Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Παθιασμένη ομιλία του Jim Caviezel σε εκδήλωση του QAnon με ατάκες από το Braveheart.

 


Ο ηθοποιός Jim Caviezel που υποδύθηκε τον Χριστό στην ταινία του Μελ Γκίμπσον «Τα Πάθη του Χριστού» (The Passion of the Christ), παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση του κινήματος QAnon την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στην οποία κατέληγε με την πρόβλεψη ότι έρχεται «θύελλα».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τις συντηρητικές του απόψεις, εμφανίστηκε στην τετραήμερη εκδήλωση στο Λας Βέγκας, που διοργανώθηκε από τους ηγέτες του κινήματος QAnon, οι οπαδοί του οποίου πιστεύουν τους ισχυρισμούς του ανώνυμου "προφήτη" Q, ενός μυστηριώδους δημόσιου λειτουργού, οποίος αγωνίζεται να ματαιώσει τα σκοτεινά σχέδια ενός διεθνούς σατανικού, παιδοφιλικού δικτύου που συνωμότησε κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του.  


Ο Καβίζελ παρέθεσε τα λόγια από την ταινία του Μελ Braveheart στη συγκέντρωση που είχε τίτλο «For God & Country: Patriot Double Down».

Στην ομιλία, η οποία καταγράφηκε σε ένα βίντεο το οποίο είναι πλέον viral, ο Caviezel παραθέτει στίχους από την ταινία του 1995 στην οποία ο Μελ υποδύεται τον Σκωτσέζο ήρωα και μάρτυρα Γουίλιαμ Γουάλας, συμπεριλαμβανομένου του «Κάθε άνθρωπος πεθαίνει, αλλά κάθε άνθρωπος δεν ζει αληθινά» και το πιο διάσημο μέρος της ταινίας του Γκίμπσον, την πολεμική κραυγή: «Μπορείς να πάρεις τη ζωή μας, αλλά ποτέ δεν μπορείς να πάρεις την ελευθερία μας!»

Το βίντεο δείχνει ένα μεγάλο πλήθος να ζητωκραυγάζει, πριν ο Τζιμ πει: «Οδηγούμαστε στην καταιγίδα όλων των καταιγίδων. Ναι, η Καταιγίδα είναι πάνω μας».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο συντηρητικών απόψεων καθολικός επίσκοπος στο Τέξας επαίνεσε την ομιλία του (ένθερμου καθολικού) Caviezel, παρά το γεγονός ότι τα σχόλια που περιλάμβαναν κριτική στον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο επίσκοπος Τζόζεφ Στρίκλαντ, αφού δημοσίευσε στο Twitter έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο που επαινούσε την ομιλία του Καβίζελ, έγραψε ότι «όλοι πρέπει να την ακούσουν».

ΚΟ / πηγή

redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου