Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Εικόνες με “γιγάντια όντα” να περπατούν σε νησί δημοσίευσε η New York Post – Φήμες για “εξωγήινους”…

 Τι αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Post:


Νέο βίντεο (δείτε ΕΔΩ) δείχνει δύο γιγάντια όντα που μοιάζουν με άνθρωπο να κάνουν βόλτες στους πρόποδες ενός μικρού νησιού της Βραζιλίας, κάτι που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απόδειξη ότι “εξωγήινοι” επισκέπτονται τη Γη.

Ένα από τα ψηλά όντα των 10 ποδιών φαίνεται να περνά στα αξιοθέατα του Ilha do Mel, ενός νησιού δύο μίλια από την ακτή της Νοτιοανατολικής Βραζιλίας, καθώς ένας άλλος στέκεται πολύ πίσω, όπως δείχνουν τα βίντεο.

Στέκονται με σιγουριά στην κορυφή του λόφου, στον οποίο οι ντόπιοι λένε ότι είναι δύσκολο να φτάσετε, με τον θάμνο να φτάνει μόλις τα γόνατά τους.

Το ζευγάρι φαινόταν να κουνάει τα χέρια του με έναν απόκοσμο ανθρώπινο τρόπο – αλλά όχι αρκετό για να πείσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι δεν παρακολουθούσαν “εξωγήινους”.

«Είναι πολύ μεγάλο για να είναι άνθρωπος», λέει ένα άτομο στο βίντεο, σύμφωνα με μετάφραση του JB Litoral.

«Κοιτάξτε τον τρόπο που κινείται, είναι πραγματικά περίεργο!», απαντά ένας άλλος.

Το βίντεο δημιούργησε ακόμα περισσότερη αναστάτωση μόλις έφτασε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης – στα οποία είχε γίνει χαμός μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, αφού κάτοικοι της Φλόριντα είχαν ισχυριστεί επίσης ότι οι “αλλοδαποί” ύψους 10 ποδιών είχαν περπατήσει μέσα από ένα εμπορικό κέντρο του Μαϊάμι.

«Για μένα είναι αρκετό να δω την ταχύτητα με την οποία αυτό το πλάσμα κατεβαίνει τον λόφο. Όποιος έχει κάνει μονοπάτια σε λόφους σαν αυτόν, ξέρει ότι δεν κατεβαίνεις έναν τέτοιο λόφο σε 1-2 λεπτά», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Ο τρόπος που κινούνται θυμίζει πολλά πλάσματα (από την ταινία Men in Black)», είπε ένας άλλος.

Άλλος έγραψε: «Ένα πράγμα ξέρω… δεν θα ξαναπατήσω εκεί».

Άλλοι, πιο δύσπιστοι χρήστες, είπαν ότι το ανατριχιαστικό βίντεο ήταν πιθανότατα απλώς αποτέλεσμα οπτικής ψευδαίσθησης.

«Σούρεαααααααλ τι έγινε στο Ilha do Mel!!! Το Great Summer at Paraná (Μεγάλο Καλοκαίρι στον Παναμά) είναι μια άλλη ιστορία και ακόμη και «παράξενα όντα» ήρθαν να το ελέγξουν», έγραψε η πολιτειακή κυβέρνηση της Paraná στο X.

(με πληροφορίες από New York Post / photo: pixabay) 
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου