Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Χωρίς QR στο ψύχος το εξώτερον.. οι ανεμβολίαστοι!! Το παίζουνε θεοί και διαχωρίζουν ως Άδη-κοι κριτές τα πρόβατα από τα ερίφια στην αγορά! Yγειονομική Εσχατολογία!!!!

 

Χωρίς QR στο ψύχος το εξώτερον.. οι ανεμβολίαστοι!! Το παίζουνε θεοί και διαχωρίζουν ως Άδη-κοι κριτές τα πρόβατα από τα ερίφια! Κριτές του κοσμάκι…..

Τα μαγαζιά είναι άδεια ο Άδης θα είναι τίγκα...Έχουν κάνει ζώνες μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες σάλες ως και terrasses. Οι ανεμβολίαστοι στο ψύχος το εξώτερον Νοέμβρη μήνα. Και μετά γιατί θερίζουν οι πνευμονίες. Το 4ο κύμα το προκαλούν τα μέτρα που επιβάλουν γενικό ψύχος μέσα έξω. Ψύχος στα διαμερίσματα με τιμές φωτιά σε ηλεκτρικό αέριο για να σώσουν τον πλανήτη σκοτώνοντας τον άνθρωπο..στα πρότυπα του η εγχείρηση επέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε... Ψύχος στη μόνη ζώνη πρόσβασης για ανεμβολίαστους στο πεζοδρόμιοΚατάργηση κοινωνικής ζωής για ανεμβολίαστους. Καταδίκη σε θάνατο στο διαμέρισμα από μαρασμό απομόνωση σε ηλικιωμένους σε συνταξιούχους τρίτη ηλικία.. Τέρμα το καφενείο ..Mέτρα υγειονομικού απαρτχχάιντ. Ρατσισμός στο έπακρον…..

”Το υπουργείο Ανάπτυξης απευθύνει αυστηρές συστάσεις στα καταστήματα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει ένας υπάλληλος στην είσοδο του καταστήματος, ο οποίος θα ζητά τα πιστοποιητικά και τα αποδεικτικά (διαβατήρια, ταυτότητες, δίπλωμα οδήγησης κ.α.) από τον πελάτη που έχει κάνει το εμβόλιο ή έχει νοσήσει για να μπει μέσα.” Οι άλλοι στο καταδικάζονται από το νέο Υπουργείο Θρησκευμάτων Τελευταίας Κρίσης .. στο ψύχος το εξώτερον.. Το παίζουν θεοί το παίζουν Σωτήρες;; Tι είναι;; Υγειονομική εσχατολογία……Παγκόσμιος ψευδο-υγειινίστικος σεκταρισμός.Ποιο Σύνταγμα ποια ΕΕ ποιά Ανθρώπινα Δικαιώματα όλα στη πυρά του Ιεροεξεταστή…

Kατά τ’ άλλα ελεύθερη διακίνηση πολιτών στην ΕΕ…..κι όλα αυτά για το αυτοαποκαλούμενο εμβόλιο καμιά σχέση με κλασική έννοια όρο, πείραμα 1000 τοις χιλίοις σε πειραματικό στάδιο που στην ΕΕ έχει προκαλέσει σύμφωνα με Φαρμακοεπαγρύπνιση ευρωπαϊκή πάνω από 28.000 θανάτους σε εμβολιασμένους πάνω από 1.000.000 ανεπιθύμητες παρενέργειες και 75.000 σοβαρές νευρολογικές παρενέργειες από Pfizer. 5.000 επίσημα πιστοποιημένοι θάνατοι από τον Οργανισμό. Κι όμως είναι ακόμα σε διακίνηση και επιβάλλεται ως υποχρεωτικό. Το σκάνδαλο όλων των εποχών στην Ιστορία της Επιστήμης… Έχει δε προκαλέσει αναλογικά με τα κανονικά εμβόλια πολλαπλάσιους θανάτους αναπηρίες και παρενέργειες και όμως με δογματισμό το υποστηρίζουν… ως θανάτου κυριολεκτικά.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου