Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

«Η μέρα θα μικρύνει, η ώρα θα γίνει σαν ένα λεπτό»: τρομακτικές προβλέψεις του προφήτη Μωάμεθ.

 Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω ποιος ήταν ο Προφήτης Μωάμεθ. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο πιο σεβαστός άγιος του Ισλάμ, ότι μαζί του ξεκίνησε αυτή η παγκόσμια θρησκεία. Και ο Μωάμεθ δεν ήταν απλώς ο φερέφωνος του Θεού στο Ισλάμ, είπε πράγματα που ονομάζουμε προφητείες.

Ο Μωάμεθ ήταν ένας αγράμματος άνθρωπος. Τα λεγόμενά του καταγράφηκαν, άρα μπορούμε να τα εμπιστευτούμε, αφού τα λόγια του Μωάμεθ ακούστηκαν από δεκάδες ανθρώπους γύρω του. Και μερικά από τα λόγια του προφήτη αφορούσαν τις μέρες μας, ακόμα και εκείνες τις στιγμές που θα έρθει το τέλος του κόσμου. Και... φαινομενικά πλησιάζουν, άρα πολύ τρομακτικά.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω ποιος ήταν ο Προφήτης Μωάμεθ.  Όλοι γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο πιο σεβαστός άγιος του Ισλάμ, ότι μαζί του ξεκίνησε αυτή η παγκόσμια θρησκεία.

Εκπληρωμένες προφητείες.

Θα απαριθμήσω πολύ συνοπτικά τις προβλέψεις του Μωάμεθ που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Προέβλεψε τη νίκη του Βυζαντίου, αν και η Περσία έδωσε συντριπτικά πλήγματα στην αυτοκρατορία. Κανείς δεν αμφέβαλλε τότε ότι η νίκη θα ήταν για τους Πέρσες. Αλλά ο Μωάμεθ είπε το αντίθετο. Η πρόβλεψη της νίκης των Ρωμαίων (όπως ονομάζονταν οι Βυζαντινοί στη Μέκκα) έλεγε ότι πρώτα θα ηττηθούν. Και σε λίγα χρόνια θα επικρατήσουν. Αυτό ήταν εντελώς απίστευτο εκείνη την εποχή, αφού «τα πρώτα δώδεκα χρόνια του Ηράκλειου οδήγησαν στην πλήρη κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» (άποψη του ιστορικού E. Gibbon). Όμως 7 χρόνια μετά την ήττα, ο Αυτοκράτορας της Ρώμης συνέτριψε την Περσία.

Οι ειδωλολάτρες καταπίεσαν τον προφήτη και έτσι έφυγε από τη Μέκκα, αν και δεν ήθελε να φύγει από την πόλη του. Ο Μωάμεθ βαρέθηκε πολύ και είπε μια φορά μπροστά σε μάρτυρες ότι «αυτός που σας συνέταξε το Κοράνι σίγουρα θα σας φέρει πίσω...» Μετά από 3 χρόνια, η Μέκκα έγινε ξανά μουσουλμανική και ο Μωάμεθ επέστρεψε.

Μωάμεθ (αν και οι εικόνες ανθρώπων απαγορεύονται στο Ισλάμ)

Ο Προφήτης πάντα θαύμαζε την Ιερουσαλήμ, αγαπούσε αυτή την πόλη και καλούσε τους οπαδούς του να την αγαπήσουν και αυτοί. Έδωσε εντολή σε όλους τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν το τζαμί της Ιερουσαλήμ. Είπε επίσης ότι οι μουσουλμάνοι θα κυβερνούσαν την Ιερουσαλήμ . Αυτή η πρόβλεψη έγινε πραγματικότητα. 6 χρόνια μετά το θάνατο του Μωάμεθ (πέθανε το 632), η Ιερή Πόλη κατακτήθηκε από τον Ομάρ τον Πρώτο.

Προβλέψεις για το Doomsday.

Αυτές οι προφητείες υπάρχουν και στα Χριστιανικά Ιερά Βιβλία. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου μιλά για τους 4 ιππείς της Αποκάλυψης που προηγούνται του τέλους του κόσμου. Ο Μωάμεθ, πριν από 1400 χρόνια, μίλησε επίσης για μια σειρά γεγονότων που θα προχωρούσαν διαδοχικά και θα κορυφωθούν στο τέλος κάθε ζωής:

« Τα σημάδια θα συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο, σαν χάντρες που πέφτουν από ένα σκισμένο κολιέ ».
Μωάμεθ και Γαβριήλ (άγγελος Γαβριήλ στον Χριστιανισμό)

Αυτά είναι τα σημάδια:

1. Παρακμή της ηθικής.

Αυτή είναι η πρώτη προϋπόθεση - οι άνθρωποι θα είναι φτωχοί στην ψυχή. Θα ξεχάσουν την αποστολή τους στη Γη και θα χάσουν την ηθική τους πυξίδα. Και όταν αρχίσουν οι πόλεμοι και οι καταστροφές, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αναζητούν τη σωτηρία, αλλά δεν θα τη βρουν.

2. Επιτάχυνση αγώνα και χρόνου.

Οι άνθρωποι θα ανταγωνίζονται ποιος έχει τι. Κάποιοι θα καυχηθούν για τη δύναμή τους, άλλοι για τον πλούτο τους, άλλοι για τα επιτεύγματά τους. Η ανθρωπότητα θα εργάζεται έντονα και συνεχώς:

«Το τέλος του κόσμου θα πλησιάσει όταν αρχίσει η μαζική κατασκευή ψηλών κτιρίων, όπως οι πύργοι της Βαβέλ. Θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους. «Ένας χρόνος θα γίνει τόσο γρήγορος όσο ένας μήνας, ένας μήνας όσο μια εβδομάδα, μια εβδομάδα σαν μια μέρα και μια μέρα σαν μια ώρα, και μια ώρα θα περάσει τόσο γρήγορα όσο η αναλαμπή μιας δάδας »

Ο συνεχής ξέφρενος ρυθμός της ζωής θα μειώσει τον χρόνο και τον χώρο. Οι άνθρωποι θα ζήσουν, κυνηγώντας αυτό που θα συμβεί αύριο, ξεχνώντας ότι πρέπει να ζουν σαν κάθε μέρα να είναι η τελευταία τους. Ότι πρέπει να απολαύσουμε σήμερα, να περάσουμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Καλέστε τους πιο συχνά απλώς για να ρωτήσετε πώς τα πάνε. Αυτή η τρομακτική προφητεία του Μωάμεθ γίνεται πραγματικότητα. Έχετε παρατηρήσει πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος;

Μέκκα.  Πύργος ρολογιού.  Και τριγύρω πολυώροφα κτίρια...

3. Γρήγορη μεταφορά.

Ναί. Αυτό είναι επίσης ένα από τα σημάδια. Ο Μωάμεθ μίλησε για μείωση των μεγάλων αποστάσεων. Οι μεταφορές, που θα βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο, θα βοηθήσουν τους ανθρώπους σε αυτό. Παλαιότερα χρειαζόταν χρόνος. Για να φτάσετε σε μια άλλη πόλη, χρειάζονταν συχνά μήνες για να ταξιδέψετε, ας πούμε, από τη Μόσχα στη Μέκκα. Και τώρα λίγες ώρες και είσαι εκεί.

Γρήγορο τρένο Sapsan

Δεν χρειάζονται περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα για να στείλετε ένα γράμμα στην άλλη άκρη της γης. Το Διαδίκτυο το κάνει αυτό δυνατό όταν χρειάστηκαν χρόνια την εποχή του Μωάμεθ. Γινόμαστε τεμπέληδες γιατί η τεχνολογία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Ένα άτομο ξεθωριάζει ηθικά και ψυχικά. Τρομακτικές προβλέψεις...

Σκεφτείτε αυτά τα λόγια: «Ο κόσμος δεν θα τελειώσει μέχρι να του μιλήσει η ίδια η φωνή ενός ατόμου . » Η φωνή σας μπορεί να ηχογραφηθεί σε συσκευή εγγραφής φωνής και στη συνέχεια να ακούγεται. Οι συσκευές εγγραφής ήχου εμφανίστηκαν τον εικοστό αιώνα, αλλά δεν ήταν ακόμη τόσο εξελιγμένες όσο τώρα. Τώρα παίρνουμε το τηλέφωνο και ηχογραφούμε φωνητικά μηνύματα, ακούμε τι είπαμε μόνοι μας... Ο οιωνός του Μωάμεθ έγινε πραγματικότητα.

Μπορείτε να ηχογραφήσετε την ομιλία σας στο τηλέφωνό σας, τη συσκευή εγγραφής φωνής...

Τα ακόλουθα λόγια του προφήτη για τα επιτεύγματα στον τομέα της καλλιέργειας, της γεωργίας και της γεωργίας γενικότερα:

« Όταν οι άνθρωποι σπέρνουν ένα μέτρο σιτάρι, και λαμβάνουν σοδειά 700 μέτρα σιτηρών. Ένα άτομο ρίχνει μερικές χούφτες σιτηρά στο έδαφος και λαμβάνει 700 χούφτες σοδειάς. Θα βρέξει πολύ και δεν θα πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα »

Στις μέρες μας, η νέα τεχνολογία καλλιέργειας γης χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας της καλλιέργειας. Αυτό παράγει πολύ σιτάρι. Δηλαδή το σημάδι έγινε πραγματικότητα. Και όλα γίνονται όπως περιέγραψε ο προφήτης: τα σημάδια πέφτουν σαν χάντρες το ένα μετά το άλλο. Δεν υπάρχει όμως ακριβής ημερομηνία για το τέλος του κόσμου.

Χωράφια στη Λευκορωσία

Εκτός από αυτά τα παγκόσμια σημάδια, υπάρχουν επίσης μικρά σημάδια του κοντινού τέλους:

  • πόλεμοι μεταξύ κρατών (υπήρχαν πάντα).
  • αποδυνάμωση της σχέσης μεταξύ γονέων και παιδιών (τώρα ακόμη και μεταξύ των μουσουλμάνων αυτό έχει εμφανιστεί).
  • μοιχεία (τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο κόσμος).
  • κατανάλωση αλκοολούχων ποτών (ένα παλιό πρόβλημα, αν και διορθώνεται)
  • η διάδοση ψεύτικων διδασκαλιών και άγνοιας (καλά, αυτό συνέβαινε πάντα... διαφορετικές αιρέσεις και ούτω καθεξής).
  • αύξηση του αριθμού των γυναικών σε σχέση με τους άνδρες (κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ο αριθμός των ανδρών μειώθηκε απότομα).

Ο Μωάμεθ προειδοποίησε ότι μέχρι το τέλος του κόσμου ο αριθμός των δολοφονιών θα αυξανόταν απότομα, θα υπήρχαν αμαρτίες και πειρασμοί. Ωστόσο, οι πιστοί θα ενισχύσουν τις πεποιθήσεις τους και θα είναι πιο σταθεροί.

Θα υπάρξει πολλή αναταραχή στη Γη

Είναι πολύ τρομακτικό να πιστεύει κανείς ότι όλες αυτές οι τρομακτικές προβλέψεις του Μωάμεθ γίνονται σταδιακά πραγματικότητα. Ίσως η σωτηρία έγκειται στο να μην μπεις στον πειρασμό και να μην επιτρέψεις στις αμαρτίες να διαφθείρουν την ψυχή σου; Και τότε το τέλος του κόσμου θα αναβληθεί;

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου