Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Άννα - Μαρία, τα παιδιά και οι αδερφές του στο ετήσιο μνημόσυνο.

 Σε κλίμα συγκίνησης έγινε στο Τατόι το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία, τα παιδιά του και οι δύο αδερφές του, αλλά και κάποια με τα εγγόνια του. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας Ιλίου. 

Ο Νικόλαος έφτασε στο Τατόι με ένα μαύρο τζιπ, ενώ με λευκό τζιπ έφτασε ο Φίλιππος. 

 

Φωτογράφοι και κάμερες βρέθηκαν νωρίτερα έξω από το σπίτι του γιου του, Παύλου και τον κατέγραψαν από τη στιγμή που έφευγε με προορισμό το Τατόι.

 

Ο Παύλος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στον χώρο των βασιλικών κοιμητηρίων στο Τατόι νωρίτερα καταγράφηκε να βγαίνει από το σπίτι του και να προχωράει βιαστικά προς το αυτοκίνητo, κατευθυνόμενος προς την εκκλησία. Να σημειωθεί ότι ήρθε στην Ελλάδα μόνος του ενώ απούσα από το μνημόσυνο είναι η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ. 

Παρούσες στο μνημόσυνο ήταν και οι δύο αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσα Σοφία και Ειρήνη. 

 

Στη συνέχεια η οικογένεια μετέβη για να γευματίσει σε εστιατόριο στην Κηφισιά. Η βασίλισσα Σοφία μάλισα χαιρέτισε τους δημοσιογράφους στα ελληνικά. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


 
Το μνημόσυνο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (6) 
Το μνημόσυνο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
 


Το μνημόσυνο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (2)


 
Το μνημόσυνο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (3)


Το μνημόσυνο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (4)Το μνημόσυνο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (5)


teos-mnhmosyno-es__2_
 
 
Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν Άννα - Μαρία, Παύλος και Αλεξία
teos-mnhmosyno-es__3_Άννα - Μαρία και Παύλοςteos-mnhmosyno-es__4_Φίλιππος και Θεοδώραteos-mnhmosyno-es__5_Βασίλισσα Σοφίαteos-mnhmosyno-es__6_Βασίλισσα Σοφίαteos-mnhmosyno-es__1_Πριγκίπισσα Ειρήνη


Φίλιππος και Νικόλαος έφτασαν στο Τατόι


 
Φτάνουν στο Τατόι για το μνημόσυνο


Ο Παύλος κατευθύνεται προς το Τατόι για το μνημόσυνο του τέως βασιλιάtatoi__1_tatoi__2_tatoi__3_tatoi__4_tatoi__5_tatoi__6_tatoi__7_tatoio_arthro


paulos___2_paulos___3_paulos___4_paulos___6_paulos___5_paulos___1_

Για το μνημόσυνο, τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, ώστε να μην πλησιάσει κανείς στο σημείο, εκτός από τα μέλη της οικογένειας. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος, που βρίσκεται στην Αθήνα από την Πρωτοχρονιά, αναμένεται να αναχωρήσει από την πρωτεύουσα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, για να μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα τελεστεί το δεύτερο μνημόσυνο. 

Η ανάρτηση του Παύλου 
Νωρίτερα, μέσω Instagram, ο Παύλος προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση για τον πατέρα του. Από το προσωπικό του προφίλ, ο Παύλος Γκλίξμπουργκ ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του να χαμογελά, ενώ οδηγεί ένα σκάφος. Στη φωτογραφία ξεχωρίζει η ελληνική σημαία που ανεμίζει πίσω από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου