Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις του Κινέζου μοναχού I-Ching για το μέλλον της Ρωσίας, που έγιναν πριν από περισσότερα από χίλια χρόνια.


Οι ιστορικοί, που έχουν συνηθίσει να σκέφτονται ευρύτερα από τους ορθόδοξους επιστήμονες, έχουν διατυπώσει μια φανταστική υπόθεση.

Οι ιστορικοί, που έχουν συνηθίσει να σκέφτονται ευρύτερα από τους ορθόδοξους επιστήμονες, έχουν διατυπώσει μια φανταστική υπόθεση. Σύμφωνα με αυτό, κάποτε, αρκετοί πολύ ανεπτυγμένοι πολιτισμοί ανακάλυψαν τη Γη με το υπέροχο κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα της. Αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα πείραμα και να κατοικήσουν τον πλανήτη με έξυπνα όντα - ανθρώπους. Κάθε πολιτισμός διεξήγαγε πειράματα χωριστά από άλλους, γι' αυτό υπάρχουν πολλές φυλές και πολλές εθνικότητες στη Γη.

Χάρη στους «κοσμικούς γονείς» τους, οι πρόγονοί μας μπορούσαν να διαβάσουν το μέλλον συνδέοντας το παγκόσμιο πεδίο πληροφοριών του πλανήτη. Αλλά με τον καιρό, αυτές οι δεξιότητες χάθηκαν. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι κατάφεραν να γράψουν όσα ήξεραν για το μέλλον. Έτσι εμφανίστηκαν οι ινδικές Βέδες, τα βουδιστικά έργα και άλλα αρχαία χρονικά, που μιλούσαν για το μέλλον μας.

Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να μάθουν τι μας περιμένει μπροστά, είτε πριν από εκατό χρόνια είτε από χίλια χρόνια. Ο Κινέζος μοναχός I-Ching κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για αυτό· τα έργα του εξακολουθούν να ευχαριστούν τους επιστήμονες, επειδή διατήρησαν μεγάλο μέρος της κληρονομιάς των προγόνων του ανθρώπινου πολιτισμού.

Μοναχός, σοφός και περιηγητής.

Όταν ένα πολυαναμενόμενο παιδί γεννήθηκε σε μια απλή κινεζική οικογένεια το 635, οι γονείς δεν υποψιάστηκαν καν ότι θα γινόταν μεγάλος επιστήμονας και θα δοξάζονταν το όνομά του για αιώνες. Ο Zhang Weiming, όπως ονομάστηκε το αγόρι, είχε κοφτερό μυαλό και λογική σκέψη από την παιδική του ηλικία.Εκείνες τις μέρες, ήταν δυνατή η μελέτη γραμματισμού και επιστήμης μόνο σε μοναστήρια. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, ο Zhang έγινε βουδιστής μοναχός και έλαβε το όνομα I-Ching. Ήταν τυχερός· δάσκαλός του ήταν ο ίδιος ο Xuanzang, ένας επιστήμονας, φιλόσοφος και ταξιδιώτης που μιλούσε πολλές γλώσσες και ήταν διάσημος μεταφραστής κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Tang.

Ο I Ching όχι μόνο ακολούθησε τα βήματα του δασκάλου του, αλλά και τον ξεπέρασε σε πολλούς τρόπους. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στο μοναστήρι, πήγε στην Ινδία στο μοναστήρι Nalanda, το οποίο ακόμη και εκείνη την εποχή φημιζόταν ως το καλύτερο πανεπιστήμιο όπου διδάσκονταν η βουδιστική φιλοσοφία.

Το ταξίδι στη Ναλάντα αποδείχτηκε δύσκολο και πολύ μεγάλο. Απευθείας συγκοινωνία, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπήρχε ακόμα εκείνη την εποχή - έπρεπε να ταξιδέψετε με εμπορικά τροχόσπιτα τόσο από ξηρά όσο και από τη θάλασσα.

Σε ένα μικρό εμπορικό πλοίο, το I-Ching έφτασε για πρώτη φορά στη Σουμάτρα. Εκεί έμεινε για έξι μήνες για να σπουδάσει τέλεια σανσκριτικά και μαλαισιανά. Στη συνέχεια επισκέφτηκε πολλά βασίλεια και σουλτανάτα στη Μαλαισία και επισκέφθηκε το βασίλειο του Shu. Και μόνο μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης έφτασε στην ανατολική ακτή της Ινδίας.

Φαίνεται ότι το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, αλλά ο I-Ching συνάντησε απροσδόκητα έναν γέρο μοναχό, από τον οποίο σπούδασε σανσκριτικά και άλλη σοφία για έναν ολόκληρο χρόνο. Διψασμένος για εντυπώσεις, ο νεαρός ταξιδιώτης πήγε τελικά στη Ναλάντα - μπήκε σε ένα εμπορικό καραβάνι και επισκέφτηκε τρεις δωδεκάδες διαφορετικά πριγκιπάτα και μεγάλες πόλεις.

Οι ιστορικοί, που έχουν συνηθίσει να σκέφτονται ευρύτερα από τους ορθόδοξους επιστήμονες, έχουν διατυπώσει μια φανταστική υπόθεση.-2

Το μακρύ ταξίδι δεν ήταν μάταιο. Ο I-Ching αρρώστησε και οι εργάτες του τροχόσπιτου τον εγκατέλειψαν στα μισά του δρόμου, μη θέλοντας να ασχοληθούν με τον άρρωστο. Ο μοναχικός ταξιδιώτης λήστεψαν αμέσως ληστές, αφαιρώντας του όλη την περιουσία και τον έγδυσαν μέχρι το δέρμα.

Και τα μέρη ήταν πολύ επικίνδυνα - ο ντόπιος πληθυσμός θυσίαζε ευχαρίστως ανοιχτόχρωμους ανθρώπους. Ο I-Ching έπρεπε να λερωθεί στη λάσπη και να φτάσει στην πολυπόθητη Nalanda το βράδυ. Ευτυχώς έφτασε σώος.

Ο I-Ching σπούδασε στο μοναστήρι Nalandu για 11 χρόνια και στη συνέχεια ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής του. Έζησε για αρκετό καιρό στη Σουμάτρα, όπου συγκεντρώθηκε η αφρόκρεμα των βουδιστών λογίων, από τους οποίους μπορούσε να μάθει πολλά.

Ο I-Ching επέστρεψε στην Κίνα μετά από 25 χρόνια περιπλάνησης. Έφερε μαζί του περισσότερα από 400 αρχαία χειρόγραφα, τα οποία μετέφρασε από τα σανσκριτικά στα κινέζικα. Επιπλέον, ο ίδιος κατάφερε να γράψει πολλά έργα για το ταξίδι του, τα ήθη και τα έθιμα των κατοίκων της περιοχής. Μέχρι τώρα τα έργα του είναι πολύτιμα, αφού περιγράφουν λεπτομερώς την ιστορία και τον πολιτισμό των χωρών που επισκέφτηκε ο μοναχός-ταξιδευτής.

Ας επιστρέψουμε όμως στα αρχαία χειρόγραφα που μετέφρασε ο Ι Τσινγκ. Αποδείχτηκαν πραγματικά μοναδικά - περιείχαν εκπληκτικές γνώσεις για το μέλλον πολλών χωρών. Τόσο κοντά στην Κίνα όσο και πολλές χιλιάδες και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από αυτήν. Φυσικά, μας ενδιαφέρει η Ρωσία.

Προβλέψεις για τη Ρωσία

Οι ιστορικοί, που έχουν συνηθίσει να σκέφτονται ευρύτερα από τους ορθόδοξους επιστήμονες, έχουν διατυπώσει μια φανταστική υπόθεση.-3

Οι αρχαίοι περιέγραψαν λεπτομερώς την επικράτεια των βόρειων εδαφών, στην οποία μπορεί εύκολα να μαντέψει κανείς τη χώρα μας. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, οπότε θα εστιάσουμε στο εγγύς μέλλον και στο κοντινό παρελθόν.

Τα χειρόγραφα έλεγαν ότι σε μια περίοδο μεγάλου χάους, η μοναρχία θα καταστραφεί, αλλά η βασιλική δυναστεία δεν θα διακοπεί. Και μια μέρα οι απόγονοι των μεγάλων βασιλιάδων θα κυβερνήσουν ξανά τη Ρωσία. Οι ακριβείς χρονικές περίοδοι υποδεικνύονταν ακόμη και για το πότε θα αναζωογονούσε η αυτοκρατορία. Φυσικά, υποδεικνύονταν σύμφωνα με την αρχαία χρονολογία, αλλά οι ερευνητές μπόρεσαν να καθορίσουν κατά προσέγγιση ημερομηνίες. Έτσι, η αναβίωση της μοναρχίας στη Ρωσία θα πρέπει να αναμένεται την περίοδο από το 2029 έως το 2031.

Και μετά γίνεται περιγραφή γεγονότων που απηχούν τις προφητείες των Ορθοδόξων οραματιστών γερόντων. Ο νέος Τσάρος, ως αγγελιοφόρος του Ουρανού, θα μπορέσει να οδηγήσει τη Ρωσία στην ευημερία. Χάρη σε αυτόν, η χώρα μας θα γίνει δυνατή, ισχυρή και με επιρροή.

Όχι μόνο θα διατηρήσει την εδαφική του ακεραιότητα, αλλά θα αναπτυχθεί και με νέα εδάφη. Είναι η Ρωσία που θα μπορέσει να βοηθήσει τους πληγέντες μετά από μια παγκόσμια καταστροφή που θα προκληθεί από ανθρώπινα χέρια.

Το I Ching έγραψε ότι οι μακρινοί απόγονοι θα έχουν μεγάλη δύναμη. Αλλά θα βρεθούν υποδουλωμένοι από μερικούς ισχυρούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι θα θέλουν να γίνουν ακόμη πιο πλούσιοι και θα κάνουν ένα εγκληματικό βήμα εναντίον της ίδιας της φύσης. Ο πλανήτης θα τους εκδικηθεί σκληρά. Αλλά ένας άλλος μεγάλος κυβερνήτης θα σώσει όλους, μετά από τον οποίο όλοι οι άνθρωποι της γης θα πάρουν την πλευρά του.

Πολλοί λαοί και κράτη θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στη χώρα του Σωτήρα τους. Οι άνθρωποι θα ζήσουν με ειρήνη και ικανοποίηση, οι πόλεμοι θα σταματήσουν, επειδή η ανθρωπότητα θα ενωθεί σε μια αυτοκρατορία. Δεν θα υπάρχει τίποτα και κανένας για να παλέψουμε.

Οι ιστορικοί, που έχουν συνηθίσει να σκέφτονται ευρύτερα από τους ορθόδοξους επιστήμονες, έχουν διατυπώσει μια φανταστική υπόθεση.-4

Και αυτό θα συμβεί στο εγγύς μέλλον - στην περίοδο από το 2032 έως το 2034, δηλαδή σε περίπου δέκα χρόνια.

Δυστυχώς, ο Κινέζος σοφός δεν έζησε για να δει παγκόσμια ευημερία, αλλά έχουμε μια καλή ευκαιρία να περιμένουμε αυτές τις ευλογημένες στιγμές. Το κύριο πράγμα είναι να κάνουμε τα πάντα μόνοι μας, ώστε το μίσος και η επιθετικότητα να εξαφανιστούν στη Γη.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου