Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Το τερμάτισαν στην μπαρουφολογία…


Ο συνήθης ύποπτος στην μπαρουφολογία, χτύπησε πάλι! Και φυσικά αναφέρομαι στο CNN!

Ενα άρθρο του διαδικτυακού CNN, έρχεται να φέρει γέλια μέχρι δακρύων, καθώς ισχυρίζεται ότι κάνοντας το εμβόλιο για τον Covid, όχι μόνο δεν πεθαίνεις από Covid, αλλά γενικώς έχεις τον αθάνατο για μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος του άρθρου λέει: «Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία, διαπιστώνει μελέτη«.

Η συγκεκριμένη μελέτη, βασίζεται σε αυθαίρετες σκέψεις και αποφάσεις χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν της τους θανάτους που έχουν καταγραφεί εξ αιτίας των εμβολίων, όπως θρόμβωση, μυοκαρδίτιδα, και πολλά άλλα που αναφέρονται συνέχεια στο VAERS, στο βρετανικό YELLOW CARD, στο Ευρωπαϊκό ADDREPORT ή ακόμα και στο έγγραφο που διέρρευσε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Ολη η… «μελέτη» είναι 5 σελίδες (!!!!!) και την υπογράφουν 15 ιατροί!!! Πρόκειται δηλαδή για μία απίστευτη τσαπατσοδουλειά, η οποία όχι μόνο στερείται επιστημονικών αποδείξεων και εργαστηριακών μελετών, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι γράφτηκε μόνο και μόνο για να καταλήξει στο «όλοι πρέπει να εμβολιαστούν»…

Αυτή είναι η εργασία:

Κι εδώ το βίντεο:

Το ότι η «μελέτη» αυτή γράφτηκε μόνο και μόνο για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, φαίνεται και από την κατάληξη του άρθρου το οποίο επαναλαμβάνει αυτό που γράφει το CDC:

«Το εύρημα αυτό ενισχύει το προφίλ ασφάλειας των εγκεκριμένων σήμερα εμβολίων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλα τα άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω θα πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο COVID-19».

Αντε βρε… με το καλό να σας γλυτώσει κι από ατυχήματα… 

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου