Υπάρχει ομερτά .. είναι δεδομένο.. πολλά αξιοπερίεργα συμβαίνουν πολλά στόματα ερμητικά κλειστά.. δίνονται κάποια στοιχεία που κι αυτά είναι ενδεικτικά.Να μην θεωρούν ωστόσο ότι η κοινή γνώμη δεν έχει κρίση κι άποψη.Να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη του πολίτη. Το γύρο στα social media κάνει βίντεο που δείχνει κοπέλα σε κωματώδη κατάσταση είναι έφηβη που κατάρρευσε σε πολυσύχναστο σημείο σε πόλη του Ισραήλ αναφέρεται ότι είναι στην Ιερουσαλήμ. Το κορίτσι είναι σε φορείο είναι λυμένα τα μέλη της το επεισόδιο είναι σοβαρό πιθανόν καρδιά. Αστυνομία και τραυματιοφορείς έχουν σπεύσει στο σημείο. Ακούγεται άνδρας με ρώσικο accent να λέει στα εβραϊκά και σε υψηλούς τόνους: « το νέο κορίτσι ήταν σε καλή υγεία, ε κόσμε αυτό έγινε από το Pfizer! !! Mπορώ να το πω αυτό προκλήθηκε από το Pfizer! »

Παρεμβαίνει μια αστυνομικός που επιχειρεί να σώσει .. όχι κάποιον πολίτη αλλά την χαμένη τιμή της Pfizer : «απομακρύνσου από εδώ !!” Και σε υψηλούς τόνους στη συνέχεια απευθυνόμενη στους διερχόμενους που έχουν περικυκλώσει το φορείο: « κυκλοφορείτε μην κλείνετε το δρόμο!! ».Δεν είναι λίγα τ’ αντίστοιχα περιστατικά με παιδιά που έρχονται στο φως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αφορούν την Ευρώπη…Το γαλλόφωνο διαδίκτυο βρίθει από αμέτρητες καταγγελίες για μετεμβολιακά συμβάντα.

H Γαλλίδα βουλευτής Martine Wonner,καταγγέλει στο Κοινοβούλιο πως ήδη σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 26.000 θάνατοι εμβολισμένων ατόμων στην ΕΕ και 650000 άτομα με σοβαρές παρενέργειες!!!Κι αυτά ήταν τα δεδομένα ως τις 14/10/21.” 615 703 παρενέργειες δηλώνει το CDC στις 14 Οκτώβρη, 648 662 παρενέργειες καταχωρημένες στο site Euro MOMOe και 26 000 νεκροί εμβολιασμένοι στην Ευρώπη.

Mετά το Ισραήλ και οι ΗΠΑ προαναγγέλλουν 4η δόση εμβολίου.

«Οι ενήλικες Αμερικανοί που η ανοσία τους είναι μέτρια ως πολύ αποδυναμωμένη μετά και την 3η δόση εμβολίου των Pfizer-BioNTech ή Moderna μπορούν τώρα να δεχθούν μια 4η δόση 6 μήνες μετά την 3η τους δόση δήλωσε την Τρίτη το CDC. Η 4η δόση μπορεί αν γίνει με ένα από ατ εξουσιοδοτημένα εμβόλια από FDA όπως αυτά των Pfizer, Moderna et Johnson & Johnson, σύμφωνε με CDC. Για Moderna, η 4η δόση να μειωθεί στο μισό λέει ο Οργνισμός.

dimpenews.com