Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

BAS_4 : Γιατί θα πέσουν πυρηνικά.

 Προχωρώντας προς την κορύφωση της παγκόσμιας σύρραξης, εντείνονται οι συζητήσεις και κορυφώνεται η αγωνία για την χρήση πυρηνικών όπλων.  Κάποιοι “σταυρώνονται” για να μην πέσουν, κάποιοι επικαλούνται την “κοινή λογική” κι άλλοι κάνουν “βουντού”.  Απαντώ και στους τρεις : 


α) σεις που σταυρώνεστε, γιατί αυτό σας έμαθαν ότι είναι Χριστούλης, φροντίστε να μάθετε τι σημαίνει Ορθοδοξία (www.triklopodia.gr/bas_4-τι-σημαινει-ορθοδοξια/ ) κι όταν αρχίσετε να κατανοείτε θα καταλάβετε το λάθος σας. Ας αφήσουμε τα λοιπά χριστεπώνυμα (www.triklopodia.gr/bas_4-ας-μιλήσουμε-για-marketing/ ) 

β) σεις που επικαλείστε την κοινή λογική, να μας πείτε πρώτα τι είναι δαύτη.  Προσωπικά σας απέδειξα προ καιρού ότι κοινή λογική είναι ο Κούλης > www.triklopodia.gr/κοινη-λογικη-ειναι-ο-μητσοτακησ-όποιο/ .  Άλλωστε είναι κι αυτός μέσα σε αυτούς που λαμβάνουν αποφάσεις (έτσι νομίζει βέβαια, έτσι νομίζουν κι όσοι τον ψηφίζουν.  Κούνια που κούναγε κι αυτόν και τους οπαδούς του. 

γ) σε σας, που κάνετε βουντού, δεν θα πω τίποτα.  Τζάμπα θα πάει.  Θα προσευχηθώ να σας φωτίσει ο Κύριος.  Η μόνη σας ελπίδα. 

Λοιπόν στο θέμα : ΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ!!! 

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

Όποιος δεν έχει καταλάβει πως κινείται ο κόσμος και ποιοί αποφασίζουν, δεν μπορεί να καταλάβει τα ιστορικά γεγονότα.  Ο άνθρωπος δεν έχει καμμιά δυνατότητα να επέμβει στα τεκταινόμενα με τις φυσικές δυνάμεις, που θεωρεί ότι διαθέτει.  Όσα συμβαίνουν γίνονται είτε γιατί ο Χριστός αποφασίζει είτε γιατί επιτρέπει ο Χριστός να γίνουν όσα σχεδιάζει ο διάβολος, προς παίδευση των ανθρώπων. 

Να το επαναλάβω γιατί οι περισσότεροι είναι βαρήκοοι : 

ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ : 

α) διότι έτσι αποφάσισε η Αγάπη του Χριστού για το αγαπημένο πλάσμα Του ή

β) διότι έτσι το σχεδίασε ο διάβολος και το προώθησε μέσω των υποτακτικών του (ο διάβολος χωρίς όργανα δεν μπορεί να κάνει τίποτα) ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ (χωρίς δική Του συναίνεση δεν γίνεται τίποτα), ώστε το πάθημα των ανθρώπων να γίνει μάθημα αιωνίου ζωής!

Ο διάβολος λοιπόν εργάζεται για τον απόλυτον έλεγχο του ανθρώπινου γένους με τελικό στόχο την οριστική του απώλεια και ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. 

Όσο δε γι αυτούς που κόπτονται για τους θανάτους και πως ο Χριστός επιτρέπει να πεθάνει κόσμος, ακόμα και μωράκια ή να υποφέρουν από τις παρενέργειες της ραδιενέργειας, ας εμπεδώσουν ότι : 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. 

ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. 

ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ. 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ. 

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 

 

BAS_4

ΥΓ – Παραθέτω το video από το χθεσινό άρθρο, που έκοψε ο γούγλης σαν ρατσιστικό. Τόσο νιονιό έχει > https://www.brighteon.com/9b9400c2-d777-4998-b13c-aafb95c69bdb  

Δείτε μια αγνή ψυχούλα > 

https://www.brighteon.com/735f493a-0863-4fd9-bd53-80f744d71a5e


triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου