστυχώς δεν προβάλλονται. Και όμως, οι κάτοικοι της πολύπαθης περιοχής υπόκειται σε μία ρατσιστική τρομοκρατία από ισλαμιστές, που παραπέμπει στην ναζιστική Γερμανία του 1936.

Αυτό κυρίως επειδή οι δράστες δεν είναι κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ισλαμικό κράτος, αλλά απλοί πολίτες μουσουλμάνοι με καθημερινές ζωές, οι οποίοι μετατρέπονται σε στυγνούς τρομοκράτες δολοφονώντας αμάχους, δασκάλους, εργαζόμενους με καθαρά ρατσιστικά κριτήρια. Υποκινούνται μάλιστα ευθέως από σελίδες με πακιστανική υποστήριξη.

Όταν κουκουλοφόροι της διπλανής πόρτας εισβάλουν σε ένα σχολείο με μικρά παιδιά, διαχωρίζουν τους δασκάλους σε μουσουλμάνους και μη και στη συνέχεια δολοφονούν μπροστά στα παιδιά τους μη μουσουλμάνους δασκάλους, τότε μιλάμε για ναζιστική τρομοκρατία που δεν αποτελεί κίνδυνο μόνο για την Ινδία και το Κασμίρ αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Φανταστείτε στην Ελλάδα κάποιοι εγκληματίες να αρχίσουν να ριζοσπαστικοποιούν πακιστανούς εργάτες γης, και να τους προτρέπουν να κάνουν δολοφονικές ενέργειες κατά των γειτόνων τους. Ειδικά όταν σε λίγες ημέρες πακιστανικές οργανώσεις έχουν προαναγγείλει πορεία στην πρεσβεία της Ινδίας, ακριβώς με την ρητορική των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν στο Κασμίρ, τότε ο κίνδυνος είναι υπαρκτός για την Ελλάδα. Ειδικά όταν στην προηγούμενη συγκέντρωση πακιστανών, κάποιοι επιτήδειοι, ύψωσαν σημαίες ρατσιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας!

Όχι, το Κασμίρ δεν είναι μακριά. Και θα πρέπει να ξυπνήσουμε. Διαβάστε το ρεπορτάζ:

CF5E2FA6 F8D6 425B ADBF 5B3BA47AE8DE
Πακιστανοί τρομοκράτες στο Κασμίρ

Οι πακιστανικές τρομοκρατικές ομάδες χρησιμοποιούν τώρα «υβριδικούς τρομοκράτες» για να διαταράξουν την ατμόσφαιρα ειρήνης και ευημερίας στην επικράτεια του Κασμίρ. Δεν πρόκειται για τρομοκράτες «πλήρους απασχόλησης», αλλά για άτομα με κανονική ζωή που όμως εμπλέκονται σε συγκεκριμένες τρομοκρατικές ενέργειες. Αυτή η μορφή υβριδικής τρομοκρατίας πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά και την Ελλάδα. Σε αυτό το σημείο η συνεργασία των ελληνικών με τις ινδικές υπηρεσίες ασφαλείας είναι υψίστης σημασίας και προτεραιότητας.

Κυβερνητική πηγή αποκάλυψε μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ινδίας: «Οι υβριδικοί τρομοκράτες που χρησιμοποιούνται από αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες για αυτές τις στοχευμένες δολοφονίες ασχολούνται κυρίως με κανονικές δουλειές και χρησιμοποιούνται για τέτοιες δολοφονίες χρησιμοποιώντας όπλα μικρού διαμετρήματος. Επιστρέφουν δε στην κανονική τους ρουτίνα μετά τη διεξαγωγή τέτοιων πράξεων».

«Αυτές οι πράξεις διαπράττονται από νεοσύλλεκτους τρομοκράτες ή από αυτούς που πρόκειται να ενταχθούν στις τάξεις των τρομοκρατών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εμπλέκονταν άμεσα εργάτες γης. Η αστυνομία του Κασμίρ εργάζεται σκληρά για να εντοπίσει τέτοιους τρομοκράτες «μερικής απασχόλησης» ή «υβριδικούς» και θα λάβει τα αυστηρότερα μέτρα εναντίον τους».

Η δήλωση έγινε την ημέρα που δύο μη μουσουλμάνοι δάσκαλοι δολοφονήθηκαν από τους ισλαμιστές τρομοκράτες στο Σριναγκάρ αφού τους διαχώρισαν από τους μουσουλμάνους δασκάλους εντός σχολείου! 

Σύμφωνα με την έκθεση των Times of India, σε μια αναθεωρημένη στρατηγική, τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το ISIS πιέζουν τους τοπικούς τρομοκράτες να κυνηγούν μη μουσουλμάνους που καθίστανται εύκολοι στόχοι.

Συναγερμός υβριδικού πολέμου στην Ινδία.

Όπως είναι επόμενο, η κυβέρνηση της Ινδίας συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη των δυνάμεων ασφαλείας με την διοίκηση του Κασμίρ. Μερικά από τα θέματα που πιστεύεται ότι συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν η τελειοποίηση των τρεχουσών στρατηγικών, η ανάγκη να παρακολουθούνται στενότερα οι νέοι που είναι επιρρεπείς στη ριζοσπαστικοποίηση και αυτοί που έχουν επαφή με τρομοκράτες.

Λέγεται ότι οι τρομοκρατικές ομάδες έχουν υιοθετήσει αυτή τη νέα στρατηγική για να αντισταθούν σε κάθε είδους αλλαγή που επιφέρει η πρόθεση της κυβέρνησης της Ινδίας για ενοποίηση της πολύπαθης περιοχής με την ασιατική υπερδύναμη. Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη ενοποίηση του Κασμίρ με την υπόλοιπη Ινδία, την αναβίωση του τουρισμού και την έμφαση στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στην πραγματικότητα, η νέα τρομοκρατική ομάδα του Πακιστάν «The Resistance Front» (TRF) που ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία ενός διευθυντή σχολείου και ενός δασκάλου σε ανακοινωση – ανάληψη των δολοφονιών ισχυρίστηκε ότι οι δάσκαλοι στοχοποιήθηκαν επειδή είχαν προτρέψει τους μαθητές να παραστούν στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της 15ης Αυγούστου που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο.

A50E16C9 F01E 47BE BC2C 64B8211A227D
Σημαία ισλαμιστικής οργάνωσης ύψωσαν Πακιστανοί στην Αθήνα

Αποκαλώντας το “βρώμικο λειτούργημα”, η πακιστανική τρομοκρατική ομάδα είπε ότι παρά την προειδοποίηση και την απειλή τους, αυτοί οι δάσκαλοι είχαν «παρενοχλήσει και προειδοποιήσει τους γονείς με τρομερές συνέπειες εάν κάποιος μαθητής δεν παρευρεθεί στη βρόμικη εκδήλωση του κατοχικού καθεστώτος της 15ης Αυγούστου στο σχολείο τους». .

Αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες στοχεύουν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα φόβου και ανασφάλειας, ειδικά μεταξύ των μη μουσουλμάνων. Οι αναφορές δείχνουν ότι οι χορηγοί τρομοκρατίας με έδρα το Πακιστάν ενθαρρύνουν ομάδες όπως η Lashkar-e-Taiba και η Jaish-e-Mohammed να εντείνουν τη διείσδυση τρομοκρατών στο Κασμίρ από τον περασμένο Ιούλιο.

Λουτρό αίματος από τις ρατσιστικές επιθέσεις.

Τουλάχιστον πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες τις τελευταίες τρεις ημέρες στο Τζαμού και στο Κασμίρ.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις μάλιστα φαίνεται να καθοδηγούνται από ιστολόγιο το οποίο απευθύνεται στους μουσουλμάνους του Κασμίρ και τους δίνει οδηγίες για τους στόχους που πρέπει να χτυπήσουν και πως να το κάνουν!

Οι στόχοι και η γλώσσα των τρομοκρατικών ομάδων είναι σε συγχρονισμό με ορισμένους πακιστανούς χρήστες κοινωνικών μέσων και ψηφιακές πλατφόρμες στο διαδίκτυο που μεταδίδουν μία ρατσιστική – ισλαμιστική προπαγάνδα που προέρχεται από το Πακιστάν.

Ένα φιλοπακιστανικό ιστολόγιο με το όνομα «Kashmirfight» σε μια εμπρηστική ανάρτηση με ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου είχε προτείνει στρατηγικές για «αντίσταση στον κατακτητή». Καλώντας ευθέως σε δολοφονίες αμάχων! Μεταξύ άλλων προτρέπει:

Στην δολοφονία κάθε «μη τοπικού» αξιωματούχου (Εννοούν τους μη μουσουλμάνους)

Λιθοβολισμό και εκτόξευση βομβών βενζίνης σε σπίτια «πληροφοριοδοτών» (Εννοούν κυρίως τους ινδουιστές πολίτες)

Οι «μη ντόπιοι» πρέπει να στοχοποιούνται ανεξάρτητα από τη φύση της εργασίας (Μιλάμε για στοχοποίηση ναζιστικού τύπου που παραπέμπει στην Γερμανία το 1936)

Κύριος στόχος οι επικεφαλής εκπαιδευτικών ιδρυμάτων!

Η υβριδική τρομοκρατία του Πακιστάν κίνδυνος για την Ελλάδα.

Τα διδάγματα από το Κασμίρ πρέπει να αφυπνίσουν τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, διότι ενδέχεται να βρισκόμαστε μπροστά σε έναν κίνδυνο τον οποίο δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει. Ανήμερα της 28 Οκτωβρίου για παράδειγμα, πακιστανικές οργανώσεις έχουν προαναγγείλει πορεία στην πρεσβεία της Ινδίας. Πρόκειται για οργανώσεις που χρησιμοποιούν την ίδια ρητορική με τους υβριδικούς τρομοκράτες του Κασμίρ.

Στην περίπτωση μάλιστα του Κασμίρ βλέπουμε κανονικούς ανθρώπους, με καθημερινή ζωή και εργασία, να μετατρέπονται σε τρομοκράτες και να δολοφονούν με ρατσιστικά κριτήρια τους μη μουσουλμάνους. Όπως είδαμε στην καθοδήγηση που δέχονται από το Πακιστάν, στόχος τους δεν είναι στρατιώτες ή αστυνομικοί, αλλά οποιοσδήποτε μη μουσουλμάνος.

Η αδυναμία ελέγχου χιλιάδων παράνομων μεταναστών αλλά και νόμιμων που ενδέχεται ένα ριζοσπαστικοποιείθουν, είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που αντιμετωπίζουν οι αρχές της Ινδίας. Όπου χιλιάδες πακιστανοί εισέρχονται στο έδαφος του Κασμίρ, πολλοί με πλαστά χαρτιά, καθιστώντας αδύνατη την ταυτοποίηση και την παρακολούθηση τους.

Η επίδειξη δύναμης με τις εθνικιστικές πορείες των πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας όπου μάλιστα υψώνονται και λάβαρα ισλαμιστικών οργανώσεων, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου