Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Ο Φινλανδός προφήτης ονόμασε σημάδια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που πλησιάζει.


Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές.

Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές. Η τελευταία σύγκρουση θα είναι η πιο ισχυρή, καταστροφική και θα πολεμηθεί με τη χρήση πρωτοφανών όπλων.

Αλλά δεν ήταν κάθε προφήτης σε θέση να ονομάσει τους προάγγελους αυτού του τρομερού πολέμου. Και ο χωρικός γιος, ένας αμόρφωτος χωριανός, περιέγραψε εύκολα τα γεγονότα που θα συνέβαιναν τρεις μήνες πριν από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το δώρο δεν διαλέγει.

Το δώρο δεν επιλέγει τους ανθρώπους ανά τάξη, και συχνά έρχεται σε εκείνους που ζουν φτωχά και κερδίζουν το ψωμί τους με σκληρή δουλειά. Υπήρχαν πάντα πολλοί μάντες ανάμεσα στους απλούς αγρότες.
Κάποιοι έκρυψαν προσεκτικά τις ικανότητές τους για να μην ξεχωρίσουν και γίνουν παρίες, άλλοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το χάρισμά τους για να ωφελήσουν τους ανθρώπους, αλλά μόνο λίγοι κατάφεραν να κερδίσουν την τιμή και τον σεβασμό των άλλων.
Αυτοί που βλέπουν και ξέρουν φοβήθηκαν ανά πάσα στιγμή. Προσπάθησαν να τους ξεφορτωθούν για να μην μπερδεύουν τους απλούς ανθρώπους με τις αποκαλύψεις τους. Πολλοί οραματιστές προέκυψαν από τον λαό, αλλά η μοίρα σχεδόν καθενός από αυτούς ήταν απελπιστική.

Και μόνο ένας μικρός αριθμός είχε την τύχη να τραβήξει την προσοχή των δυνάμεων, να κερδίσει την αναγνώριση και να γράψει το όνομά τους στην ιστορία. Αυτό συνέβη στον γιο του αγρότη Anton Johansson.

Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές.-3

Στα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, ένας άλλος Φινλανδός αγρότης γεννήθηκε. Η οικογένεια είχε πολλά παιδιά και ζούσε με τον κόπο τους. Από μικρός, ο Άντον έπρεπε να δουλέψει στη γη, ωστόσο, μια τέτοια ζωή του ταίριαζε αρκετά.

Το μόνο πράγμα που μπέρδεψε το αγόρι ήταν παράξενα οράματα στα οποία έβλεπε εικόνες του μέλλοντος. Ως παιδί, μάντεψε αναμφισβήτητα ποιος από τους πολυάριθμους συγγενείς του θα ερχόταν να επισκεφτεί, ποιος θα είχε έναν επικείμενο γάμο και πώς θα ήταν η σοδειά εκείνη τη χρονιά.

Γονείς και γείτονες μόλις γέλασαν όταν το παιδί άρχισε να προφητεύει με ένα σημαντικό βλέμμα. Αλλά όταν όλα όσα είχαν προβλεφθεί έγιναν πραγματικότητα, σκεπτικά έξυσαν τα κεφάλια τους και άκουγαν όλο και περισσότερο τα λόγια του αγοριού.

Τότε άρχισαν να του ζητούν συμβουλές. Και όλα θα ήταν καλά, αλλά ο Άντον δεν είδε μόνο το καλό, γιατί η ατυχία συχνά έρχεται δίπλα στην ευτυχία. Ο νεαρός προφήτης είδε επικείμενους θανάτους και αυτό τον τρόμαξε.

Πήγε στην εκκλησία και ζήτησε από τον Κύριο να κλείσει αυτά τα τρομερά οράματα, αλλά οι Ανώτερες δυνάμεις είχαν εντελώς διαφορετικά σχέδια για το δώρο του.

Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές.-4
Το χειρότερο σοκ για τον Άντον ήταν ο θάνατος των δύο αδελφών του. Πήγαν για ψάρεμα μεγάλης απόστασης 40 χλμ. από το σπίτι. Ξεσηκώθηκε καταιγίδα, άρχισε μια καταιγίδα, η βάρκα ανατράπηκε και οι ψαράδες πνίγηκαν. Ο Άντον τα είδε όλα σαν στην πραγματικότητα.

Μάζεψαν κόσμο, ξεκίνησαν και βρήκαν τα πτώματα των ψαράδων ακριβώς στο σημείο που υπέδειξε ο μάντης. Μετά από αυτό, ο Άντον άρχισε να φοβάται τα οράματά του, αλλά δεν μπορούσε να απαλλαγεί από τις ικανότητές του.

Οι προβλέψεις του Anton Johanson

Και μετά περισσότερα. Ένας απλός Φινλανδός χωρικός που δεν είχε διαβάσει βιβλία και δεν είχε πάει πουθενά άρχισε να προβλέπει παγκόσμια γεγονότα.

Κάθε τόσο μιλούσε για έναν σεισμό, μια ηφαιστειακή έκρηξη και μια φορά συγκλόνισε τους συγχωριανούς του με μια ιστορία για το θάνατο ενός τεράστιου επιβατικού πλοίου, το οποίο συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο και πήρε χιλιάδες ζωές στο βυθό. Αργότερα αποδείχθηκε ότι μιλούσαν για τον Τιτανικό.

Ο Anton Johansson προέβλεψε την πιο θανατηφόρα ηφαιστειακή έκρηξη του 20ου αιώνα. Συνέβη το 1902 - το ηφαίστειο Mont Pele στο νησί της Μαρτινίκας ξύπνησε και στοίχισε τη ζωή σε 29.000 ανθρώπους.
Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές.-5

Ο Φινλανδός προφήτης προέβλεψε επίσης τον τρομερό σεισμό που συνέβη στο Σαν Φρανσίσκο το 1906. Το 80% της πόλης καταστράφηκε, 3.000 άνθρωποι πέθαναν και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες έμειναν άστεγοι.

Το 1913, ο Anton αποφάσισε να πάει στο Βερολίνο για να αποτρέψει το ξέσπασμα του τρομερού πολέμου που είδε στα οράματά του. Αλλά αποθαρρύνθηκε - ποιος θα άκουγε έναν απλό αγρότη;

Το 1914 ξεκίνησε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι δημοσιογράφοι έμαθαν για τον καταπληκτικό μάντη και άρχισαν να του παίρνουν συνεντεύξεις κάθε τόσο. Κάπως έτσι κατέληξε ο Φινλανδός αγρότης στις σελίδες των σκανδιναβικών εφημερίδων. Προέβλεψε τη λεπτομερή πορεία του πολέμου, σημαντικές μάχες και μια επιδημία γρίπης που στοίχισε πολλές δεκάδες χιλιάδες ζωές.

Ο μάντης έγινε διάσημος. Δεν χρειαζόταν πλέον να δουλεύει στη γη, είχε πρόσβαση στα πλούσια σπίτια των αριστοκρατών, επικοινωνούσε με υψηλόβαθμους αξιωματικούς και τον έφερε πιο κοντά του ο αδελφός του βασιλιά της Σουηδίας.

Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές.-6
Ο Άντον Γιόχανσον ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στον στρατό και τις οικογένειές τους. Χάρη στις προβλέψεις του, πολλοί από αυτούς παρέμειναν ζωντανοί και κατάφεραν να μειώσουν τις απώλειες προσωπικού.

Έτσι ένας απλός χωρικός, χάρη στο δώρο του, έγινε σεβαστό και διάσημο πρόσωπο. Χρησιμοποίησε το δώρο του προς όφελος των ανθρώπων, προειδοποιώντας για κινδύνους, και έτσι μπόρεσε να σώσει πολλές ζωές.

Οι τελευταίες προφητείες ενός Φινλανδού αγρότη

Πιο κοντά στα γηρατειά, τα οράματα άρχισαν να επισκέπτονται τον Johanson όλο και λιγότερο, αλλά ήταν πιο παγκόσμια και ζωντανά. Ο Φινλανδός μάντης πέθανε σε ηλικία εβδομήντα ετών το 1928, αλλά λίγο πριν πεθάνει έκανε μια σειρά από σημαντικές προβλέψεις.

Προέβλεψε το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μίλησε για τους βασικούς σταθμούς του και τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων. Προέβλεψε τον θάνατο του σοβιετικού ηγέτη το 1953, χάρη στον οποίο χτίστηκε ένα μεγάλο κράτος.

Ο Γιόχανσον μίλησε επίσης για τη γη της επαγγελίας, την οποία θα έβρισκε επιτέλους ο πολύπαθος εβραϊκός λαός. Προειδοποιήθηκε για την έκρηξη του Βεζούβιου.

Κατά τους τελευταίους αιώνες, πολλοί μάντες ανέφεραν ότι η ανθρωπότητα θα συγκρουστεί σε σκληρές μάχες τρεις φορές.-7
Όλες οι προφητείες του έγιναν πραγματικότητα, εκτός από μία. Ο Anton Johansson δεν προέβλεψε έναν ή δύο παγκόσμιους πολέμους, αλλά τρεις. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα αποδειχτεί ο πιο καταστροφικός και αιματηρός. Θα φέρει πολλές καταστροφές, γιατί σε αυτή τη μάχη θα χρησιμοποιηθεί ένα όπλο πρωτοφανούς δύναμης και δύναμης, που θα έχει τα βασικά της λογικής.

Θα υπακούσει στη βούληση ενός ατόμου σε απόσταση, θα πετάξει όπου κατευθύνεται και θα αλλάξει κατεύθυνση όπως έχει διαταχθεί.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το ζεστό καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον μάντη, θα είναι είτε Ιούλιος είτε Αύγουστος. Και μπορείτε να μάθετε ότι ένα τρομερό γεγονός πλησιάζει εκ των προτέρων. Τρεις μήνες πριν από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας τυφώνας τρομερής καταστροφικής δύναμης θα σαρώσει τη Γη.

Το στοιχείο του αέρα φαίνεται να τρελαίνεται, να στροβιλίζεται και να αποκτά δύναμη. Ο τυφώνας δεν θα γλιτώσει κανέναν που βρίσκεται στο πέρασμά του, μετά από αυτόν θα υπάρχει άδεια γη, δεν θα υπάρχουν καν ερείπια - όλα θα κατεδαφιστούν.

Αυτός είναι ο κύριος και μοναδικός προάγγελος της επερχόμενης σύγκρουσης που μπόρεσε να δει ο Anton Johanson.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου