Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ; Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε ένα ισραηλινό F-35 που έφευγε από τον ιορδανικό εναέριο χώρο που επρόκειτο να εκτοξεύσει ένα όπλο EMP πάνω από το Ιράν

 Σημείωση του συντάκτη: Ο πολύ αξιοσέβαστος διεθνής γεωπολιτικός αναλυτής Πέπε Εσκομπάρ έκανε μια εκπληκτική αποκάλυψη σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο Telegram που προκάλεσε σοκ σε όλη την Παγκόσμια Κοινότητα Πληροφοριών.

Αλλά ας αναγνωρίσουμε πρώτα ότι τίποτα σχετικά με την πρόσφατη υποτιθέμενη αντεπίθεση του Ισραήλ κατά της αεροπορικής βάσης του Ισφαχάν του Ιράν δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Στην πραγματικότητα, τα πάντα για όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης μυρίζουν μια εξαιρετικά συντονισμένη συγκάλυψη από όλες τις πλευρές. Οι ιστορίες όχι μόνο αλλάζουν συνεχώς, αλλά απλώς δεν αθροίζονται, παρά μόνο ως ένα πολύ ατημέλητο άσπρισμα μιας πολύ πιο καταστροφικής επιχείρησης.

Λοιπόν, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα ήθελαν να κρατήσουν κρυφή μια τόσο ανόητη απόπειρα επίθεσης EMP από το Ισραήλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Νετανιάχου ήταν έτοιμο να δώσει ένα σοβαρό πλήγμα στο Ιράν, καθώς η τάση τους για εκδίκηση απαιτεί πάντα τη δεκαπλάσια ζημιά που δέχονται από οποιονδήποτε εχθρό. Ως εκ τούτου, η ακόλουθη περιγραφή της πραγματικής ματαιωμένης ισραηλινής «επιχείρησης EMP» έχει πολύ νόημα.

Και, δεδομένου του πόσο εγκληματικά παράφρονη είναι ολόκληρη η ηγεσία του Σιωνιστικού Κράτους του Ισραήλ, μια τέτοια θρασύτατη και απερίσκεπτη επίθεση αναμένεται από το Τελ Αβίβ ανά πάσα στιγμή. Δείτε: ΔΕΙΤΕ! Σήμερα, το βάρβαρο ισραηλινό καθεστώς έριξε μια βόμβα 900 κιλών σε εντελώς ανυπεράσπιστους πολίτες στη Ράφα!

Σημείωση: Αυτό που ακολουθεί είναι η αρχική αναφορά της Alt Media που περιγράφει λεπτομερώς αυτό το αρκετά εκπληκτικό, αλλά πολύ εύλογο, πυρηνικό ή/και EMP σχέδιο επίθεσης από το IDF.


Απόπειρα επίθεσης EMP πάνω από το Ιράν από το Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε από τον Pepe Escobar


Το Ισραήλ αρχικά επέλεξε να απαντήσει με εξαιρετική δύναμη.

Ένα F-35 φορτωμένο με πυρηνική βόμβα στάλθηκε ανατολικά πάνω από την Ιορδανία.

Η αποστολή: να προκληθεί μια έκρηξη σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από το Ιράν που θα προκαλούσε αύξηση των ηλεκτρικών γραμμών υψηλής χωρητικότητας, ακρωτηριάζοντας το ηλεκτρικό δίκτυο του Ιράν, καθώς και απενεργοποιώντας όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίθεση EMP.

Ωστόσο…

… Καθώς το ισραηλινό F-35 έφευγε από τον ιορδανικό εναέριο χώρο, καταρρίφθηκε από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία.


_____

https://t.me/rocknrollgeopolitics/11024

theburningplatform.com

ΑΠΟΔΟΣΗ: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου